Jump to content

Поп-фолк скандали (август, 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час, Bunn каза:

Има две песни след Ра, но са с много ниска гледаемост 

Свий скритото съдържание

Бях забравил за тези песни. Киара ми е по-симпатична, определено.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , asylum каза:

Вероятно не стават повече за носене, след като ги е обличал. Я са сцепени, я раздути. И със сигурност миришат гадно

Тези от Гюр сигорно са си били така и преди да стигнат до Азия ;) 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Emanuela.Carey каза:

А тая пък защо е качила нозете на Башур? Да видим че носи Луи Витон ли?

IMG-9194.jpg

Класата си има име!
image.png.1d3fe76d40b566745b9bf9ae37bfc46d.png

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 12 часа , DevilWish каза:

Ще видим, виж колко влюбен изглежда Тодор :D 

За разлика от Мария. Тя я изпечена вече в тия работи и явно добре ги оплита. 😁

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Willy каза:

Прави са! Софка е същото тъпо парче.

Screenshot-20250829-165601-Instagram.jpg

Ми не гледайте в нета, ама че разглезени чавета.

Дори вторият концерт е по-добър, защото първият е като репетиция.

• Like 2
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, DarkChild каза:

Ми не гледайте в нета, ама че разглезени чавета.

Дори вторият концерт е по-добър, защото първият е като репетиция.

Е, да, ама само при първата дефлорация реализираш разбиването на химена си и кръв, а втората минава гладко.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Е, да, ама само при първата дефлорация реализираш разбиването на химена си и кръв, а втората минава гладко.

Не знам, нямам опит.

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Stela каза:

За разлика от Мария. Тя я изпечена вече в тия работи и явно добре ги оплита. 😁

Ще го изцеди и ще му вземе парите. Истинска професионалистка е Мимето ❤️ 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Меломаните избраха Дачева и насолиха фейк само избраната прима!

WWW.FACEBOOK.COM

Коя е истинската Прима на попфолка - Глория или Тони Дачева? Я сега да видим! И ако изберете Дачева, повече да не сме чули да наричате Глория...

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Кулагин на лайв: Кубрат продължава да плаща клиповете на Андреа и да ѝ дава пари защото тя го заплашва, че ще си реже вените и му праща снимки.
Казах ѝ че трябва да го преживее и тя ми се разсърди. Отиде в един хотел на приятел и си наряза вените!

Много е зла и бях приятел с нея от съжаление. Говори си едни и същи глупости от години и никой вече не ѝ обръща внимание.
Носи кичур с коса на баба си и говори за левитации.

Ходи по различни мъже и проси за пари както Анелия ходеше да проси едно време от приятеля на Черната Златка.

• Love 1
  • Sad 1
  • Casper 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Леля ви Кулагина е отвратителна просто. Знаех си че е злобарка и поредния Тикток безделник,но така да се настрои срещу Дора заради един дует с Диона е много детинско. Не че мисля нещата,които разправя за неверни,най-вероятно са,но не е необходимо да ги разгласява публично.Очаквам Андроник да не му остане длъжна само да докопа някоя бутилка с алкохол!!!!

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 58 минути, xroflx9 каза:

Леля ви Кулагина е отвратителна просто. Знаех си че е злобарка и поредния Тикток безделник,но така да се настрои срещу Дора заради един дует с Диона е много детинско. Не че мисля нещата,които разправя за неверни,най-вероятно са,но не е необходимо да ги разгласява публично.Очаквам Андроник да не му остане длъжна само да докопа някоя бутилка с алкохол!!!!

Какво очакваш от руска шлюха?

• Haha 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Кулагин на лайв: Кубрат продължава да плаща клиповете на Андреа и да ѝ дава пари защото тя го заплашва, че ще си реже вените и му праща снимки.
Казах ѝ че трябва да го преживее и тя ми се разсърди. Отиде в един хотел на приятел и си наряза вените!

Много е зла и бях приятел с нея от съжаление. Говори си едни и същи глупости от години и никой вече не ѝ обръща внимание.
Носи кичур с коса на баба си и говори за левитации.

Ходи по различни мъже и проси за пари както Анелия ходеше да проси едно време от приятеля на Черната Златка.

Това са типично гримьорски интриги. Който вярва на това наистина е доста прост.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 5 часа , xroflx9 каза:

То му личи злобата, когато Андреа побърза да му затвори, а той опитваше да я настрои срещу Диона и очакваше Андреа да я обижда. За каквото е прав - ок, но това са типични интриги и даже не знам защо трябва да се прави на интересен.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , xroflx9 каза:

Ми тя сама си е виновна. Изпокара се с всичко живо и се сприятели с отрепки като Кулагин, Стамбини и сие, които освен да плюят друго не могат.

И тя като Кулагин много обича публично да обижда и да качва лични неща за хората по сторита с цел злепоставяне. Сега ѝ се връща същото.

• Like 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...