Andrew Cunanan. Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Дионе Моркова 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 Коментар под видеото @боянрусев-ч1т преди 1 година продавам се -кой ще ме купи 1 отговор @боянрусев-ч1т преди 1 година за една нощ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Андибул моркова разбира се. Далеч по-женствен от тоя катър Диончо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 Ама песни и за немити..... неща ли имало тук? Петра има песен за всеки повод! "Имах СИРЕНЦЕ , вкусно, солено......." "Кой ми го взе, кой ми го взе моето вкусно сиренцеееееееееееее" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 5 минути, DevilWish каза: Ама песни и за немити..... неща ли имало тук? Петра има песен за всеки повод! "Имах СИРЕНЦЕ , вкусно, солено......." "Кой ми го взе, кой ми го взе моето вкусно сиренцеееееееееееее" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 Току що, asylum каза: Точно нея слушах в момента! Петра е истински ОРАКУЛ още преди 25 години! Между другото тая песен е СУПЕР! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 2 минути, DevilWish каза: Точно нея слушах в момента! Петра е истински ОРАКУЛ още преди 25 години! Между другото тая песен е СУПЕР! Ние това много добре го знаеме, никой друг не е възпял модерния сървейланс стейт още преди 25 години! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 Току що, Lelqtian каза: Ние това много добре го знаеме, никой друг не е възпял модерния сървейланс стейт още преди 25 години! Сега ще си я пусна. Аз пък на какво попаднах. Сиса Карбонарата хич не е оригинална! Петра когато е пяла за храната, тя още Карбонара не е могла да прави. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 3 минути, DevilWish каза: Сега ще си я пусна. Аз пък на какво попаднах. Сиса Карбонарата хич не е оригинална! Петра когато е пяла за храната, тя още Карбонара не е могла да прави. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 Какво е това ПАГАНЕ с което Соня Немска има дует 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 Мале! Лияна и Валентин Попов - Свирчица, 1992 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 5 минути, DevilWish каза: Какво е това ПАГАНЕ с което Соня Немска има дует Нещо печено, на мръвчици насечено ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 преди 1 минута, Lelqtian каза: Нещо печено, на мръвчици насечено ... И Пепа имала кавър на Сто патрона 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 3 минути, DevilWish каза: И Пепа имала кавър на Сто патрона Ноу комент ... сикс 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 1 час, DevilWish каза: Много добро описание! Хит е, защото има две думи, лей лей..... чака-рака ритъм и това е музиката на Балканите. Тогава трябваше Уна Пасион да е с толкова гледания 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 преди 3 минути, Karma93 каза: Тогава трябваше Уна Пасион да е с толкова гледания Появиха се в различни времена Другото , което е "Сен тропе" си е типичен кючек. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 преди 5 минути, Lelqtian каза: Ноу комент ... сикс "Ще те върна в първи клас".... на Константин. А коя е първата версия на Ева - Ще те погубя или тая? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 Ха, Пагане е някаква кьотка от 7-8 - на Трифонов компанията 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 Това ми е на replay. Постоянно го въртя, жестока е.. Новата с Янева обаче още не може да ме грабне 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 2 Author Report Сподели Публикувано Август 2 преди 11 минути, Karma93 каза: Ха, Пагане е някаква кьотка от 7-8 - на Трифонов компанията В този канал има толкова много песни и клипове за които сигурно повечето от нас не са знаели. Даже има и някаква песен на Виолета която е била първата й от преди Ара. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 1 час , Karma93 каза: Тогава трябваше Уна Пасион да е с толкова гледания Или хита на джа-джа-вота на Подмилия 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 2 Report Сподели Публикувано Август 2 преди 2 часа , DanielPiliov каза: Това ми е на replay. Постоянно го въртя, жестока е.. Новата с Янева обаче още не може да ме грабне Аз откакто излезе Все по живота, не съм си пускал Амнезия почти. Много зарибява този румънско/албански саунд на дуета с Цура. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 3 Report Сподели Публикувано Август 3 5 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 3 Report Сподели Публикувано Август 3 Джуна каква евтина програма е ползвала за да си едитира лицето. 😭 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари