Jump to content

Препоръчани коментари

преди 30 минути, Andrew Cunanan. каза:

Чак аз да тръгна да се информирам - моля те, не си предавай важности. Просто някои потребители счетоха за нужно да споделят и ми пратиха линкове. Резултатът бе, че се посмяхме дружно на цялото нещо.

Явно си обсебен от сърдитите човече, та ти пожелавам да ти се материализира блянът и ти да се превърнеш в такова. :) 

Искаш да кажеш, че съм обсебен от теб ли :D Кой си ти, че някой да се обсебва от някакъв сърдит форумец със самочувствие на много интересна и незаменима персона? То беше драма, че нямало кой да пише. Ти си вдигал форума, ти, ти... Нищо такова не се получи.

Помня, че след последния бан се беше зарекъл да не пишеш, но и затова не устиска и реши, че можеш да ме жегнеш. Мнението на една анонимка, няма как да ми засегне. It's totally fine.

Когато доводите ти са извън форума - значи си безсилен. А ти си точно такъв. 

Сподели в други сайтове

• Отговори 51
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Искаш да кажеш, че съм обсебен от теб ли :D Кой си ти, че някой да се обсебва от някакъв сърдит форумец със самочувствие на много интересна и незаменима персона? То беше драма, че нямало кой да пише. Ти си вдигал форума, ти, ти... Нищо такова не се получи.

Помня, че след последния бан се беше зарекъл да не пишеш, но и затова не устиска и реши, че можеш да ме жегнеш. Мнението на една анонимка, няма как да ми засегне. It's totally fine.

Боже, какъв задълбочен анализ. Какво чудо!
Ако се не лъжа, същите думи изричаше и за @Balkandji1 публично. Колко жалко, че за всички дрънкотиш едно и също. Ако искаш да стартираме DMS кампания с която да съберем средства да ти купим някоя книжка, белким добавиш някое ново изречениеце, някоя нова ос на психоанализа в коментарите си и нещо персонализирано за конкретния потребител, а не заучени фрази.

Ако не беше засегнат - нямаше да напишеш цял ферман. Всичко, което правиш крещи огромен комплекс за желание за одобрение на всяка цена. Ако не ти пукаше за мнението ми - нямаше да продължаваш да ме цитираш, мислейки си, че ще ме затапиш. Мога само да те съжалявам! Няма нужда да продължваш да ме занимаваш с присъствието и мнението си.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Боже, какъв задълбочен анализ. Какво чудо!
Ако се не лъжа, същите думи изричаше и за @Balkandji1 публично. Колко жалко, че за всички дрънкотиш едно и също. Ако искаш да стартираме DMS кампания с която да съберем средства да ти купим някоя книжка, белким добавиш някое ново изречениеце, някоя нова ос на психоанализа в коментарите си и нещо персонализирано за конкретния потребител, а не заучени фрази.

Ако не беше засегнат - нямаше да напишеш цял ферман. Всичко, което правиш крещи огромен комплекс за желание за одобрение на всяка цена. Ако не ти пукаше за мнението ми - нямаше да продължаваш да ме цитираш, мислейки си, че ще ме затапиш. Мога само да те съжалявам! Няма нужда да продължваш да ме занимаваш с присъствието и мнението си.

Прав си. Много се засегнах. Любезно те моля да спреш да коментираш лични теми, защото съм много обиден, а според Правилата мога и бан да ти сложа. Така добре ли е?

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

Прав си. Много се засегнах. Любезно те моля да спреш да коментираш лични теми, защото съм много обиден, а според Правилата мога и бан да ти сложа. Така добре ли е?

кое лично твое съм обсъждал?
Щом вече заплашваш с властта си - ясна е работата. :) 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

кое лично твое съм обсъждал?
Щом вече заплашваш с властта си - ясна е работата. :) 

Дори не разбираш от ирония. Зарежи.

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Дори не разбираш от ирония. Зарежи.

Аз не разбирам или ти не можеш да я ползваш?

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Вероятно се надценяваш.

хАбсолтно. Всички сме тъпи, само ти си хЕнтелигенте.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , Gerganafen каза:

На мен рекламите не ми пречат достатъчно, за да го правя на въпрос или да ми е на дневен ред. Кот такоа. :) Няма лошо, че Мелето си връща част от разходите чрез тях.

Аз на два пъти бях на косъм да напусна. Влизам само от телефона и понякога рекламите са крайно дразнещи. Стрелката и хиксът не се показват винаги и няма начин да продължиш напред - всичко блокира. Рифрешваш, пак излизат - дори да кликнеш на тях, за да се отървеш, пак не става. Да не говорим, че излизат три, дорде смогнеш да напишеш квото и са е. Ако има начин това да се подобри, ще е приемливо. В момента не е. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Аз на два пъти бях на косъм да напусна. Влизам само от телефона и понякога рекламите са крайно дразнещи. Стрелката и хиксът не се показват винаги и няма начин да продължиш напред - всичко блокира. Рифрешваш, пак излизат - дори да кликнеш на тях, за да се отървеш, пак не става. Да не говорим, че излизат три, дорде смогнеш да напишеш квото и са е. Ако има начин това да се подобри, ще е приемливо. В момента не е. 

PLAY.GOOGLE.COM

Adblock & VPN Browser: Blocks banners, pop-ups and video ads, fast downloader!

Ако толкова ти е драма. И за iOS има. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза:

Напротив, точно той е един от хората, които вдигат форума и това, ако не ти е ясно, си явно невменяем. Но мисля, че просто принизяваш приноса му. Знаеш, че той е основен двигател. Пише най-много от всички, репутацията му е до небето, коментарите му предизвикват интерес и разпалва дискусии. Как така на база това не вдигал форума?

Същото отношение показа и към мен, когато преди години аз ти казах, че в периода 2016-2019 аз вдигах форума. Момо категорично беше дал доказателства с цифри, че покрай кампанията ми с "Шефката" на Галена интересът към форума се беше вдигнал, дори самата Галена тогава имаше интерес към форума и това ми беше казано от нейн текстописец. Хващаха се басове за представянето на песни, имаше интрига, стръв, дори форумни любови. Скандалите правеха по 300 страници на месец, че и повече. Когато ти го казах, ти също принизи моя принос. Имаш тенденция да го правиш явно. Уважавай си основните потребители, именно те крепят този форум.

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, KrasyoZlobarQ каза:
PLAY.GOOGLE.COM

Adblock & VPN Browser: Blocks banners, pop-ups and video ads, fast downloader!

Ако толкова ти е драма. И за iOS има. 

А, да, бе, ей ся ще си дозапълня и без това вечно недостигащата памет на тела. Преди поне закриваха половината екран и пак можеше да се чете, напоследък хич.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Balkandji1 каза:

Напротив, точно той е един от хората, които вдигат форума и това, ако не ти е ясно, си явно невменяем. Но мисля, че просто принизяваш приноса му. Знаеш, че той е основен двигател. Пише най-много от всички, репутацията му е до небето, коментарите му предизвикват интерес и разпалва дискусии. Как така на база това не вдигал форума?

Същото отношение показа и към мен, когато преди години аз ти казах, че в периода 2016-2019 аз вдигах форума. Момо категорично беше дал доказателства с цифри, че покрай кампанията ми с "Шефката" на Галена интересът към форума се беше вдигнал, дори самата Галена тогава имаше интерес към форума и това ми беше казано от нейн текстописец. Хващаха се басове за представябето на песни, имаше интрига, стръв, дори форумни любови. Скандалите правеха по 300 страници на месец, че и повече. Когато ти го казах, ти също принизи моя принос. Имаш тенденция да го правиш явно. Уважавай си основните потребители, именно те крепят този форум.

Пак ли ще го дъвчем това. Не знам каква ви е манията на вас двамата да ви признавам. Какво значение има? 

Брой коментари е различно от качество. Ако всеки втори е пост с Ваня Великова, това е спам. От 200 страници - 5000 коментара... Половината са написани от 5 човека. И за това Момо триеше регулярно коментари, защото хостингът не издържаше на такъв спам.

Но няма значение. Реално аз не съм забранил коментарите, нито изразяването, нищо. Но е факт, че в първите години беше като детска градина. И затова затегнахме правилата. Но те са далеч последното, което е отказало мнозина да пишат. Всъщност освен теб и няколко изключения, не е имало банове, наказания и тн.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, asylum каза:

А, да, бе, ей ся ще си дозапълня и без това вечно недостигащата памет на тела. Преди поне закриваха половината екран и пак можеше да се чете, напоследък хич.

Еми аз ти давам вариант. Ако ти е такъв проблем. 

Просто не е така. Понякога и аз влизам с тел. Винаги има X, но е светъл - в горния десен ъгъл или долния ляв има за свиване. Няма как да се допусне реклама без затваряне. 

445.png

Screenshot - 2025-07-27T183255.653.png

Screenshot - 2025-07-27T183237.265.png

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Пак ли ще го дъвчем това. Не знам каква ви е манията на вас двамата да ви признавам. Какво значение има? 

Брой коментари е различно от качество. Ако всеки втори е пост с Ваня Великова, това е спам. От 200 страници - 5000 коментара... Половината са написани от 5 човека. И за това Момо триеше регулярно коментари, защото хостингът не издържаше на такъв спам.

Но няма значение. Реално аз не съм забранил коментарите, нито изразяването, нищо. Но е факт, че в първите години беше като детска градина. И затова затегнахме правилата. Но те са далеч последното, което е отказало мнозина да пишат. Всъщност освен теб и няколко изключения, не е имало банове, наказания и тн.

Сравни интересът от лятото на 2020-та, лятото на 2021-ва и сега. Според мен има драстичен спад в интереса към форума. 

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза:

Сравни интересът от лятото на 2020-та, лятото на 2021-ва и сега. Според мен има драстичен спад в интереса към форума. 

Според теб, според баба, според дядо. Това вече е документирано. И не е вярно!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

Според теб, според баба, според дядо. Това вече е документирано. И не е вярно!

Само не се изнерявай.

Тази статистика е едностранна и не е акуратна. Защото може 3-ма човека да сме написали по 200 коментара, и 30 човека да напишат по 20. Технически общият брой коментари е един и същ, но не и активността.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Еми аз ти давам вариант. Ако ти е такъв проблем. 

Просто не е така. Понякога и аз влизам с тел. Винаги има X, но е светъл - в горния десен ъгъл или долния ляв има за свиване. Няма как да се допусне реклама без затваряне. 

445.png

Screenshot - 2025-07-27T183255.653.png

Screenshot - 2025-07-27T183237.265.png

Невинаги може да се затвори, както казах. На какъв телефон зяпаш?

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Само не се изнерявай.

Тази статистика е едностранна и не е акуратна. Защото може 3-ма човека да сме написали по 200 коментара, и 30 човека да напишат по 20. Технически общият брой коментари е един и същ, но не и активността.

Screenshot - 2025-07-27T212511.245.png

преди 3 минути, asylum каза:

Невинаги може да се затвори, както казах. На какъв телефон зяпаш?

Самсунг. Направи скрийншотове!

Сподели в други сайтове

преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза:

Само не се изнерявай.

Последните 12 месеца vs предходните 12 месеца

Screenshot - 2025-07-27T212849.711.png

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , asylum каза:

На ти пример от току-що. Тая реклама блокира всичко и не даде да се скролне, за да я свия или махна. Ко прайм

IMG_1296.png

Какъв модел е телефона ти?

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, asylum каза:

Айфон, разбира се!

Смени го. А рекламата между заявкители се появява или е като залепена за горната част? Струва ми се, че има бутон отгоре, но е скрит от лентата на телефона.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Смени го. А рекламата между заявкители се появява или е като залепена за горната част? Струва ми се, че има бутон отгоре, но е скрит от лентата на телефона.

Понякога се скрива горе и не може да се натисне. Последните две седмици се случва по-рядко, но преди това беше постоянно

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...