borisslav1 Публикувано на Юли 18 Report Сподели Публикувано на Юли 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Адам е излишен тук. Личи си че е сложен само защото нямат доверие Ивайла сама да генерира интерес. Иначе песента ми харесва повече от летните предложения на Мирела, Лидия и Десита. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW ❤️ FROG SUMMER HIT 2025 ❤️❤️❤️ Малееееееееееееееееееееееееееееее! Припева е размазващо як! Още като я чух вчера и нямах търпение да излезе! Определено е най-якото лятно предложение от Алфите и то точно от жабата! Не съм го очаквал! Супер е! Няма да се спира до септември! 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Пръдня 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 @fengergana@xroflx9 Дори дядовците са голи, Адам по ризи… Поне има хубави крака 😍 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Това Димана ли е? Песента не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Ивайла много пее, ама как се обезабрази. Припева е много силен, Адам е излишен. Харесва ми въобще не е зле, тя Ивайла като се замисля няма лоша песен, просто интереса не е много голям. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 20 минути, Emanuela.Carey каза: Адам е излишен тук. Личи си че е сложен само защото нямат доверие Ивайла сама да генерира интерес. Иначе песента ми харесва повече от летните предложения на Мирела, Лидия и Десита. Забавното е че последната соло песен на Ивайла,която е отпреди половин година след няколко месеца ще е с повече гледания от всички соло проекти на Адам за всичките години в Алфа. преди 13 минути, Mr. Greshen каза: @fengergana@xroflx9 Дори дядовците са голи, Адам по ризи… Поне има хубави крака 😍 Той Адам не е впечатляващ гол. Няма фейсапп за мускули. Честно казано не съм впечатлен. Имам очаквания единствено към Десита и Симона от Алфите. Песента много ми прилича на някоя,но не се сещам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Песента е готина харесва ми. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Plamen97 Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Адам може да не пее толкова добре, но е симпатяга. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Plamen97 Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 23 минути, DanielPiliov каза: Ивайла много пее, ама как се обезабрази. Припева е много силен, Адам е излишен. Харесва ми въобще не е зле, тя Ивайла като се замисля няма лоша песен, просто интереса не е много голям. Галин е виновен за слабия интерес към нея. Осигури на Лидъл дуети със Васко, Коцето и други известни изпълнители. А за Ивайла нищо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 коя от двете мАдам-и в заглавието на клипа точно е Ивайла? Тая женствената или дъртата жаба? 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 1 час, Plamen97 каза: Галин е виновен за слабия интерес към нея. Осигури на Лидъл дуети със Васко, Коцето и други известни изпълнители. А за Ивайла нищо. Галин е виновен, че няма никаква харизма и още на 16 изглеждаше като на 60? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 преди 54 минути, Andrew Cunanan. каза: Галин е виновен, че няма никаква харизма и още на 16 изглеждаше като на 60? Виновна е че я пробутва тая настъпана жаба. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Ивайла й кажи и нищо повече не казвай. Толкова е нехаризматична и факта,че си показва задните части пак не може да изпъкне и да привлече. Просто едно голямо НЕ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 19 Report Сподели Публикувано Юли 19 Готина песен с приятен клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 20 Report Сподели Публикувано Юли 20 Много яка песен, Адам наистина ми е доста излишен тук! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 21 Report Сподели Публикувано Юли 21 Кеша и кефа да си пръсна или по-добре някой друг да и ги пръсне. Какви са тия абсурдни текстове, бе?! Толкова кухо, че чак боли! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.