Marin Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Ей не се спряха да пускат и да рециклират стари песни И накрая едно голямо нищо.... Ето и оригинла на песента - Целувка с Tequila. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 преди 16 часа , lucellent каза: Честно казано по-добре с тия крадени песни и хубави аранжименти, отколкото Асеновите бози които бълваха всеки месец За Деян Асенов съм съгласен, наистина е наи-слабия от всички....страхотни бози прави. Този Павел определено е много добър в бийта. Но песента пак е крадена, така или иначе. Пише ли Галин като автор е крадено.... не иска да плаща права и прави глупости. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Къв е тоя машъп? Тия наистина ни взимат за егати баламите.... Очудваме темпото, с което крадат. Светкавични са, тази песен е направена за не повече от 10 минути според мен. Това с водката също е 1:1 изкопирано от тук: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 Тъпа песен, вулгарно излъчване и просташки текст! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано Юли 14 Report Сподели Публикувано Юли 14 На мен пък ми харесва, защото текста е по-различно структуриран от на типичните песни. Просто аз предпочитам да е така. Видеото не ми харесва, наистина самите те не са особено ентусиазирани в собственото си видео. Мирела все повече я "употребяват", все повече се "изтърква", все по-безинтересна, безлична и скучна става, не защото не може. На мен ми изглежда, че се преуморява, да не говорим за възрастта ѝ. Това, че е станала "hit" не значеше Галин да я използва на максимум докато всеки не се отегчи от постоянното бълване на заглавия с "Мирела" в името. Не е толкова лесно да намира нови такива изпълнители, че да похабява възможността, която е получил, в лицето на Мирела. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 16 Report Сподели Публикувано Юли 16 Тази песен е манджа с грозде. Евтинее много. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Юли 16 Report Сподели Публикувано Юли 16 От 14.07.2025 г. от 17:23, ANGEL каза: Очудваме 🥹🥹🥹 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 16 Report Сподели Публикувано Юли 16 Аз вече загубих бройката на постнати клипове. На коя песен е кавър? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Юли 18 Report Сподели Публикувано Юли 18 Моля ви кажете, че не само аз чувам - уодка, текиуа, канибау... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.