KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 преди 36 минути, BULGARIANXTRASH каза: Видяхте ли че Десита има канал вече,според вас ще се махне ли от алфата? Май натам отиват нещата. По-скоро ще си смени главата. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 преди 53 минути, fengergana каза: сигурно ще е и с памук Като ще е на тема вадене, ще кавърдисат и накрая Президенто, мъжо на Преса ще си го извади. преди 4 минути, KrasyoZlobarQ каза: По-скоро ще си смени главата. Излишно се харчи, никой не знае сегашната та може да я представи като чисто нова. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 преди 48 минути, Thecranfan каза: Сложно й е на нея, сега трябва да мисли 4 различни сценарии да се прави на простодушна добродушка, която онзи ден за първи път е видяла електричество. За ко да мисли 4 сценария. По-добре да показва едно и също. преди 13 минути, KrasyoZlobarQ каза: По-скоро ще си смени главата. За амнайсти път 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 Дори няма какво да коментираме това лято...Гледам темата с видеоклиповете и само някакви треторазрядни имена.. .. Дори Галена не бълва тази година.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 преди 13 минути, Jake каза: Дори няма какво да коментираме това лято...Гледам темата с видеоклиповете и само някакви треторазрядни имена.. .. Дори Галена не бълва тази година.. ??? 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MizerMusic Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Имам готов текст за следващия хомофобски хит на Емануела и вие двете сте ми вдъхновението! Аз имам няколко, първата такава песен, която качих, още съшият ден направи 85 000 гледания в тик ток и го изтриха, след това още 3 пъти. Причините бяха "сексуален тормоз", "реч на омраза и насаждане на омраза", "голота и сексуални действия на възрастни", "нападения и обиди на защитени признаци". Песента беше само с текста на песента без клип. Познати ме питаха на лично на какво се сължи това. Сякаш не беше песен за бъзик, а магий и клетви. Хората тотално са загубили чуватвото си за хумор или моето е твърсе черно. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 преди 12 минути, Karma93 каза: ??? Само някакви такива.... Бившите Пайнерски никакви ги няма..... Да не са им секнали участия от кръчмите в Китен? Д: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 Това ми излиза в тикток... само дето има само 160к... очаквах, че е с 5 млн. Нали покрай Румяна да споменем хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 преди 32 минути, KrasyoZlobarQ каза: Това ми излиза в тикток... само дето има само 160к... очаквах, че е с 5 млн. Нали покрай Румяна да споменем хаха Няма как да стане... на Румяна си е класа, това няма и да си го пусна 😁 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 преди 1 час , MizerMusic каза: Аз имам няколко, първата такава песен, която качих, още съшият ден направи 85 000 гледания в тик ток и го изтриха, след това още 3 пъти. Причините бяха "сексуален тормоз", "реч на омраза и насаждане на омраза", "голота и сексуални действия на възрастни", "нападения и обиди на защитени признаци". Песента беше само с текста на песента без клип. Познати ме питаха на лично на какво се сължи това. Сякаш не беше песен за бъзик, а магий и клетви. Хората тотално са загубили чуватвото си за хумор или моето е твърсе черно. В ужасни времена на цензура живеем. Всички са негативни, обидени и нещастни. преди 24 минути, Stela каза: Няма как да стане... на Румяна си е класа, това няма и да си го пусна 😁 Ужасно е. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 Такива измислени "тик ток звезди" като тоя винаги са с най-голямото самочувствие, да лайкват коментари че са засенчили известните, докато реалноста е че ходят по участия само за да си просят да ги изкарат на сцена. Ужас! https://vm.tiktok.com/ZMSb46kWq/ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Юли 8 Report Сподели Публикувано Юли 8 преди 15 минути, Willy каза: Такива измислени "тик ток звезди" като тоя винаги са с най-голямото самочувствие, да лайкват коментари че са засенчили известните, докато реалноста е че ходят по участия само за да си просят да ги изкарат на сцена. Ужас! https://vm.tiktok.com/ZMSb46kWq/ Че то и в смърдливия тикток поле за изява нямат,а се правят на някакви...нз за хората но на мен ми писна да слушам всички как грачат в тоя тикток, смятай хората колко са жадни за внимание 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 преди 13 часа , fengergana каза: презимето му е Михаил беше си загубил личната карта и беше качена в една група освен ако не го е сменил, за да не се казва като йорки Кръстен е на баща си. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 преди 6 часа , Lelqtian каза: еклеРени е едно от първите, но е имало лек спор дали и други не са били титулувани по същия начин. Но вече може да го пишем официално официално Еклерени е мое творение! Искам комисионна всеки път, когато се ползва. "Леля Данче" - също. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 преди 11 часа , KrasyoZlobarQ каза: Чипса хахахахахааххах Глорихол... Счети... Жалка... Други има ли? Г@лош. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 TikTok - Make Your Day VM.TIKTOK.COM Коя е песента? Ко Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 На ви летен хит! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 9 Author Report Сподели Публикувано Юли 9 преди 6 минути, asylum каза: На ви летен хит! Аман от дуети! Искаме песни като "Пий едно", "Пак, пак" и "Всяка минута" от Анджи ХИТАЧКАТА! 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 преди 14 часа , BULGARIANXTRASH каза: Видяхте ли че Десита има канал вече,според вас ще се махне ли от алфата? Май натам отиват нещата. Ako са верни слуховете, че се ш*ба с Меди, да, ще се махне. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 Отново почнахте със спам от този тип. Това е типичен коментар за ЧАТ мания. Кой кого и как не е обект на съждения тук. Тази госпожа само за кеф ли прави песни? преди 44 минути, Andrew Cunanan. каза: Меди e cв@лил нивото, да ce шиб@ c мен. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 365 дни от излизането на песента, дефинирала цяла епоха в българската музика. 365 дни луди танци, горещи емоции, страсти и усмивки. 365 дни Брутална музика и Скандален видеоклип. 365 дни доминация на Христо. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 преди 14 минути, Thecranfan каза: 365 дни от излизането на песента, дефинирала цяла епоха в българската музика. 365 дни луди танци, горещи емоции, страсти и усмивки. 365 дни Брутална музика и Скандален видеоклип. 365 дни доминация на Христо. Единственото скандално е, че броиш дните на песен, която има 190к хаха Предполагам, че не слушаш, а гледаш На кого беше брат този Ваташки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 Защо ПресЛена фенс са толкова досадни? 😭😭😭 Ще ги накарат взаимно да си блокират имената от коментарите. Не е нормално на всеки нов проект, който пуснат да се спами едно и също до откат. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юли 9 Report Сподели Публикувано Юли 9 преди 41 минути, KrasyoZlobarQ каза: Единственото скандално е, че броиш дните на песен, която има 190к хаха Предполагам, че не слушаш, а гледаш На кого беше брат този Ваташки? И слушам, и гледам. Не мога да устоя нито на тази русолява брада, нито на глас, който се лее като ручей и звъни като ледените капки, падащи зиме от висулките от покривите на планиниските хижи. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари