Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 1 час, asylum каза:

Да, поканихме я на откриването на филиала на бюти студиото ти в Дубай и дойде с нов мъж!

Как така нов? Кой е бил старият? Шиши не е сигурно какво е.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 4 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Предните две бяха топ. 

Но ми се струва, че е грешно да пускат песни в средата на лятото. Забелязвам, че трафикът на почти всички е ужасно нисък. Трябва да им говори, че аудиторията не виси много онлайн. Или поне не в ютюб.

Ааа трафикът на почти ВСИЧКИ бил ужасно нисък.. имаме новина. 😁 То това не е от вчера. Затова няма да съдиш само по гледанията в ютуб. Някои от песните са слабички в ютуб, но вървят добре по другите платформи. Имаме и участията и приемите като друг показател. 

Иначе не мисля, че е грешното време за пускане на дуета. Много хитове са излизали по това време на годината. Лятото още е в разгара си. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Stela каза:

Ааа трафикът на почти ВСИЧКИ бил ужасно нисък.. имаме новина. 😁 То това не е от вчера. Затова няма да съдиш само по гледанията в ютуб. Някои от песните са слабички в ютуб, но вървят добре по другите платформи. Имаме и участията и приемите като друг показател. 

Иначе не мисля, че е грешното време за пускане на дуета. Много хитове са излизали по това време на годината. Лятото още е в разгара си. 

Повечето примери са преди ютюб ерата. То не може да се сравнява 2025 с 2020. Хората драстично промениха навиците си.

И да, изключения има. Ако тези двете не ударят 300к, няма да сме доволни. Обаче знаем, че и двете ще помпят трафик. 2 млн за 7 дни макс. 

Сподели в други сайтове

Английският ми не е много добър, но май "Да не би да ти е Златен" ("Golden") на Ивана ще бъде номинирана на Оскарите :heart: Сигурно ТикТок я е възродил и затова.

https://www.vinylmeplease.com/blogs/music-industry-news/ejaes-golden-a-potential-oscar-nomination-for-a-groundbreaking-k-pop-anthem?srsltid=AfmBOop1ojmnKF86DkYbM-TG989u6FiAOo3EAMZmNe8w0KpfODBYN--w

• Haha 2
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Ако трябва да съм честен, това е една от песните дето не спирам от както е излязла. Тръгна слабо, но тик ток много я избута и държи стабилни гледания, Селина уцели хит.

• Like 3
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, DanielPiliov каза:

Ако трябва да съм честен, това е една от песните дето не спирам от както е излязла. Тръгна слабо, но тик ток много я избута и държи стабилни гледания, Селина уцели хит.

Ами не е лошо. Да си призная, че и аз от 10-15 дни си я пускам тази песен. Бързо ще омръзне, но става за слушане. 

Сподели в други сайтове

преди 19 минути, DanielPiliov каза:

Тази песен е идеална за времето, когато чакаш на червен светофар на прекрасните столични булеварди. Певицата е секси и само невежи биха казали, че е слаба.

• Haha 1
  • Confused 1
Сподели в други сайтове

Отварям класацията днес. Очаквам Мара Илиева да е направила 1 милион и 1.2к лайка. Скролвам, скролвам... бря, къде е таз козичка. Дали не са я разследвали? И да са свалили. И тъкмо да напиша тук - шок, ужас, скандал... изгоря...

Screenshot - 2025-07-30T122232.625.png

Изводът -реалните й гледания са около 100к. А лайковете дори не са 1.2к.

Screenshot - 2025-07-30T122419.619.png

Даже не са мръднали. Питам се, тя въобще прави ли гледания :D 

Но има нещо секси в позицията й днес:

Screenshot - 2025-07-30T122523.730.png

• Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Какво е това?

Има над половин милион :D 

Screenshot - 2025-07-30T122756.179.png

ХИТ!
Взимай, Преславо! Да имаш ТИ хита на годината! Това е дует само за Преслава и Галена ft. Азия със специалното участие на Глория!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза:

Отварям класацията днес. Очаквам Мара Илиева да е направила 1 милион и 1.2к лайка. Скролвам, скролвам... бря, къде е таз козичка. Дали не са я разследвали? И да са свалили. И тъкмо да напиша тук - шок, ужас, скандал... изгоря...

Screenshot - 2025-07-30T122232.625.png

Изводът -реалните й гледания са около 100к. А лайковете дори не са 1.2к.

Screenshot - 2025-07-30T122419.619.png

Даже не са мръднали. Питам се, тя въобще прави ли гледания :D 

Но има нещо секси в позицията й днес:

Screenshot - 2025-07-30T122523.730.png

Внимавай да не ти прати биячи както на Иво Аръков.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Willy каза:

Tita x Azis

Дует с Азис няма само този, който не е поискал!

Какво направи той с Арената... запълни ли се нещо или продължава драмата?

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, xroflx9 каза:

Леля ви Василка само с мен още няма дует:mf_surrender:

Плащат проектите, що да не се изяви :D Може би това е начинът да се превърне в легенда като Софка и Лили Иванова. Като всички го боготворят.

А образът му не се изчерпва, странно....но факт.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Плащат проектите, що да не се изяви :D Може би това е начинът да се превърне в легенда като Софка и Лили Иванова. Като всички го боготворят.

А образът му не се изчерпва, странно....но факт.

Азис от едно време си прави дуети с който ще. Това не е нещо ново.... 

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

И с Емо няма дует! Сега като са съседки в Свети Влас може и да спретнат нещо.

И аз съм си наела вила там,така че контролирам нещата това да не се случи!!!!!!

• Love 2
  • skull 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...