Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 21 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Можеха в началото на юни. Според мен летните песни трябва да се появяват до средата на юни и в края на август. Ето сега колко песни изплюха... и гледай 20-30-40к  като спрат платените реклами.

Много песни са ставали хитове и през юли-август.
Според мен най-добре около средата на май или в самото начало на юли. Но зависи.... Ако песента си е силна?
На времето на Анелия "Всичко води към теб" излезе през юли и това не попречи да стане един от най-големите хитове на 2005, както и хита на лятото.
Друг пример за голям хит през месец май е "Генерал".... или песни на Преслава като "Новата ти" и "Като за финал" също са излизали през август.
Галена пусна "Ти не си за мен" в края на юли..... Зависи от песента, изпълнителя.
Welcome To Bulgaria също излезе Юли ? "Еуфория" е точно последния ден на май.

• Like 1
Сподели в други сайтове

След Галс и Цура, само Теда и Силвър останаха да пускат май

Ама нали не е трио с Дончо? И тя пуска утре по същото време 🤣

WWW.INSTAGRAM.COM

1,054 likes, 27 comments - donikamusic1 on July 26, 2025: "30.07|18:00 #comingsoon".

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Balkandji1 каза:

Между другото той и тогава не беше първа младост, доколкото помня, та сега предполагам гони 80...

И какво? Леля Данче може да му е баба, но това спира ли я?

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Цура от поне 2 години вече не е с Пеевски.

Не се знае със сигурност.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Mr. Greshen каза:

След Галс и Цура, само Теда и Силвър останаха да пускат май

Ама нали не е трио с Дончо? И тя пуска утре по същото време 🤣

WWW.INSTAGRAM.COM

1,054 likes, 27 comments - donikamusic1 on July 26, 2025: "30.07|18:00 #comingsoon".

Галя прецака племенницата :D:D :D 
Донооооооооо, отложи премиерата!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

На Дамян или Фики залагаме да направи бг версия на най-противния тик ток тренд на годината?!

Кви са тия ц*ганки? Оригинала си е як, но ако го направят на български сигурно ще е малоумен.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

@asylum познава всички в Дубай поименно и ще ти потвърди

Да, поканихме я на откриването на филиала на бюти студиото ти в Дубай и дойде с нов мъж!

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, xroflx9 каза:

33-D3432-D-C2-C3-4059-A53-C-0-FA8-F55840

Мили, нека бъдем искрени! Ти, ако беше фолк дива не би забременял, за да не си развалиш фигурата.

• Haha 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DarkChild каза:

Всички турци ще са там за Мустафа, Ажда и ЛухчЕ. 

преди 2 часа , Balkandji1 каза:

Знам, нали бях дете тогава и помня, че беше национална звезда. Но това беше в началото на 90-те, което е преди 35 години. Тия, дето са били на 25 тогава, сега са на 60. И помни ли се изобщо този, останали ли са му фенове, той няма нова продукция и не е актуален от памтивека. 

Още пълни концерти. За предния си юбилей напълни НДК. Естрададжиите го подкрепят, но сред чалгарите е непознат към днешна дата.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Кой пееше Радка Пиратка, не е ли той първи? 

Поне така някой е коментирал, май при Алпер съм го чувал. Аз тия старци не съм ги виждал как изглеждат... само Сашо Роман, но той май е след 95та. Да не кажа към 2000. 

Този пее Радка Пиратка:

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 1 час , DevilWish каза:

Много песни са ставали хитове и през юли-август.
Според мен най-добре около средата на май или в самото начало на юли. Но зависи.... Ако песента си е силна?
На времето на Анелия "Всичко води към теб" излезе през юли и това не попречи да стане един от най-големите хитове на 2005, както и хита на лятото.
Друг пример за голям хит през месец май е "Генерал".... или песни на Преслава като "Новата ти" и "Като за финал" също са излизали през август.
Галена пусна "Ти не си за мен" в края на юли..... Зависи от песента, изпълнителя.
Welcome To Bulgaria също излезе Юли ? "Еуфория" е точно последния ден на май.

"Не съвсем", "Това е парчето"/"Празник всеки ден", "Мъж на хоризонта", "Употребена", "Проба-грешка", "Докрай", "Хавана-Тропикана", "Стара каравана", "Пиян" са излизали юли и пак са били мегахитове.

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DarkChild каза:

Доста си надул бузките.

"Един мъж, който е слаб, е или болен, или беден!"
- народна мъдрост

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Не съвсем", "Това е парчето"/"Празник всеки ден", "Мъж на хоризонта", "Употребена", "Проба-грешка", "Докрай", "Хавана-Тропикана", "Стара каравана", "Пиян" са излизали юли и пак са били мегахитове.

Забравяте хита на десетилетието

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...