Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 32 минути, Balkandji1 каза:

Боже, кой им ходи на тези на проявите? Ажда? Мустафа Чаушев? Ненормалната? Какъв човек трябва да си, за да си купиш билет за Ажда и Мустафа? Ажда кога е била известна? Предвиждам прогром от ниска посещаемост на този концерт. И тримата са за старчески дом. Да ги затворят там и да мълчат! :roll1:

Всички турци ще са там за Мустафа, Ажда и ЛухчЕ. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Свържи се с композитор и текстописец Галена, може и да ти напише хит в Попнейбъл канала.

Ето, изпроси си да те цитирам по темата Галена, след толкова време в игнор листа, празнувай! 🥰

Вили, всички знаем, че четеш всичко на всеки. Знам, че се афектираш всеки път когато спомена Жалка :D 

Трудно е като нямаш актуални доводи. Очакваме поне среден хит на предстоящия дует, че със самостоятелни не се получава. 

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Screenshot - 2025-07-29T170558.458.png

Тая комплексарка защо си мисли, че сме прости. Вчера беше с 2 пъти по-малко гледания и 900 лайка. Сега е с 1к :D

Screenshot - 2025-07-29T170910.173.png

Утре нека забие 700К!

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Balkandji1 каза:

Боже, кой им ходи на тези на проявите? Ажда? Мустафа Чаушев? Ненормалната? Какъв човек трябва да си, за да си купиш билет за Ажда и Мустафа? Ажда кога е била известна? Предвиждам прогром от ниска посещаемост на този концерт. И тримата са за старчески дом. Да ги затворят там и да мълчат! :roll1:

Мустафа Чаушев беше супер голяма звезда през 90-те, има албуми с Тони Дачева и Кристал. Музиката в България не е стартирала с "Хеликоптер" на Ариа. :)

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Вили, всички знаем, че четеш всичко на всеки. Знам, че се афектираш всеки път когато спомена Жалка :D 

Трудно е като нямаш актуални доводи. Очакваме поне среден хит на предстоящия дует, че със самостоятелни не се получава. 

Оо аз си чета, но не афектираш никой, щом си на игнор. Знам че ми просиш вниманието. 🫡

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Галена и Цветелина Янева - Утре 18:00

WWW.INSTAGRAM.COM

422 likes, 10 comments - galena1 on July 29, 2025: "ЛЯТО 2025 ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ /30.07/18:00 YouTube/Galena".

Предните две бяха топ. 

Но ми се струва, че е грешно да пускат песни в средата на лятото. Забелязвам, че трафикът на почти всички е ужасно нисък. Трябва да им говори, че аудиторията не виси много онлайн. Или поне не в ютюб.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, DenFevgo каза:

Мустафа Чаушев беше супер голяма звезда през 90-те, има албуми с Тони Дачева и Кристал. Музиката в България не е стартирала с "Хеликоптер" на Ариа. :)

Знам, нали бях дете тогава и помня, че беше национална звезда. Но това беше в началото на 90-те, което е преди 35 години. Тия, дето са били на 25 тогава, сега са на 60. И помни ли се изобщо този, останали ли са му фенове, той няма нова продукция и не е актуален от памтивека. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Оо аз си чета, но не афектираш никой, щом си на игнор. Знам че ми просиш вниманието. 🫡

Модератор да поставя в игнор администратор. Лошо, Седларов, лошо! 

Да, прося го и даже го получавам. "Не се напрягай,..кууу".  е ми ли я

Нямам търпение за утре в 18ч. Хейтът продължава! Коцио обаче продължава да си поддържа 100те к на щерката. 

Току що, Balkandji1 каза:

Знам, нали бях дете тогава и помня, че беше национална звезда. Но това беше в началото на 90-те, което е преди 35 години. Тия, дето са били на 25 тогава, сега са на 60. И помни ли се изобщо този, останали ли са му фенове, той няма нова продукция и не е актуален от памтивека. 

Този има ли някакъв хит? Само като име съм го чувал. ДАже не знам как изглежда.

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Предните две бяха топ. 

Но ми се струва, че е грешно да пускат песни в средата на лятото. Забелязвам, че трафикът на почти всички е ужасно нисък. Трябва да им говори, че аудиторията не виси много онлайн. Или поне не в ютюб.

Супер са, особено "Пей, сърце". Но ако песента е в този стил, съвсем нормално да я пуснат лятото.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Този има ли някакъв хит? Само като име съм го чувал. ДАже не знам как изглежда.

Аз, доколкото знам, има взрив при него първите две години след комунизма. Явява се с една-две чалга песни, които стават мега хитове. Стана нарицателно за чалгата по простата причина, че нямаше конкуренция. Считай, че този е или първия или един от първите двама чалга изпълнители, които се забелязват. По-натам през 90-те, като нараства конкуренцията сред мъжете, този тотално го изхвърлят зад борда. Между другото той и тогава не беше първа младост, доколкото помня, та сега предполагам гони 80...

• Like 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Супер са, особено "Пей, сърце". Но ако песента е в този стил, съвсем нормално да я пуснат лятото.

Можеха в началото на юни. Според мен летните песни трябва да се появяват до средата на юни и в края на август. Ето сега колко песни изплюха... и гледай 20-30-40к  като спрат платените реклами.

Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Аз, доколкото знам, има взрив при него първите две години след комунизма. Явява се с една-две чалга песни, които стават мега хитове. Стана нарицателно за чалгата по простата причина, че нямаше конкуренция. Считай, че този е или първия или един от първите двама чалга изпълнители, които се забелязват. По-натам през 90-те, като нараства конкуренцията сред мъжете, този тотално го изхвърлят зад борда. Между другото той и тогава не беше първа младост, доколкото помня, та сега предполагам гони 80...

Кой пееше Радка Пиратка, не е ли той първи? 

Поне така някой е коментирал, май при Алпер съм го чувал. Аз тия старци не съм ги виждал как изглеждат... само Сашо Роман, но той май е след 95та. Да не кажа към 2000. 

Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Emanuela.Carey каза:

Галена и Цветелина Янева - Утре 18:00

WWW.INSTAGRAM.COM

422 likes, 10 comments - galena1 on July 29, 2025: "ЛЯТО 2025 ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ /30.07/18:00 YouTube/Galena".

Снимали са в Атина.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Mr. Greshen каза:

А някой спомня ли си защо Маракеш беше изрязана от записа на един концерт за РД на Планета?

Уж защото Цветелина не се харесвала и имала нещо в деколтето през цялото време. :1000(29):

• Haha 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Току що, pechenko каза:

Снимали са в Атина.

Интересно. Добри напоследък се беше активизирал да следва и харесва луксозни италиански вили в инстаграм.

Може пък Цура да изкара нещо с италиански вайб до края на годината 👀

• Like 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...