Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 15 минути, Balkandji1 каза:

Случаят с Мартин е символ на цял синдром в българското общество и българския попфолк - пасивни педе**стчета се правят на алфа мачовци в клиповете и имитират хетеросексуални връзки с красиви жени. Сигурно и на 5-годишните би им било ясно, че Мартин е швестерка. Този синдром е срам за българското общество - лъжци рипат за слава, имитирайки чужда за тях сексуалност. Това поражда злоба и негативизъм сред хората, никой не обича да го лъжат. 

Неговият продуцент - Галин не прави ли същото вече поредна петилетка? Та дори и п0рно с жена пусна, само и само за си спаси имиджа.

• Like 4
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 3 часа , Willy каза:

12М за 9 месеца, а в Споти само 500к на двама млади и нови изпълнители.

Това алгоритима много го бута поради някаква причина както и песента му с Емилия

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Bunn каза:

Да, ама все пак, и при него всичко е пълен фейк :D 

И какво като е фейк? Ако тук не се коментираше, нямаше и да помисля какъв е. Като поведение го е отработил доста.  

Наистина съм забелязал, че гейвете като цяло са се посветили в откриване на себеподобни, хомополиция. Не знам с надеждата, че ще ги огрее ли? Или защото искат да посочат някого и да му навредят? 

С какво признание на Жалин ще допринесе? 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, KrasyoZlobarQ каза:

О, колко момичета въздишат по Жалин. Не му личи толкова. То и затова има успех. Ако беше толкова видимо, далеч щеше да е в периферията. 

alpha мъжкар! ВЪЗДИШАМЕ! ПРИПАДАМЕ! УмирГамИ!

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

alpha мъжкар! ВЪЗДИШАМЕ! ПРИПАДАМЕ! УмирГамИ!

Да, съгласен съм, че тук му личеше, но откакто тръгна на фитнес се обучи. Първите му клипове наистина бяха зле.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bunn каза:

И този е тотално доминантен алфа мъжкар 

Изводът е: да тръгва на фитнес. Макар че тук не мисля ще стане трансформацията.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Изводът е: да тръгва на фитнес. Макар че тук не мисля ще стане трансформацията.

Не, няма да стане, а и фитнеса не помага винаги, при Галин и тоя Мартин и фейсовете са бая коригирани :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Топ 10 жени със самостоятелни канали с най-много абонати в ютюб:
1. Галена - 398К
2. Емилия - 356К
3. Андреа/ Гери Никол- 311К
4. Преслава - 304К
5. Десислава / Роксана - 205 К
6. Глория - 173К
7. Софи Маринова - 156 К
8. Бони - 113К
9. Камелия - 104К
10. Цветелина Янева - 95К

• Like 2
Сподели в други сайтове

1. Галена - 398К
2. Емилия - 356К
4. Преслава - 304К
6. Глория - 173К
7. Софи Маринова - 156 К
8. Бони - 113К
9. Камелия - 104К

За всички съм съгласен, само защо Емилия има толкова?? Заради "Турбуленция" ли?

Сподели в други сайтове

1. Галена - 398К
2. Емилия - 356К
4. Преслава - 304К
6. Глория - 173К
7. Софи Маринова - 156 К
8. Бони - 113К
9. Камелия - 104К

Защо Камелия е толкова надолу? Нали беше най-голямата? Пайнер е виновен! А, забравих, че вече го няма хахах 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bunn каза:

И Джале.

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Jake каза:

Защо Камелия е толкова надолу? Нали беше най-голямата? Пайнер е виновен! А, забравих, че вече го няма хахах 

Че тя даже има канал от 2014. Повечето си направиха около и по време на ковид.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Защото е единствената, която пуска по 1 песен на годината, а творчеството ѝ не е качено в канала ѝ.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

Пък тя бе сред първите със собствен канал ... 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Bunn каза:

А Андри защо мислиш има толкова? Както и Азис...

Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Bunn каза:

Факт, ама все едно цялата кариера на Галин не е на базата да се прави на алфа мъжкар и голям мачо... Пък на времето постигна някакъв успех :D 

Прав си, но на времето не беше толкова ясен на всички. Спомням си в началото колко много фенки имаше. Някъде до "Фараона на Египет" се котираше като се**кс символ сред жените. В следващия период почна да си прави скули, джуджки и лъсна пред всички, рейтингът му спадна драстично, почна да пуска флопове. Хората се отвращават от лъжци. 

Докато мъже, които не крият сексуалната си ориентация като Азис и Джордан имат по-големи успехи. Истински са.

• Like 2
Сподели в други сайтове

Току що, Balkandji1 каза:

Прав си, но на времето не беше толкова ясен на всички. Спомням си в началото колко много фенки имаше. Някъде до "Фараона на Египет" се котираше като се**кс символ сред жените. В следващия период почна да си прави скули, джуджки и лъсна пред всички, рейтингът му спадна драстично, почна да пуска флопове. Хората се отвращават от лъжци. 

Докато мъже, които не крият сексуалната си ориентация като Азис и Джордан имат по-големи успехи. Истински са.

524568620_763607676127735_6081780039316314578_n.jpg

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Balkandji1 каза:

Джордан си е признал, че е хомо? 

Сподели в други сайтове

На мен Галин честно казано изобщо не ми прилича на гей. Нито като маниери, нито визуално. Просто е изпилен с филъри и операции, но в световен мащаб и най-големите “Алфа мъжкари” вече се подлагат на такива процедури. 
Вижте само Зак Ефрон.

Фики и Меди също имат естетически подобрения по себе си. Както и Тони Стораро последните две-три години сто процента си ходи редовно да го изпъват.

Единственото показателно че Галин няма сексуално привличане към жени е, че не е имал нито една публично разкрита връзка с жена. А имайки предвид популярността му и размера на държавата ни, това е практически невъзможно. 
За толкова години все някъде щяха да го засекат, снимат, някоя да се похвали по групите.

За всички други певци такива новини излизат наяве много бързо.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Karma93 каза:

Джордан си е признал, че е хомо? 

Не мисля, че официално е признавал в интервю, но самият факт, че си даваше сметка какво клипче обикаля мрежата (там, където е без зъби и говори с женски глас) означава, че не му пука много за това да налага хетеро имидж. А аз, доколкото знам, хората го възприемат като хомо. С такива впечатления съм останал.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, KrasyoZlobarQ каза:

А Андри защо мислиш има толкова? Както и Азис...

Е, за Азис е напълно нормално да има толкова абонати - харесван или не. Една "Мотел" с над 100 милиона гледания е в този канал, както и други песни, а и Азис е харесван не само в България. При Андреа е същото, има доста успешни международни колаборации, има златни хитове, а и тя си развиваше канала още докато беше в "Пайнер".

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Andrew Cunanan. каза:

Защото е единствената, която пуска по 1 песен на годината, а творчеството ѝ не е качено в канала ѝ.

Ами да си плати правата...то нее ставам всичко без пари и само лапачка.. Всички си взеха песните, само тя понеже не спря да ги плюе....

• Like 1
Сподели в други сайтове

Ами да си плати правата...то нее ставам всичко без пари и само лапачка.. Всички си взеха песните, само тя понеже не спря да ги плюе....

Кои всички са си взели песните?
Само Глория, която е съпродуцент, си е качила всичко в канала, Емилия откупува на парче. Андра си купи всичко старо. От останалите, камоли от наборите по кариера на Кама, някой да си е взел всичко.

• Like 3
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...