Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

преди 12 минути, Sunlight каза:

От малка с никой не деля, ля, ляля-ляляй
С мене вкара си беля, ля, ляля-ляляй
Плачеш, не мина, не спираш Лидокаина
Четвърта, пета година да пишеш търсиш причина

Много ме кефи. :P

Покрай текстовете на Пашев научавам много нови лекарства. Изобщо не съм чувала за лидокаин. 

Мисля, че го имаше в на Галена - "Паника" и Джена - "Пияни нощи"

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 12 часа , Stela каза:

Да се пита човек къде отиде тази Глория и защо вече не прави такива песни ... Изпълнението е топ, няма какво да го коментирам. После обаче все ни набутваше ремикса на Феникс, а хората си харесваха оригинала.

То това важи за всички..... Такъв беше периода, виждаме че никоя от старите не може да направи такива хитове. Само Азис може би успява и Преслава.

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , pacho каза:

Есил май е време вече да слага очила с диоптър, защото докато си обработва снимките на телефона - не вижда какво и как пипа. :D

ztlSA.png

Това е Джорджия! @Emanuela.Careyще потвърди.

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Людмил е спечелил Дебют на Годината от Lifestyle Awards

WWW.INSTAGRAM.COM

lyudmil_official on July 21, 2025: "“Дебют на годината” 2025 🏆🎶 @tokichaprojects 🔼".

По-симпатичен е от повечето певци, ма тъпи песни

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Sunlight каза:

Покрай текстовете на Пашев научавам много нови лекарства. Изобщо не съм чувала за лидокаин. 

Значи не си слушала този хит:

"не те лекува Лидокаин" :P 

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Диона е качила песента в стрийминг

MUSIC.APPLE.COM

Song · 2025 · Duration 2:54

Мизерни гледания. Затова я свали от тубата.

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Въпреки мегахита с Галена от който даже не е минало чак толкова време на Саби ще му е трудно да направи и 15к за денонощие 😩

То и 10к не се знае дали ще стигне :D 

Явно това са гледанията без реклами и фалшив трафик. Или 40-50к за изпълнител като Десита, дето се води в Б група. Което означава, че реалните гледания са по 100к-150к за топ изпълнители в А група като Преса и Галя.

Не да злорадствам, но Галя също купува/рекламира. 

1. 155к
  2. 192к
  3. 146к
  4. 88к
  5. 92к
  6. 103к

Коцио/ПепаАзисова за пети ден с почти 300к.

И явно вече си купуват бг трафик :D 

Screenshot - 2025-07-22T134119.684.png

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, xroflx9 каза:

Въпреки мегахита с Галена от който даже не е минало чак толкова време на Саби ще му е трудно да направи и 15к за денонощие 😩

Може да замениш Саби с който и да е в “Не си ме давай” и няма да се усети никаква разлика. Той навсякъде стои просто като модел.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Emanuela.Carey каза:

Тази песен разбива с прием в дискотеките, дано и дуета на Цура и Галс да е от Ганев

В началото като излезе, мислих, че всички песни в албума са по-силни, но в последната седмица много я слушам :D Започна да ми харесва!
Е, "Делта форс" и "Запалката" си ми остават любими от албума и от тях повече няма как да ми хареса, а също от "Зиг-заг" и "Играй", но от другите определено е много по-добра. ❤️ 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Just_Me каза:

Тоз май не знае много къде се намира. Пак че си е с момичето, което му роди.

Потресе ме когато беше с Деса при Цитиридис. "Страхотен" изказ и с кеф разказваше как ходел по клубовете и разправял, че е нейн син, демек да го наместят някъде без резервация и "вижте ме кой съм". Да не говорим, че до оня ден качваше сторита, че продава балони с райски газ (сигурно продължава, ма се крие).

Колко да го е гледала и възпитала Деса?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

Може да замениш Саби с който и да е в “Не си ме давай” и няма да се усети никаква разлика. Той навсякъде стои просто като модел.

Ами да беше отишъл ти да я запишеш тогава!

period.gif

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Emanuela.Carey каза:

Тази песен разбива с прием в дискотеките, дано и дуета на Цура и Галс да е от Ганев

Нееее, как така???! РамаБеГеТочкаКом ми каза че това не е хит и няма приеми???!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Willy каза:

Нееее, как така???! РамаБеГеТочкаКом ми каза че това не е хит и няма приеми???!

Последно са ходили на дискотека когато Тони Дачева още е имала цикъл, как да знаят?

• Haha 3
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 18 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Мизерни гледания. Затова я свали от тубата.

То и 10к не се знае дали ще стигне :D 

Явно това са гледанията без реклами и фалшив трафик. Или 40-50к за изпълнител като Десита, дето се води в Б група. Което означава, че реалните гледания са по 100к-150к за топ изпълнители в А група като Преса и Галя.

Не да злорадствам, но Галя също купува/рекламира. 

1. 155к
  2. 192к
  3. 146к
  4. 88к
  5. 92к
  6. 103к

Коцио/ПепаАзисова за пети ден с почти 300к.

И явно вече си купуват бг трафик :D 

Screenshot - 2025-07-22T134119.684.png

Песента на Десита си е тъпичка и в нов канал. Язък за якия клип. Аз лично я слушах 3-4 пъти и не ми се показва отсрани,така че и това е фактор за слабите гледания

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Песента на Десита си е тъпичка и в нов канал. Язък за якия клип. Аз лично я слушах 3-4 пъти и не ми се показва отсрани,така че и това е фактор за слабите гледания

НЕ! Кажат ли че е с купени - купени са! Ти за къв се взе че да вкарваш логика в нещата?!

1920x1080.jpg

• Like 2
  • Haha 1
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, xroflx9 каза:

Кое е новото на канал с 20к последователи, създаден 2014? Моля. Все едно първите песни в каналите на Пепа и Жака са били с 40к на ден. 

Алгоритъмът знае, че не ти харесва и не ти я показва.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

НЕ! Кажат ли че е с купени - купени са! Ти за къв се взе че да вкарваш логика в нещата?!

1920x1080.jpg

Феновете на най-голямата купувачка се засегнаха :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:

Кое е новото на канал с 20к последователи, създаден 2014? Моля. Все едно първите песни в каналите на Пепа и Жака са били с 40к на ден. 

Какво значение има кога е създаден щом Десита почна да го развива преди 2 седмици? Ясно е че алгоритмите на канала са прецакани все още,не знам защо спориш.

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...