DevilWish Публикувано Юли 22 Author Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 12 минути, Sunlight каза: От малка с никой не деля, ля, ляля-ляляй С мене вкара си беля, ля, ляля-ляляй Плачеш, не мина, не спираш Лидокаина Четвърта, пета година да пишеш търсиш причина Много ме кефи. Покрай текстовете на Пашев научавам много нови лекарства. Изобщо не съм чувала за лидокаин. Мисля, че го имаше в на Галена - "Паника" и Джена - "Пияни нощи" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 12 часа , Stela каза: Да се пита човек къде отиде тази Глория и защо вече не прави такива песни ... Изпълнението е топ, няма какво да го коментирам. После обаче все ни набутваше ремикса на Феникс, а хората си харесваха оригинала. То това важи за всички..... Такъв беше периода, виждаме че никоя от старите не може да направи такива хитове. Само Азис може би успява и Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 4 часа , pacho каза: Есил май е време вече да слага очила с диоптър, защото докато си обработва снимките на телефона - не вижда какво и как пипа. Това е Джорджия! @Emanuela.Careyще потвърди. преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Людмил е спечелил Дебют на Годината от Lifestyle Awards LYUDMIL (@lyudmil_official) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM lyudmil_official on July 21, 2025: "“Дебют на годината” 2025 🏆🎶 @tokichaprojects 🔼". По-симпатичен е от повечето певци, ма тъпи песни 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 Диона е качила песента в стрийминг Окадар 2 by Diona & Tedi Aleksandrova on Apple Music MUSIC.APPLE.COM Song · 2025 · Duration 2:54 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 33 минути, Sunlight каза: Покрай текстовете на Пашев научавам много нови лекарства. Изобщо не съм чувала за лидокаин. Значи не си слушала този хит: "не те лекува Лидокаин" 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Диона е качила песента в стрийминг Окадар 2 by Diona & Tedi Aleksandrova on Apple Music MUSIC.APPLE.COM Song · 2025 · Duration 2:54 Анатема! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 18 минути, Just_Me каза: Значи не си слушала този хит: "не те лекува Лидокаин" Вярно,че и там също се споменаваше. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 На тати детенцето 😁 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 Тази песен разбива с прием в дискотеките, дано и дуета на Цура и Галс да е от Ганев 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 Въпреки мегахита с Галена от който даже не е минало чак толкова време на Саби ще му е трудно да направи и 15к за денонощие 😩 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Диона е качила песента в стрийминг Окадар 2 by Diona & Tedi Aleksandrova on Apple Music MUSIC.APPLE.COM Song · 2025 · Duration 2:54 Мизерни гледания. Затова я свали от тубата. преди 2 минути, xroflx9 каза: Въпреки мегахита с Галена от който даже не е минало чак толкова време на Саби ще му е трудно да направи и 15к за денонощие 😩 То и 10к не се знае дали ще стигне Явно това са гледанията без реклами и фалшив трафик. Или 40-50к за изпълнител като Десита, дето се води в Б група. Което означава, че реалните гледания са по 100к-150к за топ изпълнители в А група като Преса и Галя. Не да злорадствам, но Галя също купува/рекламира. 155к 192к 146к 88к 92к 103к Коцио/ПепаАзисова за пети ден с почти 300к. И явно вече си купуват бг трафик 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 13 минути, xroflx9 каза: Въпреки мегахита с Галена от който даже не е минало чак толкова време на Саби ще му е трудно да направи и 15к за денонощие 😩 Може да замениш Саби с който и да е в “Не си ме давай” и няма да се усети никаква разлика. Той навсякъде стои просто като модел. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 22 Author Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 32 минути, Emanuela.Carey каза: Тази песен разбива с прием в дискотеките, дано и дуета на Цура и Галс да е от Ганев В началото като излезе, мислих, че всички песни в албума са по-силни, но в последната седмица много я слушам Започна да ми харесва! Е, "Делта форс" и "Запалката" си ми остават любими от албума и от тях повече няма как да ми хареса, а също от "Зиг-заг" и "Играй", но от другите определено е много по-добра. ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 4 часа , Just_Me каза: Тоз май не знае много къде се намира. Пак че си е с момичето, което му роди. Потресе ме когато беше с Деса при Цитиридис. "Страхотен" изказ и с кеф разказваше как ходел по клубовете и разправял, че е нейн син, демек да го наместят някъде без резервация и "вижте ме кой съм". Да не говорим, че до оня ден качваше сторита, че продава балони с райски газ (сигурно продължава, ма се крие). Колко да го е гледала и възпитала Деса? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Може да замениш Саби с който и да е в “Не си ме давай” и няма да се усети никаква разлика. Той навсякъде стои просто като модел. Ами да беше отишъл ти да я запишеш тогава! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 42 минути, Emanuela.Carey каза: Тази песен разбива с прием в дискотеките, дано и дуета на Цура и Галс да е от Ганев Нееее, как така???! РамаБеГеТочкаКом ми каза че това не е хит и няма приеми???! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 4 минути, Willy каза: Нееее, как така???! РамаБеГеТочкаКом ми каза че това не е хит и няма приеми???! Последно са ходили на дискотека когато Тони Дачева още е имала цикъл, как да знаят? 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 18 минути, KrasyoZlobarQ каза: Мизерни гледания. Затова я свали от тубата. То и 10к не се знае дали ще стигне Явно това са гледанията без реклами и фалшив трафик. Или 40-50к за изпълнител като Десита, дето се води в Б група. Което означава, че реалните гледания са по 100к-150к за топ изпълнители в А група като Преса и Галя. Не да злорадствам, но Галя също купува/рекламира. 155к 192к 146к 88к 92к 103к Коцио/ПепаАзисова за пети ден с почти 300к. И явно вече си купуват бг трафик Песента на Десита си е тъпичка и в нов канал. Язък за якия клип. Аз лично я слушах 3-4 пъти и не ми се показва отсрани,така че и това е фактор за слабите гледания 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 12 минути, xroflx9 каза: Ами да беше отишъл ти да я запишеш тогава! Записах я първи, но Сашка ме саботира, за да си набута турчето! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Записах я първи, но Сашка ме саботира, за да си набута турчето! Ааа моля, моля, ром* е, не турчин 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 2 минути, xroflx9 каза: Песента на Десита си е тъпичка и в нов канал. Язък за якия клип. Аз лично я слушах 3-4 пъти и не ми се показва отсрани,така че и това е фактор за слабите гледания НЕ! Кажат ли че е с купени - купени са! Ти за къв се взе че да вкарваш логика в нещата?! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 8 минути, xroflx9 каза: Песента на Десита си е тъпичка и в нов канал. Язък за якия клип. Аз лично я слушах 3-4 пъти и не ми се показва отсрани,така че и това е фактор за слабите гледания Кое е новото на канал с 20к последователи, създаден 2014? Моля. Все едно първите песни в каналите на Пепа и Жака са били с 40к на ден. Алгоритъмът знае, че не ти харесва и не ти я показва. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 3 минути, Willy каза: НЕ! Кажат ли че е с купени - купени са! Ти за къв се взе че да вкарваш логика в нещата?! Феновете на най-голямата купувачка се засегнаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Кое е новото на канал с 20к последователи, създаден 2014? Моля. Все едно първите песни в каналите на Пепа и Жака са били с 40к на ден. Какво значение има кога е създаден щом Десита почна да го развива преди 2 седмици? Ясно е че алгоритмите на канала са прецакани все още,не знам защо спориш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 22 Report Сподели Публикувано Юли 22 в тикток бъркат някаква пикла Невена Цонева с мами!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари