Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 34 минути, Emanuela.Carey каза:

Бозава ми е, Десита вади едно и също

WWW.INSTAGRAM.COM

2,136 likes, 41 comments - dessitax on July 10, 2025: "Но и с нея се живее...бъди сигурен. #ComingSoon".

Скоро някой беше постнал, че Десита не иска да прави ИИ песни, защото нямали душа или както беше. Като слушам текста й - ми той е като написан от ИИ, без редакция. Банално, банално. От откъса подозирам, че и музиката ще е постна. За визията - какво да кажем за сменената й глава?

• Like 3
Сподели в други сайтове

Сега Дебора трябва да направи песен с име “Промили любов“. пи = 3,14 = Промилите на Дебора    Случайност ? Не мисля! 

Иначе, Дебора ми се вижда добродушна. Дано потърси помощ. Пак е бил малкият дявол, ама не може така

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Karma93 каза:

Сега Дебора трябва да направи песен с име “Промили любов“. пи = 3,14 = Промилите на Дебора    Случайност ? Не мисля! 

Иначе, Дебора ми се вижда добродушна. Дано потърси помощ. Пак е бил малкият дявол, ама не може така

Вече трябва да я осъдят. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Lelqtian каза:

Тя вече е съдена, следва да лежи в Сливенския. 

Не е ефективно. Вече трябва да я пандизят. 

Сложили са я на първо място в новините. Какъв ПР би направила от това :D 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Just_Me каза:

Тя ги навира откак ги е напомпала :D 

image.jpeg.7237559886fc077eb555d45a9f75dc0b.jpeg

Баси носа!

преди 5 часа , Willy каза:

💀

Коментирахме преди седмица-две. Чудесна е!

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 57 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Като гледам горката Диона как се мъчи - никакъв.

Българинът обича ПР от п_рно, бой, скандали, ревности, показност и наглост. ПР от дрога, пиячка или някакво престъпление не се тачи толкова.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Thecranfan каза:

Като гледам горката Диона как се мъчи - никакъв.

Българинът обича ПР от п_рно, бой, скандали, ревности, показност и наглост. ПР от дрога, пиячка или някакво престъпление не се тачи толкова.

Не съм сигурен, че Дион флопна заради скандалите. Просто се изчерпи и е досаден образ. Реално получи инерция покрай Алфа и оттогава е стремглаво надолу. И ако преди е имало 10 лични канали, сега са 500 и алгоритмично не стига да много зрители. Освен това тя май не качваше дълго време в нейния, което също я е приземило към дъното.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , KrasyoZlobarQ каза:

Е да де, от предния път има 3 години условно които сега с това нарушение преминават в ефективно. Уж нямало пострадали може да няма какво да я съдят конкретно за тоя инцидент, но може и да получи повече. 

Пиар с това няма да си направи впредвид горното, пък това не е интересно - пияниците са интересни когато си поркат и ги избива на лудост примерно в Биг Брадър или други подобни предавания за бездарници, седят кротко и се излагат, не като застрашават живота зад волана. 

преди 13 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Не съм сигурен, че Дион флопна заради скандалите. Просто се изчерпи и е досаден образ. Реално получи инерция покрай Алфа и оттогава е стремглаво надолу. И ако преди е имало 10 лични канали, сега са 500 и алгоритмично не стига да много зрители. Освен това тя май не качваше дълго време в нейния, което също я е приземило към дъното.

Дион нито е имал образ, който да се изчерпи, нито се е отлепял от дъното за да се приземява на него, даже копае с багер ново. 

• Like 3
Сподели в други сайтове

С кой е този дует? Антонио ли?

WWW.INSTAGRAM.COM

803 likes, 20 comments - andreabulgaria on July 10, 2025: "💥 Обратното броене започва! 💥 #comingsoon #newproject #duet #newsong".

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Mr. Greshen каза:

С кой е този дует? Антонио ли?

WWW.INSTAGRAM.COM

803 likes, 20 comments - andreabulgaria on July 10, 2025: "💥 Обратното броене започва! 💥 #comingsoon #newproject #duet #newsong".

Беше обявила Цанка Урагану и Кости

Сподели в други сайтове

преди 17 часа , KrasyoZlobarQ каза:

Вече трябва да я осъдят. 

нямам търпение да видя под какъв предтекст ще я освободят и няма да я вкарат в затвора, просто ми е много интересно и нямам търпение, защото това ще стане гаранция.!!!!!!

• Like 1
Сподели в други сайтове

Пуснах да видя Андреа на Прайда и се убедих, че тази дебеланка няма дори елементарен певчески слух. Дори над плейбека не може да се включва вярно и винаги изостава, не случайно така и не пропя на живо на турнета и концерти на Пайнер. Жената просто си е музикален инвалид когато трябва да пее с инструментал. Няма слух.

Сподели в други сайтове

Деса ще е при Ивка Бейбе

феновете на фолклора ще са във възторг за този crossover!

WWW.INSTAGRAM.COM

1,462 likes, 24 comments - ivkabeibe on July 11, 2025: "Много се радвам, че @desislavaofficial беше в студиото! Страшно много я харесвам и за мен е супер сантиментално, че имам...
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, Emanuela.Carey каза:

Деса ще е при Ивка Бейбе

феновете на фолклора ще са във възторг за този crossover!

WWW.INSTAGRAM.COM

1,462 likes, 24 comments - ivkabeibe on July 11, 2025: "Много се радвам, че @desislavaofficial беше в студиото! Страшно много я харесвам и за мен е супер сантиментално, че имам...

Точно при тая ли намери да гостува....

Тая Ивка как може да е толкова противен урод. Имам чувство, че става все по-ужасяваща, въпреки корекциите си. 

Сподели в други сайтове

Когато наричат серящата дама Сървайвърка!

SIGNAL.BG

Фолк певицата Татяна заложи на "Шопско настроение" в разгара на лятото. Новият й сингъл е във фолклорния жанр и вече е наличен в онлайн канала TATYANA.

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...