Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 13 минути, Stela каза:

Screenshot_20250707_000435_Instagram.jpg.e3e39c369f3d4451bf92b610fb1f5a9c.jpg

Впрочем тая Дани аз за пръв път я чувам изобщо, още повече - имала песни, които да бъдат откраднати. А Дион за пръв път чува някой да се обръща към него като не само в женски род, а изобщо като колега от музикалния бранш ...  :D 

• Haha 2
  • Love 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Lelqtian каза:

Впрочем тая Дани аз за пръв път я чувам изобщо, още повече - имала песни, които да бъдат откраднати. А Дион за пръв път чува някой да се обръща към него като не само в женски род, а изобщо като колега от музикалния бранш ...  :D 

Може да са колежки от магистралата пък.

• Like 3
  • Haha 2
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , DarkChild каза:

А Диона може ли?

Дион не е пеВИЦ, а най-обикновел неосъществен пандизчия, засега останал с мечтите да обслужва мъже зад решетки, където няма къде да му бягат. Но виждаме дерзае и му желая скорошен нов дом в софийски централен или друг висококапацитетен затвор. 

• Like 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Jake каза:

Тук е очевадно, че има някакъв технически проблем и звука е ужасен.  Ако Емилия не може да пее, то 80% от жанра са за боклука... Какво да кажем, за живите изпъленния на Камелия, Анелия, Галена.....които са абсолютно непоносими за ухото.  Говорим за пика на вокалите им, към днешна дата всички са с изморени и увредени гласове, то е ясно. 

Камелия може да пее, заразлика от Счети.

• Like 2
  • Haha 2
  • disgusting 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , DarkChild каза:

А Диона може ли?

Уместен въпрос.

Дион ни да пише, ни да чете, ни да рапира, ни да мастурбира, ни да пее, а само като овца с фарингит - блее.

• Haha 4
Сподели в други сайтове

преди 10 часа , DevilWish каза:

Това ft. Татяна ли ще бъде? :D Може да има едно мощно пръц, а Села да се полива с боб чорба от своят идол Тоти.

"Да пиеш чайче за детокс е най-популярно,
изпразвайки съдържимото на червата си регулярно.

След обяд коремът ми за поредната клизма бленува
хостесата във фитнеса как акам на плочника ще сънува,

Изобщо не изпитвам срам от нещо тъй човешко,
да си побутвам фекалиите с крак към канала е малко келешко.

Знам, че след тази случка да посещавам тоз фитнес имам забрана,
дано преживея тази огромна по егото и името ми - рана."

• Haha 5
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Камелия може да пее, заразлика от Счети.

На това сигурно и самата Камелия би се изсмяла... Камелия е една от най-бездарниците женици в тоя бранш. А последните години е трагична. Винаги е била равен глас в една тоналност,  с гадно козе вибрато и нищо повече. 

• Like 1
  • Dislike 1
Сподели в други сайтове

Емилия е много добър изпълнител, но вокално според мен Преслава е една идея по универсална като певица. А и като ц*ца беше по напред преди да ги намали два пъти. 

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, WindWalkerMonk каза:

Емилия е много добър изпълнител, но вокално според мен Преслава е една идея по универсална като певица. А и като ц*ца беше по напред преди да ги намали два пъти. 

Имаше в “10-те най“ през 2000-те класация за най-големите нянки в поп-фолка. Бяха ги наредили по сантиметри и Петя май беше оглавила класацията, а Джина Стоева беше на 2-ро място.

Райна не беше в класацията. 😶

Интересно е как естетическите идеали се менят с времето и как в даден период се държи на дадени сантимери, а в друг не.

• Like 4
Сподели в други сайтове

Преслава, Анелия, Емилия и Деси Слава са си позволявали да експериментират повече и да вкарват различни стилове. 

Но едни Софи, Бони и Роксана, които не излиза много от зоната си на комфорт, по-лоши певици ли са?

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Karma93 каза:

Преслава, Анелия, Емилия и Деси Слава са си позволявали да експериментират повече и да вкарват различни стилове. 

Но едни Софи, Бони и Роксана, които не излиза много от зоната си на комфорт, по-лоши певици ли са?

Не са толкова универсални. А и са циганки все пак, нека не го забравяме. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 52 минути, Emanuela.Carey каза:

Започнаха да качват клиповете на Камелия

Ами правата са се техни и сега когато нямат никакви изпълнители вече е в техен плюс да имат по-известните имена в канала си. Ако съм на мястото на Пайнер ще забраня да пеят песни за които те са продуценти и държат правата, както е навсякъде по света,

Наскоро дори Тейлър Суифт си купи правата на песните от бившите си продуценти. Стига безплатен обяд...  Обикалят участия, пеят на плейбек, нямат бенд, не подновяват права....чисти пари ето така. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, DevilWish каза:

За най-големите фенове на шЪмаротерапията - @Andrew Cunanan. @Lelqtian @asylum

😘 Поздрав милички! Глория ЙОРДАНОВА - Усещане за МЪЖ 

Йорданова - по-хубавата но най-вече по-женствена Глория, още от едно време :) 

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...