asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 минута, DarkChild каза: Деси Ковачка - пернишката Шер беше в Ара. Може и в МР да е била преди, но срана известна в Ара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Глория, Румяна и Сашка направиха заедно пробива на чалгата към мейнстрийма. Трудно е да се определи коя е най-голямата в онзи период, първата беше тотален идол и продаваше като луда, втората правеше хит след хит и имаше отличаваща се визия, а като почина всички бяха в шок и говореха за това, третата пък беше скандален с*кс символ (тази дума сериозно ли я цензурира форума? ) с легендарни хитове на прехода. Камелия е далеч по-късно явление, в първия албум е много успешна, но чак втория я изстрелва на върха, а тогава Румяна вече не е жива. 90те са уникално време за чалгата просто, някой ден ще са дори в учебниците. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 2 минути, asylum каза: Just a moment... WWW.DISCOGS.COM Стига, бе... тая дебютирала 96та???? Аз чух за нея чак в Ара като изпя Майсторе, майсторе... И в КаМюзик? На кого е била тая компаниЯ 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 минута, SG каза: Глория, Румяна и Сашка направиха заедно пробива на чалгата към мейнстрийма. Трудно е да се определи коя е най-голямата в онзи период, първата беше тотален идол и продаваше като луда, втората правеше хит след хит и имаше отличаваща се визия, а като почина всички бяха в шок и говореха за това, третата пък беше скандален с*кс символ (тази дума сериозно ли я цензурира форума? ) с легендарни хитове на прехода. Камелия е далеч по-късно явление, в първия албум е много успешна, но чак втория я изстрелва на върха, а тогава Румяна вече не е жива. 90те са уникално време за чалгата просто, някой ден ще са дори в учебниците. Хит 90-те! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Just a moment... WWW.DISCOGS.COM Стига, бе... тая дебютирала 96та???? Аз чух за нея чак в Ара като изпя Майсторе, майсторе... И в КаМюзик? На кого е била тая компаниЯ Туй беше вървежно 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Хит Милена Рекърдс! @pacho 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 минута, asylum каза: Туй беше вървежно Тая даже не съм я чувал 😮 Мислех си че Деси е откритие на Касъмови... а то какво било. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 И Нелина дебютира в Милена. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Стига сте спорили! Луна е истинската кралица на 90-те: а ивана на 00-те: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 5 минути, SG каза: Глория, Румяна и Сашка направиха заедно пробива на чалгата към мейнстрийма. Трудно е да се определи коя е най-голямата в онзи период, първата беше тотален идол и продаваше като луда, втората правеше хит след хит и имаше отличаваща се визия, а като почина всички бяха в шок и говореха за това, третата пък беше скандален с*кс символ (тази дума сериозно ли я цензурира форума? ) с легендарни хитове на прехода. Камелия е далеч по-късно явление, в първия албум е много успешна, но чак втория я изстрелва на върха, а тогава Румяна вече не е жива. 90те са уникално време за чалгата просто, някой ден ще са дори в учебниците. След 2000 са най-уникалните времена. Милиони продажби, хитове, турнета, чалга ТВ, най-много златни хитове. През 99та нещата просто се наслагваха за следващото десетилетие. И повечето мега са били някакви цигании и тип Левовете в марки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Тая даже не съм я чувал 😮 Мислех си че Деси е откритие на Касъмови... а то какво било. Повечето бяха открития на Милена - Екстра, Нелина, Луна, Деси, Вероника, Мариана Славова и други. После се преместиха В Ара и Пайнер 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Стига сте спорили! Луна е истинската кралица на 90-те: а ивана на 00-те: С албума Тук-там Луна наистина гръмна и течеше и от чешмата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Току що, asylum каза: Повечето бяха открития на Милена - Екстра, Нелина, Луна, Деси, Вероника, Мариана Славова и други. После се преместиха В Ара и Пайнер Вероника? Не е ли на Слави? И тая Славова я знам от Пайнер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Мегахит Милена! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 най-голямото открие в чалгата си остава: от путколожка в дубай, сега е астроложка в нечий сараи 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза: Вероника? Не е ли на Слави? И тая Славова я знам от Пайнер Верото имаше албум и завиждаше на по-успешната Евита 🤣 и Евита отиде в Ара после. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 9 минути, KrasyoZlobarQ каза: След 2000 са най-уникалните времена. Милиони продажби, хитове, турнета, чалга ТВ, най-много златни хитове. През 99та нещата просто се наслагваха за следващото десетилетие. И повечето мега са били някакви цигании и тип Левовете в марки. Не бяха само цигании 90-те. Имаше много смислени песнички. Но аз мразех баладите. Забравена 90-тарска царица 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 5 минути, KrasyoZlobarQ каза: Вероника? Не е ли на Слави? И тая Славова я знам от Пайнер Коментирай, че дебютният албум на Ина е в култовата Севеком 🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Ще родя дете на Теодор: Мария - slava.bg SLAVA.BG „Готова съм да даря Теодор с дете! Много съм навита на това и дори съм му обещала да му родя син или дъщеря. Физическата ми форма и възрастта ми го позволяват.“ Това заяви фолк певицата Мария в... Мария е тази, която Рупецова мисли, че е. Но действа вместо да пише книги 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 1 минута, asylum каза: Коментирай, че дебютният албум на Ина е в култовата Севеком 🤣 Твърде високо ниво за Севеком. Но това го научих покрай завръшането на Ина. Но и тя стана известна при Касъмови. Напред-назад си беше топ хит. Само че е гюбек. Много малко хитове има със смислени текстове като Две очи разплакани преди 2000. Всичко е чака-рака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 И Криса Кекса беше в Милена заедно със Сашка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Току що, Karma93 каза: Ще родя дете на Теодор: Мария - slava.bg SLAVA.BG „Готова съм да даря Теодор с дете! Много съм навита на това и дори съм му обещала да му родя син или дъщеря. Физическата ми форма и възрастта ми го позволяват.“ Това заяви фолк певицата Мария в... Мария е тази, която Рупецова мисли, че е. Но действа вместо да пише книги Едва ли. Тя нали каза, че едвам е забременяла... и даже май инвитро. Тъй че в никаква форма не е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Току що, asylum каза: И Криса Кекса беше в Милена заедно със Сашка! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 Току що, asylum каза: И Криса Кекса беше в Милена заедно със Сашка! Очаквах кючек Тя и Лила Иванова има албуми с ПАЙНЕР. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 22 минути, asylum каза: Pek çirkin 😰 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари