Jump to content

Поп фолк скандали (юли 2025)

Препоръчани коментари

• Отговори 2,6k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Глория, Румяна и Сашка направиха заедно пробива на чалгата към мейнстрийма. Трудно е да се определи коя е най-голямата в онзи период, първата беше тотален идол и продаваше като луда, втората правеше хит след хит и имаше отличаваща се визия, а като почина всички бяха в шок и говореха за това, третата пък беше скандален с*кс символ (тази дума сериозно ли я цензурира форума? :D ) с легендарни хитове на прехода. Камелия е далеч по-късно явление, в първия албум е много успешна, но чак втория я изстрелва на върха, а тогава Румяна вече не е жива.

90те са уникално време за чалгата просто, някой ден ще са дори в учебниците:D.

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

WWW.DISCOGS.COM

Стига, бе... тая дебютирала 96та???? :D Аз чух за нея чак в Ара като изпя Майсторе, майсторе... И в КаМюзик? На кого е била тая компаниЯ

• Like 2
  • Haha 1
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, SG каза:

Глория, Румяна и Сашка направиха заедно пробива на чалгата към мейнстрийма. Трудно е да се определи коя е най-голямата в онзи период, първата беше тотален идол и продаваше като луда, втората правеше хит след хит и имаше отличаваща се визия, а като почина всички бяха в шок и говореха за това, третата пък беше скандален с*кс символ (тази дума сериозно ли я цензурира форума? :D ) с легендарни хитове на прехода. Камелия е далеч по-късно явление, в първия албум е много успешна, но чак втория я изстрелва на върха, а тогава Румяна вече не е жива.

Хит 90-те!

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, KrasyoZlobarQ каза:
WWW.DISCOGS.COM

Стига, бе... тая дебютирала 96та???? :D Аз чух за нея чак в Ара като изпя Майсторе, майсторе... И в КаМюзик? На кого е била тая компаниЯ

Туй беше вървежно 

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, SG каза:

След 2000 са най-уникалните времена. Милиони продажби, хитове, турнета, чалга ТВ, най-много златни хитове.

През 99та нещата просто се наслагваха за следващото десетилетие. И повечето мега са били някакви цигании и тип Левовете в марки.

Сподели в други сайтове

Тая даже не съм я чувал 😮 Мислех си че Деси е откритие на Касъмови... а то какво било.

Повечето бяха открития на Милена - Екстра, Нелина, Луна, Деси, Вероника, Мариана Славова и други. После се преместиха В Ара и Пайнер

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза:

Стига сте спорили!
Луна е истинската кралица на 90-те:

а ивана на 00-те:

С албума Тук-там Луна наистина гръмна и течеше и от чешмата. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, asylum каза:

Повечето бяха открития на Милена - Екстра, Нелина, Луна, Деси, Вероника, Мариана Славова и други. После се преместиха В Ара и Пайнер

Вероника? Не е ли на Слави? И тая Славова я знам от Пайнер :D 

Сподели в други сайтове

най-голямото открие в чалгата си остава:

от путколожка в дубай, сега е астроложка в нечий сараи

• Haha 4
Сподели в други сайтове

Верото имаше албум и завиждаше на по-успешната Евита 🤣 и Евита отиде в Ара после.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, KrasyoZlobarQ каза:

След 2000 са най-уникалните времена. Милиони продажби, хитове, турнета, чалга ТВ, най-много златни хитове.

През 99та нещата просто се наслагваха за следващото десетилетие. И повечето мега са били някакви цигании и тип Левовете в марки.

Не бяха само цигании 90-те. Имаше много смислени песнички. Но аз мразех баладите.

Забравена 90-тарска царица

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Коментирай, че дебютният албум на Ина е в култовата Севеком 🤣

• Love 1
Сподели в други сайтове

SLAVA.BG

„Готова съм да даря Теодор с дете! Много съм навита на това и дори съм му обещала да му родя син или дъщеря. Физическата ми форма и възрастта ми го позволяват.“ Това заяви фолк певицата Мария в...

Мария е тази, която Рупецова мисли, че е. Но действа вместо да пише книги

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, asylum каза:

Коментирай, че дебютният албум на Ина е в култовата Севеком 🤣

Твърде високо ниво за Севеком. :D Но това го научих покрай завръшането на Ина. Но и тя стана известна при Касъмови. 

Напред-назад си беше топ хит. Само че е гюбек. Много малко хитове има със смислени текстове като Две очи разплакани преди 2000. Всичко е чака-рака.

Сподели в други сайтове

Току що, Karma93 каза:
SLAVA.BG

„Готова съм да даря Теодор с дете! Много съм навита на това и дори съм му обещала да му родя син или дъщеря. Физическата ми форма и възрастта ми го позволяват.“ Това заяви фолк певицата Мария в...

Мария е тази, която Рупецова мисли, че е. Но действа вместо да пише книги

Едва ли. Тя нали каза, че едвам е забременяла... и даже май инвитро. Тъй че в никаква форма не е. 

Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...