Jump to content

Вдъхновенията и копиранията на изпълнителите

Препоръчани коментари

Правя тази тема, където да слагаме снимки и видеоклипове, от които нашите любимци са се впечатлявали и са копирали дословно или са претворявали по свой начин. Слагайте тук снимки и видеоклипове към оригиналите и нашите версии.

Започвам аз. Анелия беше споменавала, че за фотосесията на "Всичко води към теб", се е впечатлила от една фотосесия в списание. Реших да я потърся с "Гугъл" но ми излезе само това. Ако знаете, кое е вдъхновението на Анелия за фотосесията, го сложете тук.:1000(19):

И много моля - без излишен и глупав спам!🙏

actress-lena-headey-is-photographed-in-2

actress-lena-headey-is-photographed-in-2actress-lena-headey-is-photographed-in-2

Сподели в други сайтове

Д@ беше кръстила темата "Вдъхновенията и кражбите на чалга изпълнителите". Дори не съм сигурен дали изобщо думата "копирания" пръства в българския език и под тази форма и дали глаголът "копиране" има множествено число. Нали парадираше със знания, а елементарни лексикални правила ти убягват.

По темата:

04:02 - да отрежеш ч@cт от cветовен хит и да го пр@cнеш в cобcтвен@т@ cи пеceн

Сподели в други сайтове

Не съм съгласна, вече съм си казвала мнението, че нашите правят много по - добри версии на видеоклипове и песни от на западните си колеги. Много ми се ще сега да видя млади изпълнители, които наистина да са талантливи, освен красиви, които да направят страхотни български версии на песните и видеоклиповете на Мартина Стоесел например. Версията на "Обичай ме така" на Мария  ми харесва много повече от оригинала, видеоклипът е просто страхотен - цветен и по - танцувален, с повече настроение и не чак толкова п............и.

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Andrew Cunanan. каза:

Д@ беше кръстила темата "Вдъхновенията и кражбите на чалга изпълнителите". Дори не съм сигурен дали изобщо думата "копирания" пръства в българския език и под тази форма и дали глаголът "копиране" има множествено число. Нали парадираше със знания, а елементарни лексикални правила ти убягват.

По темата:

04:02 - да отрежеш ч@cт от cветовен хит и да го пр@cнеш в cобcтвен@т@ cи пеceн

Сподели в други сайтове

Права си Коте, кога Адел ще се вдъхонови да запише песен като Къв си ти бе, нямаш никакви комплекси. Или автентичен български фолклор като Фреш от портокал. 

Сподели в други сайтове

Мария - Лошо правиш / Rihanna - Rude Boy
Анелия - Сложно-невъзможно / Rihanna - Who's That Chick

Мара и Галена бяха в Господари на Ефира през 2012 за "Нещо крайно" и "Много ми отиваш" но не си спомням оригиналните кои бяха клиповете, и не откривам клипчетата. На Галена май беше някакъв руски клип.

Сподели в други сайтове

преди 11 часа , Kitty каза:

Не съм съгласна, вече съм си казвала мнението, че нашите правят много по - добри версии на видеоклипове и песни от на западните си колеги. Много ми се ще сега да видя млади изпълнители, които наистина да са талантливи, освен красиви, които да направят страхотни български версии на песните и видеоклиповете на Мартина Стоесел например. Версията на "Обичай ме така" на Мария  ми харесва много повече от оригинала, видеоклипът е просто страхотен - цветен и по - танцувален, с повече настроение и не чак толкова п............и.

Мила, никога не си имала и капчица вкус, и това ни е пределно ясно, неслучайно обожаваше Анелия, точно когато тя се бе вдъхновила от Маугли за буйното окосмение по челото си, но да ни пробутваш някаква Марина Стосъсел, дето нито знаем колко пишки е изпотрошила, нито с колко мутри е преспала - айде стига!

Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Karma93 каза:

Това е един от най-уникалните клипове. Аз по-оригинален клип не съм виждал.

Нашата версия си е най - добрата. А относно Мартина Стоесел, някой, ако направи у нас такъв видеоклип, ще е супер!

И не ми казвайте, че не сте гледали сериала "Виолета" по "Дисни".

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Kitty каза:

Нашата версия си е най - добрата. А относно Мартина Стоесел, някой, ако направи у нас такъв видеоклип, ще е супер!

И не ми казвайте, че не сте гледали сериала "Виолета" по "Дисни".

Коте няма да споря как бъдещата касиерка в Лидл и бъдещия клонинг на Жив Комикс са по лицеприятни за гледане и слушане от няква ноу хит уондър и уонаби ман гал, но уж говореше за оргиналност? Клипа са го преснимали 1 към 1.

А тоя клип дето ми го цитираш е някви се мандахерцат в сладкарница както Глория кибичи на диван, с лопата да ги ринеш. Освен другото, май си почнала и съвсем да недовиждаш?  

Сподели в други сайтове

На тази песен май и Мария беше направила свой вариант, видеото на "Направи го". Ама нашият вариант си е най - хубавият.:girl_in_love:

Само се чудя кой идиот е писал видеото че е от 2004, като то излезе, по спомен, някъде януари - февруари 2005.:1000(23):

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...