Jump to content

В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

Анкета  

39 потребители гласуваха

1. 1. В предвид обстоятелствата, редно ли Lelqtian да остава във форума?

• Да
      20
    • Не
      9

Анкетата е затворена за нови гласове

Препоръчани коментари

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

Защо чакаш и заплашваш, ако наистина искаш да напускаш - до сега да си напуснал без да го обявяваш с фанфари и заря? :) 

1. Иска да му се молим да остане, тоест тормози ни.

2. поставя ултиматум “аз или той”, тоест проявява агресия. 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

Защо чакаш и заплашваш, ако наистина искаш да напускаш - до сега да си напуснал без да го обявяваш с фанфари и заря? :) 

Аз мислех че са повече :D но явно не всички в екзит пола са ме отбелязали в графата, чувствам се пренебрегнат и ще напусна форума ... от 12:30 до 13 часа на 36 декемврари. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Lelqtian каза:

Аз мислех че са повече :D но явно не всички в екзит пола са ме отбелязали в графата, чувствам се пренебрегнат и ще напусна форума ... от 12:30 до 13 часа на 36 декемврари. 

Тая анкета ще предизвика поредното форумно земетресение по скалата на Гюр, т.е. нищо няма да стане. 

• Thanks 2
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, asylum каза:

1. Иска да му се молим да остане, тоест тормози ни.

2. поставя ултиматум “аз или той”, тоест проявява агресия. 

Агресорът или агресирания. Избрахте да вините жертвата. Какво да направя? Това е против принципите ми.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Въпреки всичко, ще се постарая да не обрисувам форума и потребителите лошо на странични места, както някои правят.

• Love 1
Сподели в други сайтове

@LuboKurov не виждам нищо смешно.

През 2019 е казал "мир няма да видиш" след което е последвало кампания. Ако сега казва, че отново ще ми обръща внимание, трябва да се гледа изключително сериозно към това. Вълкът нравът си на мени.

С подобни изцепки демонстрираш пристрастност...

Той се инкриминира, а вие още ходите по полата му. Нелепо е.

Нещата, за които ги обвинявам са изключително конкретни.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Fast каза:

Той се инкриминира, а вие още ходите по полата му. Нелепо е 

ff2c5faba7ceb648184211e31d354dc0.jpg

значи това е @Lelqtian?

• Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Fast каза:

През 2019 е казал "мир няма да видиш" след което е последвало кампания. Ако сега казва, че отново ще ми обръща внимание, трябва да се гледа изключително сериозно към това. Вълкът нравът си на мени.

• Love 1
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Fast каза:

Да не мислиш че го правя за вас, или още по по-малко за теб, дето само газът му не излиза?

Настоявам за мигновен бан за обида, циничност и неграмотност!

@LuboKurov

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Fast каза:

Аз ще съм третия, който е напуснал заради него. Май трябва да станем петима или десетима, за да ви просветне.

В поредна тема обаче продължаваш да заплашваш и да поставаш ултиматуми. Положението е или той или аз.. Нали уж си пуснал анкета за да видиш нагласата на останалите потребители, какво очакваш? Не ти харесват резултатите ли? Да не говорим, че каквито и да са те е безмислено. Няма как някой да бъде изгонен без причина само заради някакво гласуване. Това стана ясно отдавна. Вече не е и забавно това което правиш. 

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 37 минути, Fast каза:

Да не мислиш че го правя за вас, или още по по-малко за теб, дето само газът му не излиза?

явно имаш фетиш към космати немити дупета, ма недей така го проявява.

Ние тука сме ора естете и колторни и такива на патки са терор към наз.

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Stela каза:

В поредна тема обаче продължаваш да заплашваш и да поставаш ултиматуми. Положението е или той или аз.. Нали уж си пуснал анкета за да видиш нагласата на останалите потребители, какво очакваш? Не ти харесват резултатите ли? Да не говорим, че каквито и да са те е безмислено. Няма как някой да бъде изгонен без причина само заради някакво гласуване. Това стана ясно отдавна. Вече не е и забавно това което правиш. 

Просто е повел кампания срещу потребителя лелятиан - четвърта или пета поред тема с цел разрушаване на репутацията му, с надеждата че всяка следваща ще бъде малко по-успешна, белким след десетата успее да го прогони. И това ако не е

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Fast каза:

Т.е. той технически се е държал като тийн, в годината в която фроталния му кортекс се е развил. Не се бях замислял за това. 

Това е смешното. Как ги изчисляваш тия неща... :D Извинявай, но е смешно.

преди 1 час, Fast каза:

Искаш да кажеш, че е транс ли? :D @Lelqtian 

Никаква пристрастност не демонстрирам. Отдавна не приемам насериозно въпросните обвинения и всякакви защитни-нападетелни тези. Просто пръскате бисери. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 47 минути, Stela каза:

Не заплашвам, аз съм се решил, и наистина ще си тръгна. Това е финално. Влизам, виждам му ника, сещам се за гадости. Опитвам да го отдалеча от форума за малко, не получавам това, защото уж било емоционално заредено. Показвам данни, пак не можело да бъде доказано, нищо, въпреки че аномалията е слонът в стаята. Обръщам се към потребителите, те ми обръщат гръб. Всичко сочи, че ако остана, ще съм принуден да го виждам отново и отново, а за мен това е ментален стрес постоянно да виждам травматизатора си. Остава ми само да се махна. Не си тръгвам с лоши чувства, и съжалявам че ще го кажа, но просто не сте моите хора, ако не можете да разберете откъде идвам. 

• Haha 1
  • Ooo 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Fast каза:

Не заплашвам, аз съм се решил, и наистина ще си тръгна. Това е финално. Влизам, виждам му ника, сещам се за гадости. Опитвам да го отдалеча от форума за малко, не получавам това, защото уж било емоционално заредено. Показвам данни, пак не можело да бъде доказано, нищо, въпреки че аномалията е слонът в стаята. Обръщам се към потребителите, те ми обръщат гръб. Всичко сочи, че ако остана, ще съм принуден да го виждам отново и отново, а за мен това е ментален стрес постоянно да виждам травматизатора си. Остава ми само да се махна. Не си тръгвам с лоши чувства, и съжалявам че ще го кажа, но просто не сте моите хора, ако не можете да разберете откъде идвам. 

Пич, това е чалга форум. Не е като това да ти е работното място и да имаш токсични колеги или клиенти...

Също така по пасивен начин казваш  на десетки (може би стотици) потребители, че лесно могат да бъдат манипулирани. 

Може би имаш нужда да си вземеш един Корсет и да запалиш цигара?

• Like 3
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Karma93 каза:

Пич, това е чалга форум. Не е като това да ти е работното място и да имаш токсични колеги или клиенти...

Също така по пасивен начин казваш  на десетки (може би стотици) потребители, че лесно могат да бъдат манипулирани. 

Може би имаш нужда да си вземеш един Корсет и да запалиш цигара?

Знам че мястото е необичайно за такова нещо, но ми е останало ми е като микро травма, защото е подходил целенасочено, дългосрочно и безмилостно. Бях го казал и в онази тема. Чувството е като някой ежедневно да ти бие шамари. И по-лошото е, че аз дори не съм го провокирал с нещо лично него. Друго, което изпускате е, че той е имал подобна истории с други потребители, и лично съм бил свидетел, как изтезава I_N_P например.

• Ooo 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...