Jump to content

Мила Роберт- Дай му

Препоръчани коментари

преди 18 минути, pacho каза:

Ооо, такова чувство за хумор направо заслужава Златен глобус.... къде го намери, на магистралата ли?

Какъв е този нескрит интерес към единственото работно място на Гюргул? Ама нещо, не си се запознал достатъчно детайлно с нейната автобиография - не на околовръстното се е изявявала, а на Дунав мост, Софията я помириса чак, гато беше стъпила с единия крак на пътеката на пенсионното осигуряване.

Сподели в други сайтове

• Отговори 58
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Шегата настрана, много по-вероятно е младите в България да са чували за Гюргюл покрай нейните чупки и стойки, отколкото за Джако!

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, asylum каза:

Шегата настрана, много по-вероятно е младите в България да са чували за Гюргюл покрай нейните чупки и стойки, отколкото за Джако!

Благодарение на Мегз, която популяризира мутренския период (единственият класен и луксозен) на Гюргул:

BLITZ.BG

image.png.6487970dafa4e4551b90785dffe1e6da.png

image.png.cfc101a28c19e6de8d5de44e1ab3702b.png

Сподели в други сайтове

Изтряскахме 100К за 2 дни и половина. Очертава се хит от ранга на "Покемон" и "Мечка", ако задържи гледанията.

Сподели в други сайтове

преди 8 часа , swiftiebe каза:

Златния глобус се получава в кино и телевизия не за личностни качества, ама не се изненадвам. Тя и вероятно любимката ти Рени беше казала в ББ, че някой от къщата заслужава Нобелова награда в подобен контекст. Колкото повече си отваряш устичката, толкова повече затвърждаваш мнението, че мозъка ти струва 2 стотинки (или е по-правилно да кажа цента вече?). 

Опита за затапка с магистралата също е толкова out of time, че се усещам прашно само като го прочетох. Миличката.

Точно за теб го написах Златния глобус, щото ти си там в киното, в някаква абсолютна фикция, ама ето, пак не си способна да се сетиш за какво говоря, обаче аз съм бил тъпият. :D Смешна си, ама много. Чао.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, pacho каза:

Точно за теб го написах Златния глобус, щото ти си там в киното, ама ето, пак не си способна да се сетиш за какво говоря, обаче аз съм бил тъпият. :D Смешна си, ама много. Чао.

Тя и Рени това го изцепи, и после се правеше, че било на шега. Опитвайте се да бъдете устроумни и произвеждайте "сарказцизми" само основани на реални факти.

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, pacho каза:

Точно за теб го написах Златния глобус, щото ти си там в киното, в някаква абсолютна фикция, ама ето, пак не си способна да се сетиш за какво говоря, обаче аз съм бил тъпият. :D Смешна си, ама много. Чао.

Смей се тогава, защото аз го правя на теб от вчера.

Сподели в други сайтове

преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тя и Рени това го изцепи, и после се правеше, че било на шега. Опитвайте се да бъдете устроумни и произвеждайте "сарказцизми" само основани на реални факти.

Мани, то от чувство за хумор сега стана фикция…. Тотална месс е положението, ама така е като главата ти е проста.

Daj Му има повече интерес от всяка песен на Глория от последните 10 години обаче.. Кали беше права, това е най-hitless певицата, набедена за голяма.

Сподели в други сайтове

Песента на Мила е топ. След 2 седмици излиза албумът ѝ, който е изцяло в такъв стил.

Мила не хейти чалгата. Както споменахте, самата тя прави кавъри на чалга песни и слуша такава музика. Тук става въпрос за осмиване на онази страна от чалгата, която е гротеска. Мутрите, държанките, облеклото, сексуализирането по евтин начин, цялото кифлеене и да не продължавам ...

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...