Bunn Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 8 минути, asylum каза: Излезе по-успешен от Азис Ама Азис има реклама само онлайн в сайтовете на "Нова", защото са му партньори, Grabo.bg е също техен сайт, в който се продават билетите. Константин го рекламираха минимум три пъти в най-гледаното предаване - "Като две капки вода". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 1 минута, Bunn каза: Ама Азис има реклама само онлайн в сайтовете на "Нова", защото са му партньори, Grabo.bg е също техен сайт, в който се продават билетите. Константин го рекламираха минимум три пъти в най-гледаното предаване - "Като две капки вода". Голям праз. И за двамата. Азис е спряган за най-големото име, а не може да стъпи на пръста на Софка, 100раро, Преса и Галя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 35 минути, Bunn каза: рехаво, аз очаквах да е още по-зле https://www.eventim.bg/bg/bileti/konstantin-sofia-sports-hall-arena-8888-sofia-1493189/performance.html преди 28 минути, Andrew Cunanan. каза: Бе, като гледам е продал около половината зала, което пак за неговата кариера и възможности е твърде много. Някои си помислиха, че са Преслава и с лекота и без реклама - ще продадат най-голямата зала в България за 4-5 месеца. Ами НЕ са. Кама е пръснала на тоя концерт - топ прием + бис. преди 18 минути, asylum каза: Излезе по-успешен от Азис Не е продал половината зала. Другата половина е пусната в сайта на Грабо. Почти нищо не е продал! 😀 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 2 минути, Willy каза: Не е продал половината зала. Другата половина е пусната в сайта на Грабо. Почти нищо не е продал! 😀 Лол, така ли? Въобще не знаех, но ми направи впечатление, че купените места са със странна подредба, а то било заради Грабо… 😂 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 10 минути, asylum каза: Голям праз. И за двамата. Азис е спряган за най-големото име, а не може да стъпи на пръста на Софка, 100раро, Преса и Галя. И Стораро е трагедия, три месеца преди концерта имаше масивна реклама по “Бтв”. Преди това едвам бяха купени някакви билети… 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 явно нарконстантин е поканил мами за арената😜 2 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 7 минути, Bunn каза: И Стораро е трагедия, три месеца преди концерта имаше масивна реклама по “Бтв”. Преди това едвам бяха купени някакви билети… С реклама или без, все тая. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 аз не бих снимала колко публика имам, ако изглежда така 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 1 минута, fengergana каза: аз не бих снимала колко публика имам, ако изглежда така Кой плаща да пее пред 20 човека?! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 Весо фена е жив Супер ♡ Голямата ни Надежда във високите скорости НИКОЛА ЦОЛОВ . ДНЕС... WWW.FACEBOOK.COM Супер ♡ Голямата ни Надежда във високите скорости НИКОЛА ЦОЛОВ . ДНЕС 08.06 от 17:00 на стадион Васил Левски.. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 20 минути, FikLena каза: Весо фена е жив Супер ♡ Голямата ни Надежда във високите скорости НИКОЛА ЦОЛОВ . ДНЕС... WWW.FACEBOOK.COM Супер ♡ Голямата ни Надежда във високите скорости НИКОЛА ЦОЛОВ . ДНЕС 08.06 от 17:00 на стадион Васил Левски.. Понякога евтаназията е единственият надежден избор! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 27 минути, fengergana каза: аз не бих снимала колко публика имам, ако изглежда така Те и тия хорица не са дошли заради Симон Заглоров, явно са неграмотни и по снимка са решили че ще е някой по интересен шимейл. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 31 минути, Andrew Cunanan. каза: Кой плаща да пее пред 20 човека?! Общината и по-точно омуртагчани. Ако им бяха раздали по 20лв. щяха да са по-доволни - парче бахур, един хляб и две двулитрови Ариани - щяха два дни да пируват хората. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 44 минути, fengergana каза: аз не бих снимала колко публика имам, ако изглежда така Тя и на това се радва - сефте толкоз народ вижда и мисли, че са заради нея там. След нея сигурно ще излезе я Наргиз, я Есил, я Фики, я Айшенур. преди 10 минути, pacho каза: Общината и по-точно омуртагчани. Ако им бяха раздали по 20лв. щяха да са по-доволни - парче бахур, един хляб и две двулитрови Ариани - щяха два дни да пируват хората. Не са ли мюсюлмани - какви ти бахури и бири? Пост и молитва! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 1 минута, asylum каза: Не са ли мюсюлмани - какви ти бахури и бири? Пост и моритва! Повечето са християни, 30% са мюсюлмани. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 1 минута, pacho каза: Повечето са християни, 30% са мюсюлмани. Като дойда на власт, ще ги разселя! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 15 минути, asylum каза: Като дойда на власт, ще ги разселя! За почитателите на Симон Заглоров, объркалите се да посетят нейно мероприятие и други психичноболни от тоя сорт - еднопосочен билет за Тайланд, да видят какво точно е шимейл като хората. Може да включим и самия него в тая бройка, но сам да си изкара парите за завършващите процедури по транзишъна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 Само знаете да хейтите. 2 дена подред беше уникално с Коце в Бургас и Ахтопол. А Моята квартира за първи път беше изпята в Бургас като цяло щото хората я искаха. И участията на Коце са по 1 час без почивка.Преди по 2 часа с 15 мин почивка. На всеки обръща внимание, изкарва хората на сцената, ходи при тях , ако може и поздравява. Коце и на улицата да си ще те поздрави. Хейтите си колкото искате, ама няма да го стигнете. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 57 минути, Sunlight каза: Само знаете да хейтите. 2 дена подред беше уникално с Коце в Бургас и Ахтопол. А Моята квартира за първи път беше изпята в Бургас като цяло щото хората я искаха. И участията на Коце са по 1 час без почивка.Преди по 2 часа с 15 мин почивка. На всеки обръща внимание, изкарва хората на сцената, ходи при тях , ако може и поздравява. Коце и на улицата да си ще те поздрави. Хейтите си колкото искате, ама няма да го стигнете. така е,мило другия път го питай ще кани ли мами на концерта, за да знам дали да спя с брата на Борис дали за безплатен билет!!!!!! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 Джордан вече подготвя следващата песен 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 Yulia Night! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Джордан вече подготвя следващата песен Нормално след поредния провал. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 Дубайски хит! @fengergana давай на две стотинки ме прави,да ти кажа ли кое ме боли?!?!?! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 2 минути, xroflx9 каза: Дубайски хит! @fengergana давай на две стотинки ме прави,да ти кажа ли кое ме боли?!?!?! харесва ми да се караме и после да се сдобрим с 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 31 минути, LuboKurov каза: Нормално след поредния провал. Пореден?? Предишната е един от топ хитовете на зимата и като цяло за годината. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари