Karma93 Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 Качили са “Има любов“ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 5 часа , Emanuela.Carey каза: Ох… едно и също се дъвче и не знам как не ви омръзна. Моята Принцеса, Окадар, Лудница, Делта Форс, Мръсница - хитове които тресяха държавата. Ако не сте разбрали че са били хитове, вероятно проблема е във вас. И дори не бих го категоризирал към евентуалното ви остаряване защото съм виждал лелички и чичовци по механите, които избухват на тези песни. Просто вие сте си наумили че от жанра нищо не става и няма хитове, и не приемате нищо друго като истина. Концерти няма защото (както вече е коментирано милион пъти) дискотеките ги изместиха. Общата посещаемост на дискотеките надхвърля концертните зали и хората не са усетили липса от това да виждат чалга изпълнителите на живо. Феновете си виждат любимците почти всяка седмица и оставят сметка в заведенията на тройна стойност от билет за концерт. Спонсори има бол. Всеки чалгар през ден пуска спонсорирани сторита. Целият им живот е финансиран от покани да рекламират нещо. Почивки, заведения за хранене, хотели, дрехи, клиники, спа центрове и тн тн тн. Поп изпълнителите са тези които нямат реални спонсори. Набутани са навсякъде само и единствено с връзки. Дари, Михаели и Молци нямат нищо друго освен концертите. Нямат ежедневни ангажименти, нямат клубове и дискотеки. Нормално е като направят някакво участие на живо веднъж на сто години да си съберат феновете от всички околия на едно място. И въпреки това пак им се налага да раздават безплатни билети като ненормални. Аз лично видях много по-голям отзвук от концерта на Преслава, в сравнение с концертите на гореспоменатите. Въпреки че Преслава пее на живо всяка седмица. Което още повече потвърждава че чалгата буди далеч по-голям интерес от поп музиката в България. Ако Говорим за песни,които се пеят и по кръчмите и се знаят и от 40+ ВНЛ + 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 19 минути, fengergana каза: Ако Говорим за песни,които се пеят и по кръчмите и се знаят и от 40+ ВНЛ + В случая визирах песни от миналата година, но иначе да - има си чалга песни от последните 5 години, които са познати и на по-възрастните. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 това помним ли го?? Зареди ми се в тубата. След първото пускане - тотално съм забравил, че е излизало. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 5 минути, LuboKurov каза: това помним ли го?? Зареди ми се в тубата. След първото пускане - тотално съм забравил, че е излизало. Мйекащия късокракчо ако беше разпределил тези песни в цялата година и имаше правилна стратегия, можеше да направи нещо от тях... Сега отидоха в боклука. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 Много е красив, време е да направи поне един хит. Alexander Robov💎 (@alexx_robov1) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 716 likes, 22 comments - alexx_robov1 on June 26, 2025: "Мале много е жега 🤯". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 26 Author Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Mr. Greshen каза: Много е красив, време е да направи поне един хит. Alexander Robov💎 (@alexx_robov1) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 716 likes, 22 comments - alexx_robov1 on June 26, 2025: "Мале много е жега 🤯". Бебе - да, Хит - не. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 Чалгата не че не произвежда хитове, просто се консумират само на определени места. И са едногодишни. Това идва от тесния таргет, за който са предназначени. Никой не им е виновен, че си изгубиха разнообразната аудитория и съсипаха концертната традиция. Видя се, че без спонсори никой от тях няма да се бръкне сам, за да направи нещо качествено. Дълги години чакаха наготово. Попаджиите просто имат по-културна и постоянна публика. И там хитовете не са кой знае колко вечни вече. "Повече", "Разкажи ми приказка", "Любов като небе" на Миро", "Дишам" на Екимова, тук-там някой хит и на другите и това е... Да не би някой да помни "Кво не чу" на Дара? Ден до пладне е и там. Не са като хитовете на Дони, Каризма, Антибиотика, Стоян Михалев... Така е и в световен мащаб, всеобща криза е. Чалгарите имат предимствата да са канени по сватби и предавания, но вече на корпоративни партита се викат и много народни и поп-естрада изпълнители. Там им е основният доход. Чисто като престиж обаче по-солидните спонсори избягват да инвестират в чалга продукция, не е модерно - разберете го, а и бизнесите си пазят резерви за себе си. Има някакви кампании, но инфлуенсърските истории в инстаграм не са кой знае каква реклама. Чалгата просто си изгуби от стойността и имиджа. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 "Беше яко зарибена по песен на Галена" - подмазването му вече е тъжно за гледане. Толкова пък да не разбира, че тя не иска да има общо с него. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 Че какво толкова против него би имала Галена, ако не броим, че я изпревари с онзи кавър. Тя е работила с почти всички мъже в чалгата. преди 24 минути, Emanuela.Carey каза: "Беше яко зарибена по песен на Галена" - подмазването му вече е тъжно за гледане. Толкова пък да не разбира, че тя не иска да има общо с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 19 минути, Karma93 каза: Че какво толкова против него би имала Галена, ако не броим, че я изпревари с онзи кавър. Тя е работила с почти всички мъже в чалгата. Ами явно е било доста повече от “изпреварване” след като самата Доника потвърди, че има проблем между тях. Галин махна частта “с Галена на Хавана” от “Парата Ако Хвана” когато я пее по участия. А и е много вероятно Галена да го е блокирала в инстаграм защото лайковете му са изчезнали от старите ѝ снимки. Така че изведнъж от нищото да я включва пак в текстовете си и да се мазни… ами жалко е. Именно защото тя е правила дуети с почти всички мъже в чалгата би трябвало да му светне лампата, че нарочно пропуска него. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 10 часа , pacho каза: Извинявай, ама коя песен е станала хит, дето да тресе държавата? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 3 часа , Mr. Greshen каза: Много е красив, време е да направи поне един хит. Alexander Robov💎 (@alexx_robov1) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 716 likes, 22 comments - alexx_robov1 on June 26, 2025: "Мале много е жега 🤯". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Plamen97 Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 Галин се мазни на Галена прекалено много. Сложи бездарната Доника във Алфа само и само да угоди на Галена. Колко зле трябва да бъдеш за да те изгонят от Алфа и Мегастар.Най-бездарната певица от новото поколение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 3 часа , Mr. Greshen каза: Много е красив, време е да направи поне един хит. Alexander Robov💎 (@alexx_robov1) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 716 likes, 22 comments - alexx_robov1 on June 26, 2025: "Мале много е жега 🤯". С тия ризки, прилепнали дънки и костюмчета прилича на Мартин Елвиса на моменти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: С тия ризки, прилепнали дънки и костюмчета прилича на Мартин Елвиса на моменти Помислих, че ще кажеш Веско Маринов. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 певица на годината микс 😘 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: певица на годината микс 😘 Бейонцето на Пайнер. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 Предпочитам 100 пъти да ида концерт на Галена, отколкото на поп мумии като Любен Киркоров, Гафа, Дара Пишкабара, на Ива Екимова снаха ѝ и Папи Транс, които нито имат кариера, нито хитове, нито майките им са се осведомили, че са ги родили. Аман от Гюра фенове недоволни от чалгата и възхваляващи селския просташки поп, който е тотален флоп. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: Предпочитам 100 пъти да ида концерт на Галена, отколкото на поп мумии като Любен Киркоров, Гафа, Дара Пишкабара, на Ива Екимова снаха ѝ и Папи Транс, които нито имат кариера, нито хитове, нито майките им са се осведомили, че са ги родили. Аман от Гюра фенове недоволни от чалгата и възхваляващи селския просташки поп, който е тотален флоп. Марш да си подмиеш вкуса в 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 5 часа , LuboKurov каза: това помним ли го?? Зареди ми се в тубата. След първото пускане - тотално съм забравил, че е излизало. тези двамцата ще се борят за дебют на 2025, дано пуснат още някоя друга песен до края на годината. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 1 минута, LuboKurov каза: Марш да си подмиеш вкуса в не знам как можете да се кефите на такава стерилна и скопена музика кат попа. Айде, че Глора излъчва стерилитет - ясно, що нейните умират по Люба Киркорова, ама останалите....? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: тези двамцата ще се борят за дебют на 2025, дано пуснат още някоя друга песен до края на годината. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 Току що, Andrew Cunanan. каза: не знам как можете да се кефите на такава стерилна и скопена музика кат попа. Айде, че Глора излъчва стерилитет - ясно, що нейните умират по Люба Киркорова, ама останалите....? И аз не знам. Сигурно тая година съм слушал 1-2 поп песни общо на рипийт. Но те не са в мейнстрийма. Но да ходиш на концерт на вокални деградета... Разбирам да е Софка, дето е бетон. Видях видеото от 2001. Ами тая не е мръднала грам вокално. Това е истински талант. Не като гаргите Кама и Кати. Че и Галя е сред тях вече. Често ми излизат клипове от нейни участия в Тикток - потресаваща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 26 Report Сподели Публикувано Юни 26 преди 2 минути, LuboKurov каза: И аз не знам. Сигурно тая година съм слушал 1-2 поп песни общо на рипийт. Но те не са в мейнстрийма. Но да ходиш на концерт на вокални деградета... Разбирам да е Софка, дето е бетон. Видях видеото от 2001. Ами тая не е мръднала грам вокално. Това е истински талант. Не като гаргите Кама и Кати. Че и Галя е сред тях вече. Често ми излизат клипове от нейни участия в Тикток - потресаваща. Аз и за Софка съм си взел билет и май съм единствения оттук! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари