DarkChild Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 6 часа , asylum каза: Не са ли мюсюлмани - какви ти бахури и бири? Пост и молитва! Мислиш, че не пият ли? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 Мона качва клипове от разни сватби. Ами, съвсем обикновена кръчмарска певица излезе от нея. Не се различава с нищо от редова певица на щат в заведение. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 19 минути, Willy каза: Пореден?? Предишната е един от топ хитовете на зимата и като цяло за годината. Съгласих се. Определено няма нито една песен от тая година, която слушам. Последно песента на Ема, дето с AI. Даже й забравих името вече. Тъжно е, че такива боклуци стават "хитове". Така или иначе са обречени да останат затворени в чалготеките. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 24:13 спират Теди Александрова 😂😂😂😂 Как направиха поне 10 бисери за две минути!!! "Човека е дринк енд драйв, к'во има" "Искам да се прибера и да спя" "Загуба на време" "Откъде да я знам, не я познавам. *Да не е Емануела?* - Сигурно" *колата на лизинг* "Теодора! Еми тая коя е? - Де да я знам! *надува Дъното копай* - ХИТ, ХИТ, ЧУЙТЕ, ЧУЙТЕ! 🤣🤣🤣🤣 След нея спират и Галена с озвучителя й Тишо, но тя не говори и няма нищо интересно, освен че я познаха още от колата и коментарите на полицаите че им се сбъднала мечтата да спрят Галена. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 8 минути, Willy каза: 24:13 спират Теди Александрова 😂😂😂😂 Как направиха поне 10 бисери за две минути!!! "Човека е дринк енд драйв, к'во има" "Искам да се прибера и да спя" "Загуба на време" "Откъде да я знам, не я познавам. *Да не е Емануела?* - Сигурно" *колата на лизинг* "Теодора! Еми тая коя е? - Де да я знам! *надува Дъното копай* - ХИТ, ХИТ, ЧУЙТЕ, ЧУЙТЕ! 🤣🤣🤣🤣 След нея спират и Галена с озвучителя й Тишо, но тя не говори и няма нищо интересно Теда и без да я виждаш си личи колко е нашмъркана и пияна 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 8 Report Сподели Публикувано Юни 8 преди 14 минути, Willy каза: 24:13 спират Теди Александрова 😂😂😂😂 Как направиха поне 10 бисери за две минути!!! "Човека е дринк енд драйв, к'во има" "Искам да се прибера и да спя" "Загуба на време" "Откъде да я знам, не я познавам. *Да не е Емануела?* - Сигурно" *колата на лизинг* "Теодора! Еми тая коя е? - Де да я знам! *надува Дъното копай* - ХИТ, ХИТ, ЧУЙТЕ, ЧУЙТЕ! 🤣🤣🤣🤣 След нея спират и Галена с озвучителя й Тишо, но тя не говори и няма нищо интересно Жалка. Било загуба на време. Ти ли ще им кажеш дали е загуба? Те даже и не разбраха коя е.. мислеха за другата Теодора. Горката. Що пък полицията да е наясно с чалгарската й кариера? Че им дъни някакви песни, вероятно нейните, евентуално да я разпознаят и да я пуснат бързо. Ето това е самозабравила се парцелана. И накрая вика "хитачка" хахахахахахха 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 Андреа пак е отказала участие, защото хванала вирус, обаче на видеото гримирана и нищо не й личи. Буквално в последен момент го е направила и се случва доста често вече, иначе после Сашка е виновна че не я канят. Ми това не е сериозно, ако бях на мястото на управителите, никога повече нямаше да я поканя в който и да е клуб. Смешница долна! 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 22 минути, Willy каза: Андреа пак е отказала участие, защото хванала вирус, обаче на видеото гримирана и нищо не й личи. Буквално в последен момент го е направила и се случва доста често вече, иначе после Сашка е виновна че не я канят. Ми това не е сериозно, ако бях на мястото на управителите, никога повече нямаше да я поканя в който и да е клуб. Смешница долна! Аз не разбирам и сега за какво я канят. Толкова е 2010. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 Сега се сетих, че Луна - защитничката на лева май забрави как парите й изчезнаха в КТБ. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 4 часа , DarkChild каза: Мислиш, че не пият ли? Не, и кекс не правят! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 4 часа , Willy каза: 24:13 спират Теди Александрова 😂😂😂😂 *надува Дъното копай* - ХИТ, ХИТ, ЧУЙТЕ, ЧУЙТЕ! 🤣🤣🤣🤣 Хит, хит! Потвърдено е, че е форумка! Другия път да каже хитов хит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 Що форумът бе мъртъв няколко часа? Коя пресирана от коментарите за нея тук чалгарка го прокле? 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 13 часа , Bunn каза: Ама Азис има реклама само онлайн в сайтовете на "Нова", защото са му партньори, Grabo.bg е също техен сайт, в който се продават билетите. Константин го рекламираха минимум три пъти в най-гледаното предаване - "Като две капки вода". И кво само Преса и Галош ли могат да продадат само чрез имената си без масирана ТВ реклама?! Значи в последните 10 години дискусиите тук реално са отразявали противопоставянето между двете НАЙ. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 6 часа , xroflx9 каза: Дубайски хит! @fengergana давай на две стотинки ме прави,да ти кажа ли кое ме боли?!?!?! Една от най-любимите ми Оцкови евър. Заслужаваше да е мегахит. Ако беше Живко фийт Преслава или Галена - щеше да избие рибата. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: Една от най-любимите ми Оцкови евър. Заслужаваше да е мегахит. Ако беше Живко фийт Преслава или Галена - щеше да избие рибата. Не е така. Ако беше Преслава или Гален фючъринг който и да било, включително Живка, някоя друга швестерка или произволен никому неизвестен човечец, хванат от улицата в последния момент за записа, щеше да е хит. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Що форумът бе мъртъв няколко часа? Коя пресирана от коментарите за нея тук чалгарка го прокле? Райние, след като бе несправедливо обвинена в преспиване със стотици мъже от различни континенти! преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: Една от най-любимите ми Оцкови евър. Заслужаваше да е мегахит. Ако беше Живко фийт Преслава или Галена - щеше да избие рибата. Туй е по̀! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 11 часа , fengergana каза: така е,мило другия път го питай ще кани ли мами на концерта, за да знам дали да спя с брата на Борис дали за безплатен билет!!!!!! Мисля, че няма да я кани щото съм го питала отдавна поне засега. А Велката и той много земен и готин. Говорих с него в Ахтопол. Коце и Велката заедно са страхотни. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 7 часа , Willy каза: 24:13 спират Теди Александрова 😂😂😂😂 Как направиха поне 10 бисери за две минути!!! "Човека е дринк енд драйв, к'во има" "Искам да се прибера и да спя" "Загуба на време" "Откъде да я знам, не я познавам. *Да не е Емануела?* - Сигурно" *колата на лизинг* "Теодора! Еми тая коя е? - Де да я знам! *надува Дъното копай* - ХИТ, ХИТ, ЧУЙТЕ, ЧУЙТЕ! 🤣🤣🤣🤣 След нея спират и Галена с озвучителя й Тишо, но тя не говори и няма нищо интересно, освен че я познаха още от колата и коментарите на полицаите че им се сбъднала мечтата да спрят Галена. “това да не е Емануела?” “сигурно.” 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 И Емрах пее за ДПС 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 55 минути, Emanuela.Carey каза: “това да не е Емануела?” “сигурно.” Така е, като са руси, синеоки и кълнящи. Ема да се потъмни одма! преди 43 минути, Emanuela.Carey каза: И Емрах пее за ДПС Че за кого да пее? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 55 минути, Emanuela.Carey каза: И Емрах пее за ДПС От него го очаквахме. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 6 часа , Willy каза: Андреа пак е отказала участие, защото хванала вирус, обаче на видеото гримирана и нищо не й личи. Буквално в последен момент го е направила и се случва доста често вече, иначе после Сашка е виновна че не я канят. Ми това не е сериозно, ако бях на мястото на управителите, никога повече нямаше да я поканя в който и да е клуб. Смешница долна! Какво му дреме на заведението? И без нея ще стане купон. Сигурно 99% от хората въобще нямат идея, че ще попаднат на нейно участие. И да, толкова да няма актуалност, че дори е озадачително, че успяват да я пробутат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: Една от най-любимите ми Оцкови евър. Заслужаваше да е мегахит. Ако беше Живко фийт Преслава или Галена - щеше да избие рибата. Едни от най-добрите Оцкови песни отидоха при Живко Добрев, Дезаро, Жоро и Ивена. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 Точка! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Юни 9 Report Сподели Публикувано Юни 9 преди 11 часа , Willy каза: Пореден?? Предишната е един от топ хитовете на зимата и като цяло за годината. Последната му песен е тази долу, не "Мераклия" 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари