Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Препоръчани коментари

Мона качва клипове от разни сватби. Ами, съвсем обикновена кръчмарска певица излезе от нея. Не се различава с нищо от редова певица на щат в заведение.

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, Willy каза:

Пореден?? 

Предишната е един от топ хитовете на зимата и като цяло за годината.

Съгласих се. Определено няма нито една песен от тая година, която слушам. Последно песента на Ема, дето с AI. Даже й забравих името вече. 

Тъжно е, че такива боклуци стават "хитове". Така или иначе са обречени да останат затворени в чалготеките.

• Like 1
Сподели в други сайтове

24:13 спират Теди Александрова 😂😂😂😂

Как направиха поне 10 бисери за две минути!!!

"Човека е дринк енд драйв, к'во има"

"Искам да се прибера и да спя" 

"Загуба на време"

"Откъде да я знам, не я познавам. *Да не е Емануела?* - Сигурно"

*колата на лизинг* 

"Теодора! Еми тая коя е? - Де да я знам!

*надува Дъното копай* - ХИТ, ХИТ, ЧУЙТЕ, ЧУЙТЕ! 

🤣🤣🤣🤣

След нея спират и Галена с озвучителя й Тишо, но тя не говори и няма нищо интересно, освен че я познаха още от колата и коментарите на полицаите че им се сбъднала мечтата да спрят Галена.

• Haha 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

"Загуба на време"

*колата на лизинг* 

🤣🤣🤣🤣

След нея спират и Галена с озвучителя й Тишо, но тя не говори и няма нищо интересно

Теда и без да я виждаш си личи колко е нашмъркана и пияна

• Like 2
  • skull 3
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Willy каза:

"Загуба на време"

*колата на лизинг* 

🤣🤣🤣🤣

След нея спират и Галена с озвучителя й Тишо, но тя не говори и няма нищо интересно

Жалка. Било загуба на време. Ти ли ще им кажеш дали е загуба? Те даже и не разбраха коя е.. мислеха за другата Теодора. Горката. Що пък полицията да е наясно с чалгарската й кариера?

Че им дъни някакви песни, вероятно нейните, евентуално да я разпознаят и да я пуснат бързо. Ето това е самозабравила се парцелана. И накрая вика "хитачка" хахахахахахха

• skull 3
Сподели в други сайтове

Андреа пак е отказала участие, защото хванала вирус, обаче на видеото гримирана и нищо не й личи. Буквално в последен момент го е направила и се случва доста често вече, иначе после Сашка е виновна че не я канят. Ми това не е сериозно, ако бях на мястото на управителите, никога повече нямаше да я поканя в който и да е клуб. Смешница долна!

• Like 4
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, Willy каза:

Андреа пак е отказала участие, защото хванала вирус, обаче на видеото гримирана и нищо не й личи. Буквално в последен момент го е направила и се случва доста често вече, иначе после Сашка е виновна че не я канят. Ми това не е сериозно, ако бях на мястото на управителите, никога повече нямаше да я поканя в който и да е клуб. Смешница долна!

Аз не разбирам и сега за какво я канят. Толкова е 2010. 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Willy каза:

🤣🤣🤣🤣

Хит, хит! Потвърдено е, че е форумка! Другия път да каже хитов хит!

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Що форумът бе мъртъв няколко часа? Коя пресирана от коментарите за нея тук чалгарка го прокле?

• Haha 1
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Bunn каза:

Ама Азис има реклама само онлайн в сайтовете на "Нова", защото са му партньори, Grabo.bg е също техен сайт, в който се продават билетите. Константин го рекламираха минимум три пъти в най-гледаното предаване - "Като две капки вода".

И кво само Преса и Галош ли могат да продадат само чрез имената си без масирана ТВ реклама?! :3fdb8960598fa63e: Значи в последните 10 години дискусиите тук реално са отразявали противопоставянето между двете НАЙ.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , xroflx9 каза:

Дубайски хит!

@fengergana давай на две стотинки ме прави,да ти кажа ли кое ме боли?!?!?!

Една от най-любимите ми Оцкови евър. Заслужаваше да е мегахит. Ако беше Живко фийт Преслава или Галена - щеше да избие рибата. 

• Like 1
  • Love 2
Сподели в други сайтове

преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза:

Една от най-любимите ми Оцкови евър. Заслужаваше да е мегахит. Ако беше Живко фийт Преслава или Галена - щеше да избие рибата. 

Не е така. Ако беше Преслава или Гален фючъринг който и да било, включително Живка, някоя друга швестерка или произволен никому неизвестен човечец, хванат от улицата в последния момент за записа, щеше да е хит. 

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Що форумът бе мъртъв няколко часа? Коя пресирана от коментарите за нея тук чалгарка го прокле?

Райние, след като бе несправедливо обвинена в преспиване със стотици мъже от различни континенти!

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Туй е по̀!

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , fengergana каза:

така е,мило

другия път го питай ще кани ли мами на концерта, за да знам дали да спя с брата на Борис дали за безплатен билет!!!!!!

Мисля, че няма да я кани щото съм го питала отдавна поне засега. А Велката и той много земен и готин. Говорих с него в Ахтопол. 

Коце и Велката заедно са страхотни. 

• Haha 1
  • Casper 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , Willy каза:

"Загуба на време"

*колата на лизинг* 

🤣🤣🤣🤣

След нея спират и Галена с озвучителя й Тишо, но тя не говори и няма нищо интересно, освен че я познаха още от колата и коментарите на полицаите че им се сбъднала мечтата да спрят Галена.

“това да не е Емануела?” 
“сигурно.”

spacer.png

• Haha 1
  • Casper 1
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Emanuela.Carey каза:

“това да не е Емануела?” 
“сигурно.”

spacer.png

Така е, като са руси, синеоки и кълнящи. Ема да се потъмни одма!

преди 43 минути, Emanuela.Carey каза:

И Емрах пее за ДПС

IMG-6288.jpg

Че за кого да пее?

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Willy каза:

Какво му дреме на заведението? И без нея ще стане купон. Сигурно 99% от хората въобще нямат идея, че ще попаднат на нейно участие. И да, толкова да няма актуалност, че дори е озадачително, че успяват да я пробутат.

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза:

Едни от най-добрите Оцкови песни отидоха при Живко Добрев, Дезаро, Жоро и Ивена. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...