KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 1 час , DarkChild каза: А може и "Хули Ганка". А може и Ху Ли Ганка - все пак певицата е азиатска посестрима на Ани Хуанг. преди 1 час , DarkChild каза: А защо нямаше ТВ участие за фалшивите снимки от Барселона? Може би защото бяха истЕнски. Защото те беха изтенски, а това тикток клипче е пуснато от него, белким се разчуе, че e пуснал албум. преди 1 час, Runevski каза: Цитат от блога на майката на Полина: За четири години в "Пайнер" Полина не е допусната да пее на нито един концерт, освен веднъж в НДК по покана на Ивана -на нейн концерт, като гост. И Биляна тогава се изяви за първи път, а пееше отпреди Поля. преди 53 минути, Andrew Cunanan. каза: "Добра среща приятели", който от самостоятелен стана поредната Пайнерска сборка с повече треторазядници, отколкото А-листърки, заради ниска продаваемост на билети. Само Камелия и нейното зърно помня от този концерт. Не беше лош концерт. Всички бяха на живо и се представиха по-добре от топ имена, изключая гаргата Магда. После им лепнаха плейбек. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 1 час, Runevski каза: Цитат от блога на майката на Полина: За четири години в "Пайнер" Полина не е допусната да пее на нито един концерт, освен веднъж в НДК по покана на Ивана -на нейн концерт, като гост. Не съм предполагал, че някога ще се появи в канала на Планета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 5 минути, Fast каза: Не съм предполагал, че някога ще се появи в канала на Планета. като гледам дори всички Пайнерки накуп не е спомогнало да се запълнят местата пред сцената: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 btw това е най-добрата й песен, 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: като гледам дори всички Пайнерки накуп не е спомогнало да се запълнят местата пред сцената: На мен пълно ми се струваше, отпред беше за танцуващи ентусиасти. Седалките си бяха заети. Мариана без Виктория 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Този коментар е популярен. Report Сподели Публикувано Юни 7 Помним ли, когато Полина бе сложена в центъра на обложката на годишният бестов албум, защото графичният дизайнер я объркал с Преслава? 10 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 7 Author Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 22 минути, Andrew Cunanan. каза: Помним ли, когато Полина бе сложена в центъра на обложката на годишният бестов албум, защото графичният дизайнер я объркал с Преслава? Ако Полина не е най-голямата късметлийка на Планетата, не знаем коя друга е? Да те объркат с Преслава и хитова певица! Секирата трябва да се гордее с нейното СЛАДКО постижение! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 @Willy още по-малко от 150К до 10-тия милион. ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Помним ли, когато Полина бе сложена в центъра на обложката на годишният бестов албум, защото графичният дизайнер я объркал с Преслава? Ще ти се! Просто Поля беше най-красивата в Лайнер, докато Преса мязаше на перачка. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 1 час , Runevski каза: Концерта, изпълнения от който напоследък качват в канала на Планета, е бил въпросния концерт на Ивана в зала 1. Но билетите не се купували и започнала да звъни на всички колеги да ги кани на концерта, който става сборен. Ивана участва с три песни. Концерта “Добра среща, приятели” е излъчван директно на живо по Планета. После пак са го давали. Интересното е, че всички са пели на живо. Без Андреа, разбира се, която още тогава е била с подготвен лайф запис. После на повечето си заменят живите изпълнения със студийния запис. А на тези, които не са толкова зле са ги оставили с леко пипване - при Полина е така. Наистина имаше нещо такова. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 1 час, asylum каза: И Биляна тогава се изяви за първи път, а пееше отпреди Поля. Не бях се замислял за Биляна между другото. То даже май и за нея това остава единствения Пайнерски концерт в НДК, на който участва. То и Милица сега установявам, че няма друга изява на концерт. Значи и трите са длъжници на Ванча - ако не ги беше поканила щяха да гледат НДК само от седалките. Поне Боряна пуснаха на 6 години Планета, иначе и тя щеше да остане само с тази изява в НДК. На “Добра среща, приятели” пък е последното участие в пайнерски концерт на Валя. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 8 минути, Runevski каза: Не бях се замислял за Биляна между другото. То даже май и за нея това остава единствения Пайнерски концерт в НДК, на който участва. То и Милица сега установявам, че няма друга изява на концерт. Значи и трите са длъжници на Ванча - ако не ги беше поканила щяха да гледат НДК само от седалките. Поне Боряна пуснаха на 6 години Планета, иначе и тя щеше да остане само с тази изява в НДК. На “Добра среща, приятели” пък е последното участие в пайнерски концерт на Валя. Ивана - queen of inclusivity. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 Топ Азербайджански хит ! някой да кавърдяса 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 14 минути, Runevski каза: Не бях се замислял за Биляна между другото. То даже май и за нея това остава единствения Пайнерски концерт в НДК, на който участва. То и Милица сега установявам, че няма друга изява на концерт. Значи и трите са длъжници на Ванча - ако не ги беше поканила щяха да гледат НДК само от седалките. Поне Боряна пуснаха на 6 години Планета, иначе и тя щеше да остане само с тази изява в НДК. На “Добра среща, приятели” пък е последното участие в пайнерски концерт на Валя. Биляна също пя добре, пък й лепнаха плейбек после. На Валя й се счупи токчето по едно време и малко й се промени гласът, май се изхили, но и тя беше ок. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 3 минути, FikLena каза: Топ Азербайджански хит ! някой да кавърдяса Отива на Татяна. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 Ники сега ще ме води в Ахтопол днес заради Коце. 😎 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 10 минути, Sunlight каза: Ники сега ще ме води в Ахтопол днес заради Коце. 😎 Аз ако бях жената на Ники, щях да прелъстя Кокаин, да ти пращам снимки и да го настроя срещу теб. 1 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 Връщат и соло клиповете на Оцковица в канала на Планета!!! 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 3 часа , Andrew Cunanan. каза: балансът във вселената е запазен и по-хубавата песен е с повече гледания ❤️ Много криндж текст на Ема. Леличка си спомня за първия си път с елементи на педофилия. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 Помним ли това. Уж беше за Евровизия. За мен е чопнато от тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 22 минути, Willy каза: Връщат и соло клиповете на Оцковица в канала на Планета!!! браво на новото ръководство,сега да отворят джоба да си качат и ретрото 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 Ретро хит Кристиана: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 преди 19 минути, fengergana каза: браво на новото ръководство,сега да отворят джоба да си качат и ретрото Реално, откога имат ново ръководство? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Юни 7 Report Сподели Публикувано Юни 7 Кой е Христо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари