Lelqtian Публикувано Неделя в 18:44 Report Сподели Публикувано Неделя в 18:44 преди 1 час, DevilWish каза: Точно така! Какво само се оплаква тая Тотя, някои хора харесват "50 нюанса сиво". Ми не е така, 50 нюанса и други вариации на домашно насилие са твърде далече от садо/мазото. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Неделя в 18:46 Report Сподели Публикувано Неделя в 18:46 мами е качила стори как припява този хит на Ванча на Миконос!!!!! 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 19:03 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 19:03 преди 27 минути, asylum каза: Татяна е постигнала много повече от Гюр/а. Спечели световна титла и носи корона. Гюр/а носи само втори номер копита. Татяна създаде Чай, а Гюр пие чай! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Неделя в 19:45 Report Сподели Публикувано Неделя в 19:45 Това Галена си го налага като златен хит по участията и винаги се избухва здраво. Даже и Вирго и Колев в новата песен са цитирали частта "За...натиснете...". Ако не пуснат нов дует, 100% ще изпеят Бутилка на 8-ми ноември. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 19:47 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 19:47 преди 1 минута, Willy каза: Това Галена си го налага като златен хит по участията и винаги се избухва здраво. Даже и Вирго и Колев в новата песен за цитирали частта "За...натиснете...". Ако не пуснат нов дует, 100% ще изпеят Бутилка на 8-ми ноември. Супер! Трябва да наложат и "Хайде, откажи ме". Дуетите им са много готини, триото също. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 19:49 Report Сподели Публикувано Неделя в 19:49 преди 3 минути, Willy каза: Това Галена си го налага като златен хит по участията и винаги се избухва здраво. Даже и Вирго и Колев в новата песен са цитирали частта "За...натиснете...". Ако не пуснат нов дует, 100% ще изпеят Бутилка на 8-ми ноември. Ужасна песен. Намерила какво да налага, вместо да пее Чупката, Шефа, Нищо общо и Вземи си дъх. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Неделя в 19:50 Report Сподели Публикувано Неделя в 19:50 Току що, DevilWish каза: Супер! Трябва да наложат и "Хайде, откажи ме". Дуетите им са много готини, триото също. Трите им дуети се помнят много във времето, малко и заради самото комбо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Неделя в 19:51 Report Сподели Публикувано Неделя в 19:51 преди 2 минути, asylum каза: Ужасна песен. Намерила какво да налага, вместо да пее Чупката, Шефа, Нищо общо и Вземи си дъх. Мой, Диагнозата, Дявола, Тихо ми пази и Бутилка. Това от ретрото е на почти всяко участие, особено без първите три не минава и едно. Понякога има и по една-две рандъм. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 19:54 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 19:54 преди 2 минути, Willy каза: Трите им дуети се помнят много във времето, малко и заради самото комбо. На времето казваха, че "Хайде, откажи ме" не е успешна, но самата песен е супер. На мен лично тя ми е фаворит за сега от дуетите им. Между другото напоследък не спирам да слушам "С нервите съм зле" и "Запалката" една след друга преди 2 минути, Willy каза: Мой, Диагнозата, Дявола, Тихо ми пази и Бутилка. Това от ретрото е на почти всяко участие, особено без първите три не минава и едно. Понякога има и по една-две рандъм. "Тихо ми пази" ми е фаворита. А как върви "Утешителна награда" ? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Неделя в 19:58 Report Сподели Публикувано Неделя в 19:58 преди 1 минута, DevilWish каза: На времето казваха, че "Хайде, откажи ме" не е успешна, но самата песен е супер. На мен лично тя ми е фаворит за сега от дуетите им. Между другото напоследък не спирам да слушам "С нервите съм зле" и "Запалката" една след друга "Тихо ми пази" ми е фаворита. А как върви "Утешителна награда" ? Тази година съм бил на 5 участия и на нито едно не я изпя. Има толкова много песни и хитове че винаги пропуска по много и от последните години, какво остава за ретрото. Примерно, на едно участие не остана време за Феноменален, на друго за ВНЛ, на последното не изпя Ти не си за мен итн... Два пъти чух на живо тази песен в нейно изпълнение и се справи прекрасно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 20:04 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 20:04 преди 5 минути, Willy каза: Тази година съм бил на 5 участия и на нито едно не я изпя. Има толкова много песни и хитове че винаги пропуска по много и от последните години, какво остава за ретрото. Примерно, на едно участие не остана време за Феноменален, на друго за ВНЛ, на последното не изпя Ти не си за мен итн... Два пъти чух на живо тази песен в нейно изпълнение и се справи прекрасно. Имаме българска версия на Петра - "Дай супата". Даже май има още една версия тая песен? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Неделя в 20:26 Report Сподели Публикувано Неделя в 20:26 преди 33 минути, Willy каза: Мой, Диагнозата, Дявола, Тихо ми пази и Бутилка. Това от ретрото е на почти всяко участие, особено без първите три не минава и едно. Понякога има и по една-две рандъм. По-добре да пее На две големи. Бутилка е пълна простотия. преди 20 минути, DevilWish каза: Имаме българска версия на Петра - "Дай супата". Даже май има още една версия тая песен? На Лия. Оригиналът винаги е бил хит у нас, над 20 години вече. Не знам що Деса се е набутала да го купи. 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Неделя в 20:39 Report Сподели Публикувано Неделя в 20:39 ❤️🔥❤️🔥❤️🔥 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 20:39 Report Сподели Публикувано Неделя в 20:39 преди 12 минути, asylum каза: По-добре да пее На две големи. Бутилка е пълна простотия. На Лия. Оригиналът винаги е бил хит у нас, над 20 години вече. Не знам що Деса се е набутала да го купи. Деса винаги взема най-точните решения. Има нюх, който повечето нямат. 1 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Неделя в 20:40 Report Сподели Публикувано Неделя в 20:40 преди 11 минути, asylum каза: По-добре да пее На две големи. Бутилка е пълна простотия. И аз харесвам повече "На две големи", но нека не ги съпоставяме, все пак едната е самостоятелна. Иначе "Бутилката" си е хитова и сега. Както каза и @Willy Галена си я пее почти винаги на участия и се приема много добре. Хората си се кефят. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Неделя в 20:42 Report Сподели Публикувано Неделя в 20:42 преди 3 минути, Willy каза: ❤️🔥❤️🔥❤️🔥 Уникална! Тази Дес ми липсва...❤️ И това ми е многооо топ: 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Неделя в 21:08 Report Сподели Публикувано Неделя в 21:08 Дъно 4 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Неделя в 21:10 Report Сподели Публикувано Неделя в 21:10 преди 1 час, Willy каза: Това Галена си го налага като златен хит по участията и винаги се избухва здраво. Даже и Вирго и Колев в новата песен са цитирали частта "За...натиснете...". Ако не пуснат нов дует, 100% ще изпеят Бутилка на 8-ми ноември. Как може да кефите на такива песни. Това даже не е песен а пародия 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 21:11 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 21:11 преди 3 минути, FikLena каза: Дъно Най-яките ДЮНЕРИ при най-грозната дупара! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Неделя в 21:13 Report Сподели Публикувано Неделя в 21:13 преди 4 минути, FikLena каза: Дъно В смисъл? Спокойно и твоята любимка можеше да пее на това събитие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 21:32 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 21:32 Горнооряховския СУДЖУК И Глория му е фенка! 5 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Неделя в 21:36 Report Сподели Публикувано Неделя в 21:36 преди 3 минути, DevilWish каза: Горнооряховския СУДЖУК И Глория му е фенка! Фики закрива фестивала сам, Хлория на рандъм вечер и то с Джина. Емиии 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Неделя в 21:41 Report Сподели Публикувано Неделя в 21:41 преди 6 минути, DevilWish каза: Горнооряховския СУДЖУК И Глория му е фенка! Как Гло ще обяви участието в профилите си: "Празник на Горнооряховския ДЕЛИКАТЕС"✨ Кралицата не ползва просташки думи като "село" и "суджук"! 💅 1 7 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 21:46 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 21:46 преди 8 минути, Willy каза: Фики закрива фестивала сам, Хлория на рандъм вечер и то с Джина. Емиии Името й е след на Джина. Сега сигурно ще вдигне скандал. Трябва да поправят това недоразумение. 1 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Неделя в 21:47 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 21:47 преди 4 минути, Gerganafen каза: Как Гло ще обяви участието в профилите си: "Празник на Горнооряховския ДЕЛИКАТЕС"✨ Кралицата не ползва просташки думи като "село" и "суджук"! 💅 Тя не пише. Прислугата й ползва профилите. Това е под нивото на една Кралица! Да се хаби, да пише.... вместо да сваля шапка и корона на живота! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.