Jump to content

Поп-фолк скандали (юни, 2025 година)

Темата ще бъде автоматично заключена в 09:00

Препоръчани коментари

преди 1 час, DevilWish каза:

Точно така! :D Какво само се оплаква тая Тотя, някои хора харесват "50 нюанса сиво". 

Ми не е така, 50 нюанса и други вариации на домашно насилие са твърде далече от садо/мазото. 

Сподели в други сайтове

преди 27 минути, asylum каза:

Татяна е постигнала много повече от Гюр/а. Спечели световна титла и носи корона. Гюр/а носи само втори номер копита.

Татяна създаде Чай, а Гюр пие чай!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Това Галена си го налага като златен хит по участията и винаги се избухва здраво. Даже и Вирго и Колев в новата песен са цитирали частта "За...натиснете...". Ако не пуснат нов дует, 100% ще изпеят Бутилка на 8-ми ноември.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Това Галена си го налага като златен хит по участията и винаги се избухва здраво. Даже и Вирго и Колев в новата песен за цитирали частта "За...натиснете...". Ако не пуснат нов дует, 100% ще изпеят Бутилка на 8-ми ноември.

Супер! Трябва да наложат и "Хайде, откажи ме". Дуетите им са много готини, триото също.

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Това Галена си го налага като златен хит по участията и винаги се избухва здраво. Даже и Вирго и Колев в новата песен са цитирали частта "За...натиснете...". Ако не пуснат нов дует, 100% ще изпеят Бутилка на 8-ми ноември.

Ужасна песен. Намерила какво да налага, вместо да пее Чупката, Шефа, Нищо общо и Вземи си дъх.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Супер! Трябва да наложат и "Хайде, откажи ме". Дуетите им са много готини, триото също.

Трите им дуети се помнят много във времето, малко и заради самото комбо.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, asylum каза:

Ужасна песен. Намерила какво да налага, вместо да пее Чупката, Шефа, Нищо общо и Вземи си дъх.

Мой, Диагнозата, Дявола, Тихо ми пази и Бутилка. Това от ретрото е на почти всяко участие, особено без първите три не минава и едно. Понякога има и по една-две рандъм.

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Трите им дуети се помнят много във времето, малко и заради самото комбо.

На времето казваха, че "Хайде, откажи ме" не е успешна, но самата песен е супер. На мен лично тя ми е фаворит за сега от дуетите им.
Между другото напоследък не спирам да слушам "С нервите съм зле" и "Запалката" една след друга :D :D :D 

преди 2 минути, Willy каза:

Мой, Диагнозата, Дявола, Тихо ми пази и Бутилка. Това от ретрото е на почти всяко участие, особено без първите три не минава и едно. Понякога има и по една-две рандъм.

"Тихо ми пази" ми е фаворита. А как върви "Утешителна награда" ? 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

На времето казваха, че "Хайде, откажи ме" не е успешна, но самата песен е супер. На мен лично тя ми е фаворит за сега от дуетите им.
Между другото напоследък не спирам да слушам "С нервите съм зле" и "Запалката" една след друга :D :D :D 

"Тихо ми пази" ми е фаворита. А как върви "Утешителна награда" ? 

Тази година съм бил на 5 участия и на нито едно не я изпя. Има толкова много песни и хитове че винаги пропуска по много и от последните години, какво остава за ретрото. Примерно, на едно участие не остана време за Феноменален, на друго за ВНЛ, на последното не изпя Ти не си за мен итн...

Два пъти чух на живо тази песен в нейно изпълнение и се справи прекрасно.

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Willy каза:

Тази година съм бил на 5 участия и на нито едно не я изпя. Има толкова много песни и хитове че винаги пропуска по много и от последните години, какво остава за ретрото. Примерно, на едно участие не остана време за Феноменален, на друго за ВНЛ, на последното не изпя Ти не си за мен итн...

Два пъти чух на живо тази песен в нейно изпълнение и се справи прекрасно.

Имаме българска версия на Петра - "Дай супата". Даже май има още една версия тая песен? 

Сподели в други сайтове

преди 33 минути, Willy каза:

По-добре да пее На две големи. Бутилка е пълна простотия.

преди 20 минути, DevilWish каза:

Имаме българска версия на Петра - "Дай супата". Даже май има още една версия тая песен? 

На Лия. Оригиналът винаги е бил хит у нас, над 20 години вече. Не знам що Деса се е набутала да го купи.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, asylum каза:

На Лия. Оригиналът винаги е бил хит у нас, над 20 години вече. Не знам що Деса се е набутала да го купи.

Деса винаги взема най-точните решения. Има нюх, който повечето нямат.

Сподели в други сайтове

преди 11 минути, asylum каза:

И аз харесвам повече "На две големи", но нека не ги съпоставяме, все пак едната е самостоятелна. Иначе "Бутилката" си е хитова и сега. Както каза и @Willy Галена си я пее почти винаги на участия и се приема много добре. Хората си се кефят. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Willy каза:

Как може да кефите на такива песни. Това даже не е песен а пародия

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, DevilWish каза:

Горнооряховския СУДЖУК
image.png.511a44d69cff3d518dab410df2f2ee5f.png
И Глория му е фенка!

Фики закрива фестивала сам, Хлория на рандъм вечер и то с Джина. Емиии

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Горнооряховския СУДЖУК
image.png.511a44d69cff3d518dab410df2f2ee5f.png
И Глория му е фенка!

Как Гло ще обяви участието в профилите си: "Празник на Горнооряховския ДЕЛИКАТЕС" Кралицата не ползва просташки думи като "село" и "суджук"! 💅 

Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Willy каза:

Фики закрива фестивала сам, Хлория на рандъм вечер и то с Джина. Емиии

Името й е след на Джина. Сега сигурно ще вдигне скандал. Трябва да поправят това недоразумение. :D 

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Gerganafen каза:

Как Гло ще обяви участието в профилите си: "Празник на Горнооряховския ДЕЛИКАТЕС" Кралицата не ползва просташки думи като "село" и "суджук"! 💅 

Тя не пише. Прислугата й ползва профилите. Това е под нивото на една Кралица! Да се хаби, да пише.... вместо да сваля шапка и корона на живота!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   2 Потребители

• Create New...