DevilWish Публикувано на Май 28 Report Сподели Публикувано на Май 28 Music & Lyrics: Bogdana Petrova Arrangement & Mastering: Hristiyan Zapryanov Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Author Report Сподели Публикувано Май 28 Тази песен изобщо не подхожда на Деби Питието. Просто не е за нейният глас. Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 28 Report Сподели Публикувано Май 28 Богдана не става за текстописка, даже ме дразни като си пуска демата в тикток и пее 10000 думи само в припева 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Сподели Публикувано Май 28 преди 5 часа , DevilWish каза: Тази песен изобщо не подхожда на Деби Питието. Просто не е за нейният глас. Не ми харесва. Нейният глас на нищо не подхожда. Песента си е хубава. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 28 Report Сподели Публикувано Май 28 Самата песен не е никак лоша, ама на Дебора наистина не й пасва. Текстът не е особено оригинален, ама с по въздействащи вокали можеше да се получи. Клипът бива въпреки че можеше да мине и без русата визия накрая. Дебора ми е симпатична като цяло. Дано нацели хит. преди 3 часа , fengergana каза: Богдана не става за текстописка, даже ме дразни като си пуска демата в тикток и пее 10000 думи само в припева Преслава каза, че е купила 3 песни от Богдана 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 28 Report Сподели Публикувано Май 28 преди 31 минути, asylum каза: Нейният глас на нищо не подхожда. Песента си е хубава. Еееее “Код Червено“, “Твоя“, “Силна“, “Ла Коста“ са си топ. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BULGARIANXTRASH Публикувано Май 28 Report Сподели Публикувано Май 28 Припева едно към едно с на Адам и Ивайла песента не знам как се казваше,просто Богдана и мъжа и просто що се мъчат да правят песни нз... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Thecranfan Публикувано Май 29 Report Сподели Публикувано Май 29 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Author Report Сподели Публикувано Май 29 преди 12 часа , asylum каза: Нейният глас на нищо не подхожда. Песента си е хубава. Не е вярно. "Код червено", "Всичко или нищо" с Гущера, "100% заличен" и "Любовни белези" са супер песни. Тая е супер скучна. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 29 Report Сподели Публикувано Май 29 Малко почва като на Счета и Денис последната песен. После на Пръдняйла и Педадам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 29 Report Сподели Публикувано Май 29 Да се отдаде на чашката, там е най-талантлива. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.