Jump to content

Ергенът: Любов в Рая

Препоръчани коментари

Водеща на предаването ще е жената от клипа към песента “Писмо” на Преслава.

WWW.INSTAGRAM.COM

10 likes, 0 comments - ergenat.lyubov.v.raya.btv on May 27, 2025: "„Да бъдеш част от този формат означава да си близо до най-силното – до зараждането на любовните...
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, DevilWish каза:

Есента ли започва? 

В момента снимките са някъде по средата. Екипът на Тушев отнема повече време с монтажа, така че предполагам август/септември.

Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Emanuela.Carey каза:

В момента снимките са някъде по средата. Екипът на Тушев отнема повече време с монтажа, така че предполагам август/септември.

Сега видях във ФБ.
Ергенът

25 м  · Тази есен bTV ще представи на българската публика най-новия формат в своето портфолио от развлекателни риалити предавания – „Ергенът: Любов в Рая“. За първи път в родния ефир, това ново телевизионно преживяване, поднесено от световния хит Bachelor in Paradise ще предложи на зрителите не само любов, но и истинско динамично и забавно приключение.
Следете всичко в официалните канали на предаването:

Есента ще е, но не казват кога. И според мен септември някъде...
Сподели в други сайтове

• 3 months later...

Още от първи епизод е класи над последния сезон на Ергена. Това вече си е телевизионно риалити, а не мяза на Ютуб сериал с евтина продукция.

И участниците са избрани всичките само за сеир както изискваме!

Сподели в други сайтове

Има 4 познати ергенки от минали сезони- Дениз, Шермин, Габи и Кристин.

Емили от село все едно не е виждала мъж. Всички ги съблича. 

Сподели в други сайтове

Сигурно няма да просъществува дълго, но:

1. тъпа водеща ... рецитира като на сутрешен блок

2. Участници:

ЕМОЦИЯ Просто се казвам Емили или Фемили фафаф - чанти-панти - морето е като таван? Доста нечленоразделно говори. За вида й, даже е изумително, че издава звуци.

ДА Е ИСТИНСКИ Габиела ... самежлива съм... 

- С какво се занимаваш...

- Бижутер съм, а ти?

Тая бижутерката си помисли, че Фемили е с чувство за хумор. Тя просто е тъпа. 

- Аз ъъ, не работя 

Хихихи

ОБОЖАВАМ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ... ЕМОЦИИИ: Натали 

... дотук бях... много са скучни. Ох, превъртях ... и пак се върнах хихих

Filipa...

Джан хихихих - тая Фемили колко разгонена, веднага го погна да съблича всичко :D щеше да е интересно да й откаже. но не връща резултати 

Мързи ме да гледам нататък... може би. олеле изтрили са клипа, но аз все още го виждам зареден хихих

Сподели в други сайтове

преди 1 час, xroflx9 каза:

Очаквам мнението на мацуранката ми @fengergana относно ергените

не съм го гледал,мило

този Томов е писал и на моя фейк профил

в момента се занимавам с няколко мъже,а този който искам ми отговаря веднъж дневно, но сигурно е защото ме обича!!!!!!!!!!

Сподели в други сайтове

преди 9 часа , fengergana каза:

не съм го гледал,мило

този Томов е писал и на моя фейк профил

в момента се занимавам с няколко мъже,а този който искам ми отговаря веднъж дневно, но сигурно е защото ме обича!!!!!!!!!!

Красимир и на мен едно време.... отвратителен е с тая голяма мундза. Не съм гледал предаването, но разбрах, че е влезнал.

Сподели в други сайтове

Това е по-криндж и от "Диви и Красиви". Разбирам, че на българина му дай сеир, селяния, скандали и зрелище, но това минава всякакви граници и е адски тъжно, че се дава поле за изява точно на тази гнусна прослойка от обществото ни. Генерално вървим назад, а не напред и нищо добро не ни чака. Тъжно е. 

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
преди 20 минути, xroflx9 каза:

Красимир ми изглежда като на прекаляващ с услугите в @Emanuela.Carey бюти студио

Е какво толкова, сложихме му само едни джуки.

Сподели в други сайтове

Видях клип на формата? Аз ли откачам или виждам Габи и Шермин дето участваха в предни сезони? Не съм сигурен, но Дениз? Възможно ли е да са намерили подобни на тях... wtf

Сподели в други сайтове

преди 38 минути, KrasyoZlobarQ каза:

Видях клип на формата? Аз ли откачам или виждам Габи и Шермин дето участваха в предни сезони? Не съм сигурен, но Дениз? Възможно ли е да са намерили подобни на тях... wtf

И аз разбрах, че участвали тия. 

Сподели в други сайтове

От 18.09.2025 г. от 11:50, KrasyoZlobarQ каза:

И Кристина от с2 също е там! Четох че влиза Благовеста Бонбоннова от с1. Много е противна. Дано е лъжа 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...