Emanuela.Carey Публикувано на Май 27 Report Сподели Публикувано на Май 27 Водеща на предаването ще е жената от клипа към песента “Писмо” на Преслава. Ергенът: Любов в рая (@ergenat.lyubov.v.raya.btv) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 10 likes, 0 comments - ergenat.lyubov.v.raya.btv on May 27, 2025: "„Да бъдеш част от този формат означава да си близо до най-силното – до зараждането на любовните... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 Есента ли започва? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 27 Author Report Сподели Публикувано Май 27 преди 27 минути, DevilWish каза: Есента ли започва? В момента снимките са някъде по средата. Екипът на Тушев отнема повече време с монтажа, така че предполагам август/септември. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Report Сподели Публикувано Май 27 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: В момента снимките са някъде по средата. Екипът на Тушев отнема повече време с монтажа, така че предполагам август/септември. Сега видях във ФБ. Ергенът 25 м · Тази есен bTV ще представи на българската публика най-новия формат в своето портфолио от развлекателни риалити предавания – „Ергенът: Любов в Рая“. За първи път в родния ефир, това ново телевизионно преживяване, поднесено от световния хит Bachelor in Paradise ще предложи на зрителите не само любов, но и истинско динамично и забавно приключение. Следете всичко в официалните канали на предаването: Есента ще е, но не казват кога. И според мен септември някъде... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 28 Report Сподели Публикувано Май 28 Това има ли нещо общо с "Ергенът" или е някакъв друг формат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 Отсега казвам Петър е МОЙ!!!!!!!!!!!!!! А този Красимир е писал на половината фб и инстаграм,включително и на мой фейк профил!!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 1 Author Report Сподели Публикувано Септември 1 Още от първи епизод е класи над последния сезон на Ергена. Това вече си е телевизионно риалити, а не мяза на Ютуб сериал с евтина продукция. И участниците са избрани всичките само за сеир както изискваме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 1 Report Сподели Публикувано Септември 1 Искате да кажете, че е започнало ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 2 Report Сподели Публикувано Септември 2 преди 7 часа , KrasyoZlobarQ каза: Искате да кажете, че е започнало ли? Да, от вчера, но реших да не му давам шанс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Септември 2 Report Сподели Публикувано Септември 2 Има 4 познати ергенки от минали сезони- Дениз, Шермин, Габи и Кристин. Емили от село все едно не е виждала мъж. Всички ги съблича. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 2 Report Сподели Публикувано Септември 2 Сигурно няма да просъществува дълго, но: 1. тъпа водеща ... рецитира като на сутрешен блок 2. Участници: ЕМОЦИЯ Просто се казвам Емили или Фемили фафаф - чанти-панти - морето е като таван? Доста нечленоразделно говори. За вида й, даже е изумително, че издава звуци. ДА Е ИСТИНСКИ Габиела ... самежлива съм... - С какво се занимаваш... - Бижутер съм, а ти? Тая бижутерката си помисли, че Фемили е с чувство за хумор. Тя просто е тъпа. - Аз ъъ, не работя Хихихи ОБОЖАВАМ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМ... ЕМОЦИИИ: Натали ... дотук бях... много са скучни. Ох, превъртях ... и пак се върнах хихих Filipa... Джан хихихих - тая Фемили колко разгонена, веднага го погна да съблича всичко щеше да е интересно да й откаже. но не връща резултати Мързи ме да гледам нататък... може би. олеле изтрили са клипа, но аз все още го виждам зареден хихих Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 2 Report Сподели Публикувано Септември 2 - Ти вярваща ли си? - Само по празниците хахахахаахахахах 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 2 Report Сподели Публикувано Септември 2 Очаквам мнението на мацуранката ми @fengergana относно ергените Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 2 Report Сподели Публикувано Септември 2 преди 1 час, xroflx9 каза: Очаквам мнението на мацуранката ми @fengergana относно ергените не съм го гледал,мило този Томов е писал и на моя фейк профил в момента се занимавам с няколко мъже,а този който искам ми отговаря веднъж дневно, но сигурно е защото ме обича!!!!!!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 3 Report Сподели Публикувано Септември 3 преди 9 часа , fengergana каза: не съм го гледал,мило този Томов е писал и на моя фейк профил в момента се занимавам с няколко мъже,а този който искам ми отговаря веднъж дневно, но сигурно е защото ме обича!!!!!!!!!! Красимир и на мен едно време.... отвратителен е с тая голяма мундза. Не съм гледал предаването, но разбрах, че е влезнал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Септември 3 Report Сподели Публикувано Септември 3 Това е по-криндж и от "Диви и Красиви". Разбирам, че на българина му дай сеир, селяния, скандали и зрелище, но това минава всякакви граници и е адски тъжно, че се дава поле за изява точно на тази гнусна прослойка от обществото ни. Генерално вървим назад, а не напред и нищо добро не ни чака. Тъжно е. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 11 Report Сподели Публикувано Септември 11 Красимир ми изглежда като на прекаляващ с услугите в @Emanuela.Carey бюти студио 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 11 Author Report Сподели Публикувано Септември 11 преди 20 минути, xroflx9 каза: Красимир ми изглежда като на прекаляващ с услугите в @Emanuela.Carey бюти студио Е какво толкова, сложихме му само едни джуки. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Септември 12 Author Report Сподели Публикувано Септември 12 Тая Лили само мен ли ме дразни? Супер злобна ми е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 18 Report Сподели Публикувано Септември 18 Видях клип на формата? Аз ли откачам или виждам Габи и Шермин дето участваха в предни сезони? Не съм сигурен, но Дениз? Възможно ли е да са намерили подобни на тях... wtf Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 18 Report Сподели Публикувано Септември 18 преди 38 минути, KrasyoZlobarQ каза: Видях клип на формата? Аз ли откачам или виждам Габи и Шермин дето участваха в предни сезони? Не съм сигурен, но Дениз? Възможно ли е да са намерили подобни на тях... wtf И аз разбрах, че участвали тия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 От 18.09.2025 г. от 11:50, KrasyoZlobarQ каза: Видях клип на формата? Аз ли откачам или виждам Габи и Шермин дето участваха в предни сезони? Не съм сигурен, но Дениз? Възможно ли е да са намерили подобни на тях... wtf И Кристина от с2 също е там! Четох че влиза Благовеста Бонбоннова от с1. Много е противна. Дано е лъжа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Септември 19 Report Сподели Публикувано Септември 19 Атанас ми е приятел,така че вече разлюбвам Петър!!!!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Септември 20 Report Сподели Публикувано Септември 20 преди 8 часа , xroflx9 каза: Атанас ми е приятел,така че вече разлюбвам Петър!!!!!! ние бяхме в едно училище!!!!!!!!!!!!!!! мои са!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Септември 20 Report Сподели Публикувано Септември 20 Ощее ли хора влизат? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.