FikLena Публикувано вчера в 13:36 Report Сподели Публикувано вчера в 13:36 Майко милаааа..Това ще гърми много!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано вчера в 13:41 Report Сподели Публикувано вчера в 13:41 Майко милаааа това е мега тъпа песен... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано вчера в 14:46 Report Сподели Публикувано вчера в 14:46 преди 1 час , Danger. каза: То ако точно тя не си пусне такава песен за кеф, коя друга ще си го позволи… Глория, Екстра Нина, Райна, Ивана 🤣 1 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Ясно е, че песента е направена за нейния собствен кеф. Клипът е приятен и дотам. Да е жива и здрава жената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа Сега я чух. Не мисля, че е просто за собствен кеф. Напълно комерсиална песен си е, просто на рождена тематика. Което не изключва и собствения кеф. Едва ли по принцип пуска песни, които да не харесва. 5 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа преди 17 минути, Сцената обичам лудо каза: Ясно е, че песента е направена за нейния собствен кеф. Клипът е приятен и дотам. Да е жива и здрава жената. Ясно е само че искате да я оправдаете ако песента флопне. Спокойно заредила е 2 млн за 7-10 дни както обикновено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 23 часа Report Сподели Публикувано преди 23 часа След Сашка и нейният айконик хит за РД просто Галена НЕ върви! 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа Много зарибява тва ей 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа Куплетите ми напомнят на На всички като тебе на Бабислава. бърДей 😖 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа Естествено, че не е само "за собствен кеф", стига глупости. С тоя лесно смилаем Кости форца ритъм хич ама хич не е целено кифлите да се филмират, особено рожденичките, каквито има всеки ден. "Как биха я пели хората по участия" също издиша като аргумент. Какви ли не глупави текстове са се пели по турнетата. Нека не прекаляваме във величаенето. Но пък и няма нищо лошо, че е търсен И комерсиалният ефект. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 4 минути, Gerganafen каза: Естествено, че не е само "за собствен кеф", стига глупости. С тоя лесно смилаем Кости форца ритъм хич ама хич не е целено кифлите да се филмират, особено рожденичките, каквито има всеки ден. "Как биха я пели хората по участия" също издиша като аргумент. Какви ли не глупави текстове са се пели по турнетата. Нека не прекаляваме във величаенето. Но пък и няма нищо лошо, че е търсен И комерсиалният ефект. Със сигурност биха пели, че са станали на 2х20 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано преди 22 часа Report Сподели Публикувано преди 22 часа преди 1 час, Jalena каза: Ясно е само че искате да я оправдаете ако песента флопне. Спокойно заредила е 2 млн за 7-10 дни както обикновено. Ами не, гледай сега как издишат теориите ти, че Галена купува гледания, когато това забие на 500к-1М. Вечерта преди да я пусне на участието е споделила че за първи път пуска проект изцяло за себе си. Просто може да си го позволи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 24 минути, Jalena каза: Със сигурност биха пели, че са станали на 2х20 Естествено, че биха. Мислиш ли, че толкова се задълбават. Даже и на майтап, защо не. Ритъмът да върви. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 3 минути, Gerganafen каза: Естествено, че биха. Мислиш ли, че толкова се задълбават. Даже и на майтап, защо не. Ритъмът да върви. Ми да, те хората и “баща ми е кондуктор, кондуктор съм и аз” пеят, без да са кондуктори. Мъже пеят женски текстове. Чудо големо. ГоУемо превъзнасяне от нЕкои фенове. Да ти се отще да чуеш песничката, братче! Иначе Галя и други песни за себе си е пяла - Истински щастлива, Мама Ураган, може и други да има. 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 20 минути, Willy каза: Ами не, гледай сега как издишат теориите ти, че Галена купува гледания, когато това забие на 500к-1М. Вечерта преди да я пусне на участието е споделила че за първи път пуска проект изцяло за себе си. Просто може да си го позволи. Нека забие, ще видим. Но едва ли. Стига с това "може да си го позволи". Колко залезли и актуални са го правили в годините. По-горе са дали примери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jalena Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа преди 17 минути, Gerganafen каза: Естествено, че биха. Мислиш ли, че толкова се задълбават. Даже и на майтап, защо не. Ритъмът да върви. Мхм, прав си. Забравих, че аудиторията е пияни студенти и ученици. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Много е яка. Повече ме кефи от 22:22 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Като чух първия отсвир и се сетих за Първо БърЛдей после бъРдей И пак фъфли горката и Косьо не й е изчистил дефектите. Отново скучна музичка от Костьо. Its your milf gangbang day Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Crimson Публикувано преди 21 часа Report Сподели Публикувано преди 21 часа Още на обяд я чух и много ми хареса цялостно. Видеото е прекрасно, влюбих се в него, текста не е нищо особено, но не е и лош. Музиката не ми харесва, както и в началото не ми допада стила на изпяване. Въпреки всичко - харесвам доста този проект, определено доста повече от "22:22". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.