Emanuela.Carey Публикувано на Май 6 Report Сподели Публикувано на Май 6 Аранжимент: Калоян Коцев Музика: Калоян Коцев, Йоан Матеев Текст: Филип Иванов, Йоан Матеев, Кали, Мандо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 6 Author Report Сподели Публикувано Май 6 3 години ръсене на морал и плюене по чалгата, само за да избълва няколко чалга комерса за отрицателно време. Иначе песента не е зле, но само да не я пееше Каля. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Яка, игрива, готина, забавна песен. Супер е! Харесва ми! И всъщност е с потенциал, но не знам наистина дали заради това, че Кали я пее ще се получи към днешна дата? Ще видим! Успех на песента, защото се е постарала с цялостния проект. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Песента е добра но много са копирали като звучене маестро Ганев. Текста е като всички други пълна трагедия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: 3 години ръсене на морал и плюене по чалгата, само за да избълва няколко чалга комерса за отрицателно време. Иначе песента не е зле, но само да не я пееше Каля. Каля е друга. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 6 Author Report Сподели Публикувано Май 6 преди 3 минути, DarkChild каза: Каля е друга. И двете са се окаляли 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Интересно. Не е зле. И също ето че може да остаряват и натурално. Грам не си е загубила външния вид. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Не е зле, ама привепът не звучи да има потенциал. По-скоро мъжкият вокал зарибява. Ето сега и това видео как са го осрали с тези кадри от студиото... ЗАЩО? Яки са гледките, къде е това - Малта? Ама може ли така да го прецакаш с тези цветове от студиото. Да я бяха снимали просто до някоя палма или малко кадри с дрон. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Не е зле. Постарала се е, ама някак си не мога да се абстрахирам от това, че я пее Кали След толкова години плюене по комерса да пуснеш възможно най-големия комерс... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Противна ми е до безобразие, но песента е готина. Ако не беше попаднала при нея, щеше да стане хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Стига вече де Кънки! Аман от тоя гаден мазен мангасар! На Галина нещо й дере гласа що тей? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Завърна се в чалгата, за да демонстрира нагледно на Гюрулту как се прави хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Противнячка. Може само да ближе петите на истинската Каля! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.