asylum Публикувано на Май 5 Report Сподели Публикувано на Май 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 Ужасен кавър на яка песен.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 преди 52 минути, pacho каза: Ужасен кавър на яка песен.... Много ми е позната тази песен? Кой е оригинала? Харесва ми.... А сетих се.... но имам чувството, че съм я слушал на български? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 преди 1 час, asylum каза: Ми... да сме живи и здрави Искала е да направи песен - направила е.. Не е ужасна песен , ама не е и нещо особено . Основният проблем са флегматичните вокали. А монтажистът на клипа можеше да тури един филтър да посъживи нещата 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 5 Report Сподели Публикувано Май 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Кофти изпълнение от музика до пеене и текст. Сори Спрете да правите кавъри вече! Разбираме, че сте гладни за леб ама прекалявате вече.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.