Jump to content

Чат мания (Май, Юни, Юли, Август 2025)

Препоръчани коментари

преди 20 минути, fengergana каза:

спри да спонсорираш разни селянки от съжаление

Мухло, току що извиках полиция защото се вижда на камерите как бъркаш в касата и крадеш пари!
Не стига, че те пуснах от съжаление да измиеш тоалетните за 5 лева, а си и крадла!

• Haha 1
  • Wow 1
  • drunk 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 774
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 5 часа , Emanuela.Carey каза:

Мухло, току що извиках полиция защото се вижда на камерите как бъркаш в касата и крадеш пари!
Не стига, че те пуснах от съжаление да измиеш тоалетните за 5 лева, а си и крадла!

пиратке,не крада пари,а ти слагам жълти стотинки, поне да имаш някакви пари в касата,че си срам и резил за селото си!!!

• Haha 1
  • Wow 2
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, fengergana каза:

пиратке,не крада пари,а ти слагам жълти стотинки, поне да имаш някакви пари в касата,че си срам и резил за селото си!!!

Какви стотинки си слагала като ти не можеш да броиш? Затова пускаш на трима и прибираш оборот за един.

• Haha 1
  • Wow 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Emanuela.Carey каза:

Какви стотинки си слагала като ти не можеш да броиш? Затова пускаш на трима и прибираш оборот за един.

това се нарича промоционален пакет,пикло!!!!

ваучерите ми в грабо са разграбени!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Hug 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 53 минути, xroflx9 каза:

Скандалите между двете ми приятелки са ми по любими и от тези на Кити и Зайка!!!!

С кеф се чете тая тема, когато се карат! Супер вдъхновение дават!

• Like 1
  • Love 1
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

Днес един гларус ми грабна закуската от ръцете в центъра докато бях. Така прехвърча над мен,че докато се усетя какво става. Толкова бързо стана всичко. 

После изтърпях и големите мъки с лазерната епилация на краката. Това нещо си боли ама го изтраях. 

• Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Sunlight каза:

Днес един гларус ми грабна закуската от ръцете в центъра докато бях. Така прехвърча над мен,че докато се усетя какво става. Толкова бързо стана всичко. 

После изтърпях и големите мъки с лазерната епилация на краката. Това нещо си боли ама го изтраях. 

Процедурите с лазер не са ли безболезнени?
Познавам хора, които са си оперирали очите с лазер например или са махали разни неща и е безболезнено, но може би при космите е различно? А и зависи от лазера? То по-скоро усещаш затопляне ?

Сподели в други сайтове

преди 6 минути, DevilWish каза:

Процедурите с лазер не са ли безболезнени?
Познавам хора, които са си оперирали очите с лазер например или са махали разни неща и е безболезнено, но може би при космите е различно? А и зависи от лазера? То по-скоро усещаш затопляне ?

Хич не са безболезнени., макар и да ти пускат доста охлаждане. На някои места по краката си боли, на други места по краката не усещаш, зависи. 

Сега чак края на септември ще ходя пак. Няма само Коце да е гладък. 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Sunlight каза:

Хич не са безболезнени., макар и да ти пускат доста охлаждане. На някои места по краката си боли, на други места по краката не усещаш, зависи. 

Сега чак края на септември ще ходя пак. Няма само Коце да е гладък. 

Аз гледах, че има фотоепилатори , но и там също не е напълно безболезнено. Плюсът е, че може да си правиш процедурите вкъщи.

WWW.PHILIPS-ESHOP.BG

Фотоепилатор за обезкосмяване със SenseIQ Philips Lumea Prestige BRI947/00. Philips Lumea Prestige, нашият най-мощен фотоепилатор досега, създаден за извивките на вашето тяло и за лесна употреба у дома. Уникално извитите, интелигентни приставки идеално пасват на вашите извивки и адаптират програмите на процедурите за…

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, DevilWish каза:

Аз гледах, че има фотоепилатори , но и там също не е напълно безболезнено. Плюсът е, че може да си правиш процедурите вкъщи.

WWW.PHILIPS-ESHOP.BG

Фотоепилатор за обезкосмяване със SenseIQ Philips Lumea Prestige BRI947/00. Philips Lumea Prestige, нашият най-мощен фотоепилатор досега, създаден за извивките на вашето тяло и за лесна употреба у дома. Уникално извитите, интелигентни приставки идеално пасват на вашите извивки и адаптират програмите на процедурите за…

Нямам нерви, нито време. Предпочитам да не се занимавм аз. 

На подмишници не боли като съм ходила, макар,че на едната ме болеше малко. 

Сподели в други сайтове

Току що, Sunlight каза:

На подмишници не боли като съм ходила, макар,че на едната ме болеше малко. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Sunlight каза:

Аз се чудя дали да не пробвам, рекламират го.... Само да не е много бавно и досадно. :D 
После да кажеш колко траен е ефекта. А всъщност каква е цената? 

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, DevilWish каза:

Аз се чудя дали да не пробвам, рекламират го.... Само да не е много бавно и досадно. :D 
После да кажеш колко траен е ефекта. А всъщност каква е цената? 

Рано е за ефект. Сега са ми гладки. Ама аз направих единична процедура за 245 лв, иначе е 490 лв една. Но за мен направиха изклюючение ,защото от години ходя при тях и за други неща.

Трябва да си купиш пакет 6 процедури за към 2000 лв, сега до края на месеца пакета е към 1500 лв на промоция. Като направиш 6 процедури пакета после една процедура ти е само 245 лв, а не 490 лв. 

Трябва да направиш от 6 до 10 процедури, като после един път в годината правиш една само поддържаща. На 60 дена се ходи за крака. В края на септември ще ходя аз за втората. 

И сега като направих първа процедура днес ми намазаха краката после със слънцезащитен крем и 2 седмици не трябва да ходиш на плаж казаха. А пък аз имам само една баня за цяло лято. 

Аз съм правила при тях почистваща процедура за лице, епилация за лице, подмишници и съм доволна.

С подмишниците приключих щото пакета ми свърши и бях направила и още процедури и казаха,че вече няма нужда за тях, чак догодина за една поддържаща. 

• Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Sunlight каза:

Рано е за ефект. Сега са ми гладки. Ама аз направих единична процедура за 245 лв, иначе е 490 лв една. Но за мен направиха изклюючение ,защото от години ходя при тях и за други неща.

Трябва да си купиш пакет 6 процедури за към 2000 лв, сега до края на месеца пакета е към 1500 лв на промоция. Като направиш 6 процедури пакета после една процедура ти е само 245 лв, а не 490 лв. 

Трябва да направиш от 6 до 10 процедури, като после един път в годината правиш една само поддържаща. На 60 дена се ходи за крака. В края на септември ще ходя аз за втората. 

И сега като направих първа процедура днес ми намазаха краката после със слънцезащитен крем и 2 седмици не трябва да ходиш на плаж казаха. А пък аз имам само една баня за цяло лято. 

Аз съм правила при тях почистваща процедура за лице, епилация за лице, подмишници и съм доволна.

С подмишниците приключих щото пакета ми свърши и бях направила и още процедури и казаха,че вече няма нужда за тях, чак догодина за една поддържаща. 

Да, след такава процедура даже знам, че не е добре да излагаш кожата си на слънце за определен период от време.

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

Да! Посрещам децата и внуците на село и цял ден въртя баници със сирене и домашни лютеници!

А аз се чудя откъде ми мирише на изгоряла манджа!!! Горките хора,сигурно ще получат хранително натравяне!!!

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, xroflx9 каза:

А аз се чудя откъде ми мирише на изгоряла манджа!!! Горките хора,сигурно ще получат хранително натравяне!!!

А такива раздърпани ескорти като теб могат да сготвят само венерическа болест между краката си!

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

А такива раздърпани ескорти като теб могат да сготвят само венерическа болест между краката си!

Друго говореше вчера вечерта!!!!!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...