Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 @Kitty @Kitty 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 @fengergana @Emanuela.Carey коя от вас ми прецака алгоритмите на профила във фб??? В последно време получавам покани само от джуджета!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 5 минути, xroflx9 каза: @fengergana @Emanuela.Carey коя от вас ми прецака алгоритмите на профила във фб??? В последно време получавам покани само от джуджета!!!!!!! аз получавах по 10-15 на ден,а сега от няколко седмици нито една!!!! вярно е че свършиха мъжете в България,но нали има и други държави?!!!! явно завистницата ни е прецакала и двамата!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 преди 59 минути, xroflx9 каза: @fengergana @Emanuela.Carey коя от вас ми прецака алгоритмите на профила във фб??? В последно време получавам покани само от джуджета!!!!!!! След като разведе половин България те пуснаха по групите и вече няма да те търсят женени мъже! Емигрирай в съседните държави 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 29 Report Сподели Публикувано Юни 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 @xroflx9 веднага казвай кой спонсор забърса! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 25 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 веднага казвай кой спонсор забърса! Пътува не - демек не 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 преди 29 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 веднага казвай кой спонсор забърса! Аз имам няколко. По 1 в София,Варна и 2-3 в Гърция!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 2 Report Сподели Публикувано Юли 2 @xroflx9 мило, прати някой хубав мъж,който вече ти е омръзнал,че от два дни съм на сухо!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 Внимание! некоректни съквартиранти/наематели! Не прибирайте в домовете си @xroflx9 @fengergana независимо колко ви се молят! Снощи след дълъг работен ден се прибирам и ги заварвам в следната ситуация в хола си: Spoiler 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Внимание! некоректни съквартиранти/наематели! Не прибирайте в домовете си @xroflx9 @fengergana независимо колко ви се молят! Снощи след дълъг работен ден се прибирам и ги заварвам в следната ситуация в хола си: Свий скритото съдържание Невъзможно! Two bottoms dont make a top!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Внимание! некоректни съквартиранти/наематели! Не прибирайте в домовете си @xroflx9 @fengergana независимо колко ви се молят! Снощи след дълъг работен ден се прибирам и ги заварвам в следната ситуация в хола си: Свий скритото съдържание Пак добре, че не са те ограбили! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 35 минути, xroflx9 каза: Невъзможно! Two bottoms dont make a top!!!! мило, аз съм верс топ!!!!!!! едното котенце от снощните,които прати ме е последвал!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 1 минута, fengergana каза: мило, аз съм верс топ!!!!!!! едното котенце от снощните,които прати ме е последвал!!!! Мило,не спираш да ме изненадваш и шокираш!!!! Въпреки че в повечето случай верс топ=ботъм!!!! Марио или Христо??? Днес се сетих и за други,но ще ги запазя за друг път!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 Току що, xroflx9 каза: Мило,не спираш да ме изненадваш и шокираш!!!! Въпреки че в повечето случай верс топ=ботъм!!!! Марио или Христо??? Днес се сетих и за други,но ще ги запазя за друг път!!! Хр,нещастницо, нали щеше да ги махаш!!!!! той не ми изглежда да си пада по нашия пол,но щом пък е пуснал заявка !!!!!!! явно на профилната съм секси!!!!!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 3 Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 3 минути, fengergana каза: Хр,нещастницо, нали щеше да ги махаш!!!!! той не ми изглежда да си пада по нашия пол,но щом пък е пуснал заявка !!!!!!! явно на профилната съм секси!!!!!!! Ами щях ама с твоя бавен интернет докато ги видиш и ми изтекоха 10те минути,в които мога да си редактирам поста!!! Нищо,халал да са ви,да ме помните с добро!!!! @Stela ако можеш скрий ми поста с инстаграмите на батковците 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 3 Author Report Сподели Публикувано Юли 3 преди 43 минути, xroflx9 каза: Ами щях ама с твоя бавен интернет докато ги видиш и ми изтекоха 10те минути,в които мога да си редактирам поста!!! Нищо,халал да са ви,да ме помните с добро!!!! @Stela ако можеш скрий ми поста с инстаграмите на батковците Готово 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 @xroflx9 @fengergana коя от вас е виновна? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 18 минути, Emanuela.Carey каза: @xroflx9 @fengergana коя от вас е виновна? Аз с този не се занимавам 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 4 часа , Emanuela.Carey каза: @xroflx9 @fengergana коя от вас е виновна? грозноват е, но думка яко, доволна съм!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: @xroflx9 @fengergana коя от вас е виновна? @з. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Юли 4 Author Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 7 часа , xroflx9 каза: Аз с този не се занимавам Не е ли футболист не става 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Юли 4 Report Сподели Публикувано Юли 4 преди 15 минути, Stela каза: Не е ли футболист не става 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари