FikLena Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 ВЪПРОС КЪМ ВСИЧКИ КРЪГЛОЗЕМЦИ: Ако Земята е топка… обяснете ми: КАК ТЕЧЕ РЕКА НАГОРЕ?! Нали казвате, че “гравитацията” дърпа всичко надолу към центъра? Тогава как реки текат на стотици километри в посока против наклона на топката? Как реки като Нил текат на север хиляди километри, уж “против гравитацията”? Как Амазонка тече на изток, през цял континент? Как е възможно водата да “се качва” по хълмове, долини и равнини, и да не спира никога? И не ми казвайте “наклон” – покажете ми карта на “топка”, където всичко е в наклон към центъра, но водата все пак си върви “хоризонтално” и нагоре!? Каква е истината? На Плоската Земя всичко има смисъл: • Водата тече от по-високо към по-ниско. • Няма измислена гравитация – има тежест и плътност. • Реките се движат според естествения релеф, не според фантазия за въртяща се топка. Помислете: не е ли време да се събудите? Да спрете да вярвате в лъжи, които противоречат на очевидното? Истината е пред очите ви – стига да ги отворите. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 Ето ни тук с @Emanuela.Carey и @fengergana правим ритуали за здраве,берекет и да е плодородна годината!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 Портакал гибиииииииииии 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 тази година не съм доволна от абитуриентите, няма хубави лъвчета и не съм поръчана!!!! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 Някой от вас подлагал ли се е на регресия? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 Току що, Karma93 каза: Някой от вас подлагал ли се е на регресия? само на 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 Току що, Karma93 каза: Някой от вас подлагал ли се е на регресия? не още, но имам интерес. Току що, fengergana каза: само на 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 преди 6 минути, fengergana каза: тази година не съм доволна от абитуриентите, няма хубави лъвчета и не съм поръчана!!!! Просто си дърта вече мило!! Моите участия като ескорт са ежедневни и вече спечелих няколко средни заплати!!! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 преди 7 минути, fengergana каза: тази година не съм доволна от абитуриентите, няма хубави лъвчета и не съм поръчана!!!! Пробвай с бащите им, мила 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 Не се тревожете,добре съм!!! 1 1 1 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 24 Report Сподели Публикувано Май 24 преди 20 минути, Karma93 каза: Някой от вас подлагал ли се е на регресия? За регресия обаче е хубаво да засегнеш конкретни теми свързани със страхове например или някои съзнателни/несъзнателни блокажи. Неща, които искаш да си изясниш и да изчистиш. Предлагали ли са ми такова нещо преди време, но човекът който ми предлагаше, не знам до каква степен мога да му се доверя заради лични симпатии и не мисля, че ще е коректно. За предпочитане е да е неутрален. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 @Emanuela.Carey защо ядосваш лидерката Филипа Симпсън???? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 25 Report Сподели Публикувано Май 25 преди 2 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey защо ядосваш лидерката Филипа Симпсън???? Защото намерих твой снимков материал с Бачорски зад гърба на жена му и ще го занеса в медиите! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Защото намерих твой снимков материал с Бачорски зад гърба на жена му и ще го занеса в медиите! Предпочитам да се влача по натрошени стъкла отколкото да имам нещо общо с този дебил!!! Пак ме бъркаш със себе си!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 27 минути, xroflx9 каза: Предпочитам да се влача по натрошени стъкла отколкото да имам нещо общо с този дебил!!! Пак ме бъркаш със себе си!!! Ти си на заплата при него и нямаш избор! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 15 минути, Emanuela.Carey каза: Ти си на заплата при него и нямаш избор! Работи като чистачка при Бачорски ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 От 24.05.2025 г. от 22:55, DevilWish каза: За регресия обаче е хубаво да засегнеш конкретни теми свързани със страхове например или някои съзнателни/несъзнателни блокажи. Неща, които искаш да си изясниш и да изчистиш. Предлагали ли са ми такова нещо преди време, но човекът който ми предлагаше, не знам до каква степен мога да му се доверя заради лични симпатии и не мисля, че ще е коректно. За предпочитане е да е неутрален. Много ме кефи колко си детайлен и добронамерен винаги ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 6 часа , xroflx9 каза: Предпочитам да се влача по натрошени стъкла отколкото да имам нещо общо с този дебил!!! Пак ме бъркаш със себе си!!! Тоя Бачорски е супер гнусен, БРЕ! Отврат!😭 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Много ме кефи колко си детайлен и добронамерен винаги ❤️ Благодаря ти! Ами да, приятелски настроен съм към всички. От години сме тук ❤️ Снощи пробвах да я направя, но заспах..... Много е дълга, ако имаш време може да я опиташ. @Karma93 много е силна като усещане, но не мисля, че е окей да се прави преди заспиване.... 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 Коментирано ли е как на Слънчев Бряг е починал абитуриент заради тъпанарите от LAV? Вместо да му помогнат или да оставят приятелите му да реагират като си е глътнал езика, са го прибрали в няква стаичка. Хората вън са чули репликата "Защо не почина 2 часа по-късно като затваря дискотеката". 19-годишен абитуриент почина в „Слънчев бряг“ (СНИМКИ) - bTV Новините BTVNOVINITE.BG Инцидентът е станал по време на бала 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 7 часа , Bunn каза: Работи като чистачка при Бачорски ли? Лъска някакви работи, но не пода! 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 @xroflx9 мило, нали си дружка с Таушанов!!! пиши му, защото не ми отговаря, а съм готова да му изпълня и най-мръсните фантазии, които със сигурност вече съм правила!!!!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 26 Report Сподели Публикувано Май 26 преди 1 час, fengergana каза: @xroflx9 мило, нали си дружка с Таушанов!!! пиши му, защото не ми отговаря, а съм готова да му изпълня и най-мръсните фантазии, които със сигурност вече съм правила!!!!!!! Мило,аз сега съм влюбена в един самотен татко,а с Таушанов бяхме само веднъж в една компания на Нова година.Нещо ме дразни в последно време!!! Запиши се да тренираш в залата където е треньор,тъкмо ще се запознаеш с Киара!!!! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари