KrasyoZlobarQ Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Току що, Andrew Cunanan. каза: Аз слушах интервюто на Люси и ми хареса! Стига сте защитавали тия гювендии, все едно от техните п*тки сте се пръкнали ❤️ От патката е най-важният материал. Тъй че са на правилната анатомична логика. Ана опитва да повтори До зори или Дай ми още? Или ще цели комбинация от двете. Още един признак на творческа немощ. Общо взето да повториш голям хит - невъзможно. Следваща стъпка: преминаване към фолклорната общност. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 38 минути, pacho каза: Райна беше наредила Люси във фейса на един шорт от подкаста при Чефо. Беше писала, че лъже за тоя клип, в който си викнала съседите и братовчедите да участват и не е имала изобщо такъв случай. Даже вика да й покаже кой е този клип, за да се запознае с братовчедите си. Бая лъжи му се насъбраха, първо с Магда, сега с Райна... какво му става, явно виетнамката не пуска често. мами е спестила епитетите можеше да включи - малумник, овчи мозък, гръмни се, ман гал, кретен и новия хит права мога да те препикая!!!! хит: жива страст райна!!! 2 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 13 минути, Jalena каза: От патката е най-важният материал. Тъй че са на правилната анатомична логика. Ана опитва да повтори До зори или Дай ми още? Или ще цели комбинация от двете. Още един признак на творческа немощ. Общо взето да повториш голям хит - невъзможно. Следваща стъпка: преминаване към фолклорната общност. фоклорен хит! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза: Аз слушах интервюто на Люси и ми хареса! Стига сте защитавали тия гювендии, все едно от техните п*тки сте се пръкнали ❤️ Мен лично Андреа ме е заченала,а Маноля изродила!!! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 45 минути, Mr. Greshen каза: Дай ми още vibe ANELIA (@anelia_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 299 likes, 29 comments - anelia_official on May 16, 2025: "До събота… #coming #soon #anelia". Ооооооооооооооооооооо! Това започва яко! Изненада! Вярно , че има "Дай ми още" вайб. Дано е готина! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 18 минути, fengergana каза: мами е спестила епитетите можеше да включи - малумник, овчи мозък, гръмни се, ман гал, кретен и новия хит права мога да те препикая!!!! хит: жива страст райна!!! Райна - "Жива страст" - soon ! 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 11 минути, xroflx9 каза: Мен лично Андреа ме е заченала,а Маноля изродила!!! А Цуци Пеевска във версчИта те е износила: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 1 час, Mr. Greshen каза: Дай ми още vibe ANELIA (@anelia_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 299 likes, 29 comments - anelia_official on May 16, 2025: "До събота… #coming #soon #anelia". Върнала се е при обрязания турски любовник и се кани да атакува с мегахит! Сега остава само да се изруси и нaкyрви. @Kitty коментирай! 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 33 минути, fengergana каза: мами е спестила епитетите можеше да включи - малумник, овчи мозък, гръмни се, ман гал, кретен и новия хит права мога да те препикая!!!! хит: жива страст райна!!! Всъщност и мами нещо не е оправила годините.. не са 15, а едва 7. “Зле те чувам” го снима с Люси. Последния им клип, преди това, беше “проваления” “Нежна полиция” от края на 2008. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 1 минута, GSA каза: Всъщност и мами нещо не е оправила годините.. не са 15, а едва 7. “Зле те чувам” го снима с Люси. Последния им клип, преди това, беше “проваления” “Нежна полиция” от края на 2008. А между двата е 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 ами доста по ми харесват повечето клипове от дебелюси от колкото едни и същите с торекса 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Забележете, че точно последните ѝ два мегахита са снимани с Люси! Да почне пак да работи с него и забие някой мангасарски кючек - ще разбие! Не знам защо се отказа от тази своя емблема и се прави на културтрегерка! СУХАРКА! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза: Забележете, че точно последните ѝ два мегахита са снимани с Люси! Да почне пак да работи с него и забие някой мангасарски кючек - ще разбие! Не знам защо се отказа от тази своя емблема и се прави на културтрегерка! СУХАРКА! Всъщност, те сигурно са имали някаква уговорка, защото “Принцеса”, “Сафари” и “Зле те чувам” излезнаха последователно. И аз съм за кючек. Мисля, че е снимала нещо за лятото - да видим. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 43 минути, xroflx9 каза: Мен лично Андреа ме е заченала,а Маноля изродила!!! Сега разбираме защо Маноля трябва да спре да се меси на чуждите бремености! А кой баща те е направил? Туца Александровска дует ли ще има с израждачката? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 4 минути, GSA каза: Всъщност, те сигурно са имали някаква уговорка, защото “Принцеса”, “Сафари” и “Зле те чувам” излезнаха последователно. И аз съм за кючек. Мисля, че е снимала нещо за лятото - да видим. Ужас, тия даже не се сещам кои са. Реално последният хит на Руца е от 2018. Не се ли отказа от нея? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза: Върнала се е при обрязания турски любовник и се кани да атакува с мегахит! Сега остава само да се изруси и нaкyрви. @Kitty коментирай! Мегахит? Аня? Приключи тя. Може да се радва на кариера на ретро певачка или фолклорна такава. Да си избере. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 6 минути, Jalena каза: А кой баща те е направил? 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 57 минути, Andrew Cunanan. каза: А Цуци Пеевска във версчИта те е износила: Версайс направо 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 @xroflx9 @fengergana Alexander Robov💎 (@alexx_robov1) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 253 likes, 13 comments - alexx_robov1 on May 16, 2025: "🤷🏽♂️". 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 E M I L I A 🎤🎶🇧🇬 (@emilia.online) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 603 likes, 8 comments - emilia.online on May 16, 2025: "ВЪЛКЪT 🐺 17 май | събота | 18:00 часа YouTube emilia.online". 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 14 минути, Mr. Greshen каза: @xroflx9 @fengergana Alexander Robov💎 (@alexx_robov1) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 253 likes, 13 comments - alexx_robov1 on May 16, 2025: "🤷🏽♂️". 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Досадницата сега със Слави ще бълва ... 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 1 минута, Сцената обичам лудо каза: Досадницита сега със Слави ще бълва ... явно сега е решила да се залепи за Слави,белким и нея я огрее концерт в Арената с Ку ку бенд 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 преди 1 минута, Сцената обичам лудо каза: Досадницата сега със Слави ще бълва ... Йес, кукубенд ще направят концерт със счети 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 16 Report Сподели Публикувано Май 16 Изгледах интервюто на Люси… секссимвол бил, звезда бил, с Ани Хоанг се били възмущавали от бездарни певци… Просто му дай микрофон и ще изплеска един тон глупости за отрицателно време. Винаги е бил комплексиран от това, че е в сянката на чалгарките и за публиката е просто хамалин по клиповете. Затова и при всяка удобна възможност се самоизтъква и се опитва да си препише някакви заслуги или важност. А пък като започне да се изкарва свръх креативен и оригинален, при положение че е откраднал толкова клипове през годините… 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари