Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 8 минути, pacho каза:

Ок, това е твое мнение. Да, качеството на картината е хубаво, но във фолка генерално нямат идеи или просто не им се дават пари вече, гледаме всеки път почти едно и също видео.

Разни треторазрядни певици като тази Барбара вадят по-добри видеа от имена като Анелия и Емилия. По-идейни и по-изпипани. 

На Галин клиповете са посредствени. Янева пуска 1 песен на година. 

ти си пристрастен защото слушаш повече сръбска музика, аз гледам цялата картинка.  Като цяло сърбите винаги са били по-кичозни и жените им натруфени, явно си е някаква култура. 

Какво му е по-различното на това? Тук такива правеха 2002-ра..

Сподели в други сайтове

• Отговори 1,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Е, разбира се, че имат слаби видеа. Но голям % са хубави и изпипани и си личи, че са работили много хора. Не е до пристрастия. Малко са режисьорите в БГ, които могат да направят нещо свястно. Тя затова и Галена работи с разни испанци.

Люси е жив зян вече, Скерлев е зациклил и той, само Torex, Rikk и Buddubbaz Tape Company могат да изкарат нещо яко. Никой не експериментира с цветовете и графиките, ясно ми е, че могат да ги осветят хубаво, ама е скучно вече.an

Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Just_Me каза:

Докога ще лъже, че живее в Щатите, кой изобщо му вярва?! 🤦‍♀️

20250506_203643.jpg

Азия шизофреничката няма и две верни изречения... 

преди 2 часа , pacho каза:

Е, разбира се, че имат слаби видеа. Но голям % са хубави и изпипани и си личи, че са работили много хора. Не е до пристрастия. Малко са режисьорите в БГ, които могат да направят нещо свястно. Тя затова и Галена работи с разни испанци.

Люси е жив зян вече, Скерлев е зациклил и той, само Torex, Rikk и Buddubbaz Tape Company могат да изкарат нещо яко. Никой не експериментира с цветовете и графиките, ясно ми е, че могат да ги осветят хубаво, ама е скучно вече.an

Галена работи с българи.... Дори знам за едно момче което работи само по цветовете. Ако не бяхме толкова добри нямаше да снимат американски филми у нас... Да не говорим, че псоледните сърбите правят кавъри на нашите песни, не ние на тях... Минаха им силните години отдавна. В България продължава да се слуша сръбска музика, но песните от преди 20 години..

Сподели в други сайтове

преди 3 часа , pacho каза:

В последните години не е така, правят извънземни клипове. И то някои ги напускаха такива по 7-8 наведнъж с албумите си. Много графики, много монтажи и много идеи имат. Само в БГ попа правят подобни + Галена. Другите седят на чалга ниво ала 2010-та.

Кадрите с червения фона СА БРУТАЛНИ! Мерси, че сподели този клип!

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Willy каза:

Път на младите! 

Тук Галена работи за първи път с тези имена по клипа и резултата е топ!

За Прея бяха направили доста по-добро видео. Явно поп режисьорите не усещат същия плам към чалга ритмите и не се стараят толкова за чалга клиповете:

• Like 2
  • Wow 1
Сподели в други сайтове

Този клип на времето беше оплют, но на мен ми е един от любимите на Галена! Изпревари времето си, сега всички правят с такива ретро филтри.

• Like 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

И за 2024

а за 2016:

една от най-любимите ми Оцкови postПайнер-ски песни.

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

а това беше cultural reset с 800 000 за първото денонощие:

Лято 2017 беше пика на попа. Направо ги убивам, Базука, Луцифер и Буда...добре че беше Мотел на Азис да спаси чалгата.

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Willy каза:

Лято 2017 беше пика на попа. Направо ги убивам, Базука, Луцифер и Буда...добре че беше Мотел на Азис да спаси чалгата.

+ баба Ками се събуди от зимен сън и заби първият си 10+ милионен мегахит:

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

а за 2016:

една от най-любимите ми Оцкови postПайнер-ски песни.

Това също!
"признах си всички грехове, ти призна ли ме?!" към всички стрейт мъже 😘

• Love 2
  • Kiss 2
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Това също!
"признах си всички грехове, ти призна ли ме?!" към всички стрейт мъже 😘

Това, действително, е един брутален трак! Жалко, че Лияна предпочита да пуска целомъдрени бози вместо такива хитове.

• Like 3
  • Love 2
Сподели в други сайтове

Корете ме колкото пожелаете, но за мен това е в топ 10 на най-добрите чалга песни за 2015-та! Буквално, до ден-днешен не ми е омръзнала и грам:

• Like 4
  • Kiss 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза:

Това, действително, е един брутален трак! Жалко, че Лияна предпочита да пуска целомъдрени бози вместо такива хитове.

Кулинарен хит

• Like 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, asylum каза:

Кулинарен хит

тази стартира линията на успешните дискотечни комерси за нея и бе тотален хит, гърмящ отвсякъде БУКВАЛНО!

• Like 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...