Jake Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 8 минути, pacho каза: Ок, това е твое мнение. Да, качеството на картината е хубаво, но във фолка генерално нямат идеи или просто не им се дават пари вече, гледаме всеки път почти едно и също видео. Разни треторазрядни певици като тази Барбара вадят по-добри видеа от имена като Анелия и Емилия. По-идейни и по-изпипани. На Галин клиповете са посредствени. Янева пуска 1 песен на година. ти си пристрастен защото слушаш повече сръбска музика, аз гледам цялата картинка. Като цяло сърбите винаги са били по-кичозни и жените им натруфени, явно си е някаква култура. Какво му е по-различното на това? Тук такива правеха 2002-ра.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Е, разбира се, че имат слаби видеа. Но голям % са хубави и изпипани и си личи, че са работили много хора. Не е до пристрастия. Малко са режисьорите в БГ, които могат да направят нещо свястно. Тя затова и Галена работи с разни испанци. Люси е жив зян вече, Скерлев е зациклил и той, само Torex, Rikk и Buddubbaz Tape Company могат да изкарат нещо яко. Никой не експериментира с цветовете и графиките, ясно ми е, че могат да ги осветят хубаво, ама е скучно вече.an Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Път на младите! Тук Галена работи за първи път с тези имена по клипа и резултата е топ! 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Докога ще лъже, че живее в Щатите, кой изобщо му вярва?! 🤦♀️ 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Коментирахте ли, че вече вижда, макар и замазано? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 2 часа , Just_Me каза: Докога ще лъже, че живее в Щатите, кой изобщо му вярва?! 🤦♀️ Азия шизофреничката няма и две верни изречения... преди 2 часа , pacho каза: Е, разбира се, че имат слаби видеа. Но голям % са хубави и изпипани и си личи, че са работили много хора. Не е до пристрастия. Малко са режисьорите в БГ, които могат да направят нещо свястно. Тя затова и Галена работи с разни испанци. Люси е жив зян вече, Скерлев е зациклил и той, само Torex, Rikk и Buddubbaz Tape Company могат да изкарат нещо яко. Никой не експериментира с цветовете и графиките, ясно ми е, че могат да ги осветят хубаво, ама е скучно вече.an Галена работи с българи.... Дори знам за едно момче което работи само по цветовете. Ако не бяхме толкова добри нямаше да снимат американски филми у нас... Да не говорим, че псоледните сърбите правят кавъри на нашите песни, не ние на тях... Минаха им силните години отдавна. В България продължава да се слуша сръбска музика, но песните от преди 20 години.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 3 часа , pacho каза: В последните години не е така, правят извънземни клипове. И то някои ги напускаха такива по 7-8 наведнъж с албумите си. Много графики, много монтажи и много идеи имат. Само в БГ попа правят подобни + Галена. Другите седят на чалга ниво ала 2010-та. Кадрите с червения фона СА БРУТАЛНИ! Мерси, че сподели този клип! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 2 часа , Willy каза: Път на младите! Тук Галена работи за първи път с тези имена по клипа и резултата е топ! За Прея бяха направили доста по-добро видео. Явно поп режисьорите не усещат същия плам към чалга ритмите и не се стараят толкова за чалга клиповете: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Този клип на времето беше оплют, но на мен ми е един от любимите на Галена! Изпревари времето си, сега всички правят с такива ретро филтри. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 unpopular opinion - една от най-добрите бг чалги за 2023-та: 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: unpopular opinion - една от най-добрите бг чалги за 2023-та: И за 2024 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Току що, Willy каза: И за 2024 а това беше cultural reset с 800 000 за първото денонощие: 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 3 минути, Willy каза: И за 2024 а за 2016: една от най-любимите ми Оцкови postПайнер-ски песни. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: а това беше cultural reset с 800 000 за първото денонощие: Лято 2017 беше пика на попа. Направо ги убивам, Базука, Луцифер и Буда...добре че беше Мотел на Азис да спаси чалгата. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 1 минута, Willy каза: Лято 2017 беше пика на попа. Направо ги убивам, Базука, Луцифер и Буда...добре че беше Мотел на Азис да спаси чалгата. + баба Ками се събуди от зимен сън и заби първият си 10+ милионен мегахит: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: а за 2016: една от най-любимите ми Оцкови postПайнер-ски песни. Това също! "признах си всички грехове, ти призна ли ме?!" към всички стрейт мъже 😘 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 3 минути, Willy каза: Това също! "признах си всички грехове, ти призна ли ме?!" към всички стрейт мъже 😘 Това, действително, е един брутален трак! Жалко, че Лияна предпочита да пуска целомъдрени бози вместо такива хитове. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Корете ме колкото пожелаете, но за мен това е в топ 10 на най-добрите чалга песни за 2015-та! Буквално, до ден-днешен не ми е омръзнала и грам: 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 6 Report Сподели Публикувано Май 6 преди 5 часа , xroflx9 каза: Мнение за Добри?? @fengergana сладък е на снимки,но е женствен!!! не бих!!! 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 преди 6 часа , Andrew Cunanan. каза: Това, действително, е един брутален трак! Жалко, че Лияна предпочита да пуска целомъдрени бози вместо такива хитове. Кулинарен хит 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 преди 48 минути, asylum каза: Кулинарен хит тази стартира линията на успешните дискотечни комерси за нея и бе тотален хит, гърмящ отвсякъде БУКВАЛНО! 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 преди 1 час , Andrew Cunanan. каза: тази стартира линията на успешните дискотечни комерси за нея и бе тотален хит, гърмящ отвсякъде БУКВАЛНО! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Май 7 Report Сподели Публикувано Май 7 Как вървят билетите? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари