pacho Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа Глория как може да няма песен за ГЮргьовден? Бързо да презаписва този хит. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа Хит: Баба и Twink! 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 2 часа , Wild_Style каза: Галена - утре в 18:00 Galena (@galena1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 392 likes, 15 comments - galena1 on May 6, 2025: "Сряда в 18:00". Ще ме изкефи да извади реклама на Бетано хахахха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 27 минути, LuydmilGenov каза: Ще ме изкефи да извади реклама на Бетано хахахха Фафлите не вършат ил вече работа? преди 30 минути, Emanuela.Carey каза: Хит: Баба и Twink! Като беше излязла да, вече звучи изтъркано над 100 пъти. Това като излезе го надувах една година! Когато песните на Пашката звучаха яко заради Драганински! Сега ме подсети да си го направя на инструментал и да го чуя без виенето на тия двамата 1 2 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа преди 8 минути, FolkEmpire каза: Фафлите не вършат ил вече работа? Като беше излязла да, вече звучи изтъркано над 100 пъти. Това като излезе го надувах една година! Когато песните на Пашката звучаха яко заради Драганински! Сега ме подсети да си го направя на инструментал и да го чуя без виенето на тия двамата Драганински е правил мастърите ли? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 8 минути, Bunn каза: Драганински е правил мастърите ли? Да, преди и той се водеше част от Diamond Production и им помагаше за аранжименти и мастери Мисля че тази песен беше първата без негово участие, когато той напусна и го смениха с Явор Йовков. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 9 минути, Emanuela.Carey каза: Да, преди и той се водеше част от Diamond Production и им помагаше за аранжименти и мастери Мисля че тази песен беше първата без негово участие, когато той напусна и го смениха с Явор Йовков. Ама Явор Йовков работи заедно с Пашев още преди да започнат да продуцират и тн. И заедно сформираха едно време Diamond Beat Production. Но Йовков винаги е бил в сферата на музиката и аранжиментите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 1 минута, Bunn каза: Ама Явор Йовков работи заедно с Пашев още преди да започнат да продуцират и тн. И заедно сформираха едно време Diamond Beat Production. Но Йовков винаги е бил в сферата на музиката и аранжиментите. Преди обаче не го тагваха по сторита като пускаха песните, тагваха само Даймънд и Пашев Някъде от “Чуй” започнаха и него да тагват отделно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Преди обаче не го тагваха по сторита като пускаха песните, тагваха само Даймънд и Пашев Някъде от “Чуй” започнаха и него да тагват отделно Е да, само Джулия го беше тагвала едно време, когато беше в Даймънд Йовков и Пашев държат и Baba Music Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано преди 6 часа Report Share Публикувано преди 6 часа От 4.05.2025 г. от 23:39, fengergana каза: тази бразилка е цига нка и съм аз!!!! Всъщност ми е приятелка и е португалка. Аз ги пратих на участието на мами в Бургас след кръщене. Жалко, че нямаше как да отида и аз, за да им покажа как се туърква на моята песен. Все пак мами ми е пратила поздрави по моята приятелка. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Да, преди и той се водеше част от Diamond Production и им помагаше за аранжименти и мастери Мисля че тази песен беше първата без негово участие, когато той напусна и го смениха с Явор Йовков. отиде до Америка да се чекне по тамошните булеварди и пак резултът беше ФЛОП. Песента е тъпа, личи си, че Драганински не е пипал, с просто ухо се чува колко зле са смесени двата гласа на баба Данче в куплетите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 5 часа Report Share Публикувано преди 5 часа баба Данче с тая правата леко русолява коса е 1:1 с баба Гюрче от периода ѝ на мутреса № 1. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано преди 3 часа Report Share Публикувано преди 3 часа 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Да, преди и той се водеше част от Diamond Production и им помагаше за аранжименти и мастери Мисля че тази песен беше първата без негово участие, когато той напусна и го смениха с Явор Йовков. И си личи по качеството на аранжимента... Покъртително зле. Радиоточка от 90-те... Но с този Явор работят от преди това. Мисля, че при него правят демата и основата и после минават при Пашев. Помня, че е пращал мастери на Пашеви песни. Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Теа си снимала всичките клипове у нас, по-евтино ли е от Сърбия, гримове, прически, стилист, видеа? Не ми се вярва, там конкуренцията е огромна, би трябвало да свалят и цените. Песните са ужасни, тя си ги е писала. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 1 минута, pacho каза: Теа си снимала всичките клипове у нас, по-евтино ли е от Сърбия, гримове, прически, видеа? Не ми се вярва, там конкуренцията е огромна, би трябвало да свалят и цените. Песните са ужасни, тя си ги е писала. Като си затворя очите имам чувството, че слушам 60 годишна бабка. Тейче, много ти е мутирало гласчето, мари! Добре че се кълчи, иначе нищо от песента не ми остана. Май свършиха и бг песните, които да кавърдисва. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 25 минути, Andrew Cunanan. каза: 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза: Мнение за Добри?? @fengergana Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 13 минути, pacho каза: Теа си снимала всичките клипове у нас, по-евтино ли е от Сърбия, гримове, прически, стилист, видеа? Не ми се вярва, там конкуренцията е огромна, би трябвало да свалят и цените. Песните са ужасни, тя си ги е писала. Качеството на българските клипове, винаги е било много по-добро от тези на сърбите... Сигурно и като цена. Доста гърци също снимат тук от години, в това мисля, че сме доста добри. Много американски филми също се правят в България. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 3 минути, xroflx9 каза: Мнение за Добри?? @fengergana Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Току що, Jake каза: Качеството на българските клипове, винаги е било много по-добро от тези на сърбите... Сигурно и като цена. Доста гърци също снимат тук от години, в това мисля, че сме доста добри. В последните години не е така, правят извънземни клипове. И то някои ги напускаха такива по 7-8 наведнъж с албумите си. Много графики, много монтажи и много идеи имат. Само в БГ попа правят подобни + Галена. Другите седят на чалга ниво ала 2010-та. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 5 минути, pacho каза: В последните години не е така, правят извънземни клипове. И то някои ги напускаха такива по 7-8 наведнъж с албумите си. Много графики, много монтажи и много идеи имат. Само в БГ попа правят подобни + Галена. Другите седят на чалга ниво ала 2010-та. Е Галена не е малко...та тя пусна цял албум с много добри видеа.. Цветелина Янева, Галин. Да не говорим,че Андреа и Галена правеха такива още преди 15 години..... Като цяло нивото на камерите е много високо и достъпно, така че по отношение на качество нещата са доста по-достъпни от преди. Албанци, румънци пък имат неща на световно ниво, за мен Сърбия изостава от всички останали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Леля Данна с новия нос малко прилича на Преслава Че здравната каса покрива ли ринопластика? Да не й свършат направленията? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа Ок, това е твое мнение. Да, качеството на картината е хубаво, но във фолка генерално нямат идеи или просто не им се дават пари вече, гледаме всеки път почти едно и също видео. Разни треторазрядни певици като тази Барбара вадят по-добри видеа от имена като Анелия и Емилия. По-идейни и по-изпипани. На Галин клиповете са посредствени. Янева пуска 1 песен на година. Лично аз само с Галена си плакна окото и си сверявам часовника, и вече с попаджиите. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано преди 2 часа Report Share Публикувано преди 2 часа преди 7 минути, pacho каза: Ок, това е твое мнение. Да, качеството на картината е хубаво, но във фолка генерално нямат идеи или просто не им се дават пари вече, гледаме всеки път почти едно и също видео. Разни треторазрядни певици като тази Барбара вадят по-добри видеа от имена като Анелия и Емилия. По-идейни и по-изпипани. На Галин клиповете са посредствени. Янева пуска 1 песен на година. Някои изпълнители просто не ги интересуват клиповете защото знаят, че ако песента не стане хит качеството на клипа няма да е от никакво значение. Но това не е само в България, латино поп клиповете също са много еднообразни последните години. Иначе не е скъпо да направиш стилен клип у нас - попаджиите работят с доста идейни и млади режисьори. Но в чалгата има шуробаджанащина и затова главно се въртят 2-3ма, които да снимат. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.