Jump to content

Поп-фолк скандали (май, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 6 часа , LuydmilGenov каза:

Както винаги топ счетоводителка!

Какви са тези квачки? Емилия е като нобелов лауреат по литература до тях.

Сподели в други сайтове

преди 5 часа , DarkChild каза:

Какви са тези квачки? Емилия е като нобелов лауреат по литература до тях.

Литературният жанр, в който Емилия би могла да бъде нобелов лауреат:dnevnicite-na-edna-kurva-sedemte-smyrtni

А Славка, че е закъсала, отдавна е ясно. От 100 години наема всякакви, от кол и от въже персонажи, да водят абсурдни предаванийца и да запълват ефирното време по без това пропадналата му с кошмарно нисък рейтинг телевизийка. А само до преди 6-7 години успяваше масово да залъже глупавия българин, че е новият спасител и радетел за правда и свобода! 

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Литературният жанр, в който Емилия би могла да бъде нобелов лауреат:dnevnicite-na-edna-kurva-sedemte-smyrtni

А Славка, че е закъсала, отдавна е ясно. От 100 години наема всякакви, от кол и от въже персонажи, да водят абсурдни предаванийца и да запълват ефирното време по без това пропадналата му с кошмарно нисък рейтинг телевизийка. А само до преди 6-7 години успяваше масово да залъже глупавия българин, че е новият спасител и радетел за правда и свобода! 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Галена кога ще пуска нещо за лятото? Надявам се да не е дует с Азис/Меди/Дамян или Фики. Въпреки че се спекулира точно за дует с Азис.

Алисия също е много неактивна. Скоро става година от мини албума. 
Уж щеше да пуска песен през есента, но нищо не видяхме.  
Не броя дуета с Ванеса защото там се оказа, че в последния момент са го записали като дует.

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Emanuela.Carey каза:

Галена кога ще пуска нещо за лятото? Надявам се да не е дует с Азис/Меди/Дамян или Фики. Въпреки че се спекулира точно за дует с Азис.

Не броя дуета с Ванеса защото там се оказа, че в последния момент са го записали като дует.

преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза:

хит!

Megahit!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

4-ти ден не може да мине 200к... май това се очертава най-неуспешният проект на Лидия.

Въпреки че и Десита има няколко песни, които без купени гледания щяха да са на същото дередже.

Сподели в други сайтове

преди 4 минути, pacho каза:

И ти си позволяваш да критикуваш класни певици като Глория и Рени, а слушаш това....

fiki-storaro.gif

"Саркасцизмът" ти с този коментар ще го оставя на страна. Но Константин, който е от точно следващата генерация след тази на Глория, още съумява да създава хитове като "Болка в минути", "Проблем" и т.н, които не са просташки и докосват хората, обичан е, дори обяви концерт в най-голямата зала в България, участията са му пълни и "пее" на най-оборотните места. Не искаш ли и Глория да има такова творческо дълголетие и не само ти да се вълнуваш от нея, а и масата. И вместо да прави песни, в които критикува мъжете и тяхната липса на мъжественост, да прави докосващи хората и адекватни на времето и масовия вкус песни?

By the way аз съм фен на творчеството ти още от време оно, и съм сигурен, че ти като една креативна личност би искал да видиш Глория да експериментира отново, да гори в проектите си, да ги изпипва, да ѝ пука за кариерата ѝ и за продуктите, които създава. 

Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

"Саркасцизмът" ти с този коментар ще го оставя на страна. Но Константин, който е от точно следващата генерация след тази на Глория, още съумява да създава хитове като "Болка в минути", "Проблем" и т.н, които не са просташки и докосват хората, обичан е, дори обяви концерт в най-голямата зала в България, участията са му пълни и "пее" на най-оборотните места. Не искаш ли и Глория да има такова творческо дълголетие и не само ти да се вълнуваш от нея, а и масата. И вместо да прави песни, в които критикува мъжете и тяхната липса на мъжественост, да прави докосващи хората и адекватни на времето и масовия вкус песни?

By the way аз съм фен на творчеството ти още от време оно, и съм сигурен, че ти като една креативна личност би искал да видиш Глория да експериментира отново, да гори в проектите си, да ги изпипва, да ѝ пука за кариерата ѝ и за продуктите, които създава. 

"Болка в минути" е на 10 години.... Константин отдавна е една развалина с много пари и връзки.  Обсебен си от Глория, никога не съм виждал по-голям нейн фен, честно. 

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Jake каза:

"Болка в минути" е на 10 години.... Константин отдавна е една развалина с много пари и връзки. 

И Гюр е една развалина, само че без връзки и без пари, видно от проектите, които сервира в последните 18-19 години.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза:

И Гюр е една развалина, само че без връзки и без пари, видно от проектите, които сервира в последните 18-19 години.

Но пък все още си и един от най-големите фенове... Никога не съм срещал толкова дълбоко запознат човек с нейното творчество, автори, биография. Глория в перфектна форма и дори не съм вярвал, че след като бепе такава звезда през 90-те, днес ще прави отново концерти и издава албуми. 

Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Jake каза:

"Болка в минути" е на 10 години.... Константин отдавна е една развалина с много пари и връзки.  Обсебен си от Глория, никога не съм виждал по-голям нейн фен, честно. 

Е то и Глори(хоул) фенс преди Jace jace, 10 години не млъкваха с Пясъчни кули, която дори не е хит. 💀

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, Jake каза:

Но пък все още си и един от най-големите фенове... Никога не съм срещал толкова дълбоко запознат човек с нейното творчество, автори, биография. Глория в перфектна форма и дори не съм вярвал, че след като бепе такава звезда през 90-те, днес ще прави отново концерти и издава албуми. 

Тук, дори аз, известен със своята проницателност, не разбрах полета на мисълта ти...

Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Willy каза:

Е то и Глори(хоул) фенс преди Jace jace, 10 години не млъкваха с Пясъчни кули, която дори не е хит. 💀

Идеята на Яше, яше е да бъде хит в Сърбия и в България. И накрая в никоя от двете държави не е. Колко от тези 10 милиона са дошли от България и колко от страните от бивша Югославия?

Хит в България е този дует със сръбски изпълнител:

Сподели в други сайтове

преди 1 час , Emanuela.Carey каза:

Проекта на Алисия ще се забави защото Галин за пореден път е крал идеи задкулисно и част от текста й е откраднат в Звъня ти ало.

А за Галена - много, много скоро. 🫣

Сподели в други сайтове

преди 12 минути, Andrew Cunanan. каза:

@Willy според теб това заслужено ли спечели "балада на 2013-та"?

Да, още я слушам като съм в мууд за балади, страшно силна. 

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   1 Потребител

• Create New...