WindWalkerMonk Публикувано на Април 14 Report Share Публикувано на Април 14 Изневярата е едно от най-болезнените предателства, които може да преживее човек в една връзка. Въпросът дали бих простил/а изневяра е труден и няма еднозначен отговор – той зависи от множество обстоятелства, лични убеждения и емоционална зрялост. От една страна, има хора, които вярват, че прошката е признак на сила. От друга страна, има и такива, за които изневярата е непростима. Те вярват, че щом веднъж се е стигнало до предателство, не може повече да се говори за истинска връзка. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Значи сексот не се случва за 1 секунда. Щом си си събул гащите и в процеса не си се разколебал - защо трябва да ти се прощава? Бил си пиян/а ? Е, и? Който го е направил веднъж, ще повтори. Някои си измиват ръцете с другия - нещо им липсвало, не било достатъчно. Какво правиш с него/нея тогава? По-правилно е раздяла. Щом има липсви. Та, изневеряващият показва своята незрялост. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 щом до любов с друга се е стигнало,значи с тебе нещо му е липсвало!!!! аз лично не!!! крайна в любовта съм,или не участвам,или съм единствена!!! 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Има много противоречиви мнения по този въпрос. Познавам хора които са се разделяли заради изневяра и не са си давали шанс. Но аз имам и друг въпрос... За да се стигне до изневяра.... (казвам го от личен опит) може човека да е ревнив, токсичен или прекалено много да работи, а на теб нещо да ти липсва.... внимание от него, например? Не знам, не мога да обвинявам само едната страна, мога да опитам да се поставя на мястото и на двамата.... Честно казано - отговорът ми е не! Трябва доверие и комуникация. А също и мразя когато някой ревнува без да си му дал повод или причини..... или както ми се е случвало да ми гледа телефона на втора среща..... такива отношения знам, че не могат да продължат! Изневярата може да се случи поради много причини!!! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Бе, вие, ако не сте пробвали баща му, брат му, чичо му и братовчед му - ваш мъж ли е изобщо? Не дръжте на тия работи! Чукайте се с много, различни и бъдете като Мара Отварачката: С един се гушка, с друг се мушка, а от трети пълни гушка. 1 3 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 1 минута, fengergana каза: щом до любов с друга се е стигнало,значи с тебе нещо му е липсвало!!!! аз лично не!!! крайна в любовта съм,или не участвам,или съм единствена!!! Ами..... да, определено. Когато сме по-малки и търсим сигурност в дадени отношения - прибягваме и до изневяра, докато не осъзнаем какво всъщност ни е липсвало. Изневерявал съм, но не и сега - на човекът с когото съм. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Бе, вие, ако не сте пробвали баща му, брат му, чичо му и братовчед му - ваш мъж ли е изобщо? Не дръжте на тия работи! Чукайте се с много, различни и бъдете като Мара Отварачката: С един се гушка, с друг се мушка, а от трети пълни гушка. Аз съм бил паралелно в две връзки и то не малко пъти Но това е минало Асцендент: Везни, често се колебая... 1 2 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Току що, DevilWish каза: Аз съм бил паралелно в две връзки и то не малко пъти Но това е минало ИКОНА! 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Току що, Andrew Cunanan. каза: ИКОНА! Мръсно минало. От 4 години съм чист. 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Да,хората не сме създадени да сме моногамни. Твърде голямо внимание се обръща на изневерите,за мен са нещо нормално 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 По-скоро не. Когато някой приятел ми е споделял, че изневерява на приятелката или жена си, ми се е случвало да го мисля с дни - въпреки че не ме афектира директно. Дори после като видя жените им ми е тегаво даже да ги погледна. Затова не мога да си представя ако ми се случи на мен да имам някакъв толеранс. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 преди 14 минути, xroflx9 каза: Да,хората не сме създадени да сме моногамни. Твърде голямо внимание се обръща на изневерите,за мен са нещо нормално Ми и да сме, всеки прави грешка. То и да се неклецаш, много по голяма изневяра е ако спи до тебе, па мъкне към майка му, сестра му, баща му всичко. Много семейства са така. Защо на секса се дава по - голямо значение от на това. Важното е да си признаеш. Защото така даваш правото на другия човек да реши, иначе го играеш колкото по - късно, толкова по мръсно. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: Ми и да сме, всеки прави грешка. То и да се неклецаш, много по голяма изневяра е ако спи до тебе, па мъкне към майка му, сестра му, баща му всичко. Много семейства са така. Защо на секса се дава по - голямо значение от на това. Важното е да си признаеш. Защото така даваш правото на другия човек да реши, иначе го играеш колкото по - късно, толкова по мръсно. За мен изневерята не е грешка,а нещо нормално и неизбежно. Особено ако връзката е дълга и влязла в рутина. По мои наблюдения мъжете,които изневерят се отнасят много по-добре към жените си от тези,които стоят подтиснати с вечно мрънкащите домакини до себе си. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 2 минути, xroflx9 каза: За мен изневерята не е грешка,а нещо нормално и неизбежно. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 преди 4 минути, Emanuela.Carey каза: Сякаш бих се засегнала от самата истина!!!! 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Прощаване - защо не, но да продължа/остана в тая връзка - точно никога. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 3 часа , DevilWish каза: Има много противоречиви мнения по този въпрос. Познавам хора които са се разделяли заради изневяра и не са си давали шанс. Но аз имам и друг въпрос... За да се стигне до изневяра.... (казвам го от личен опит) може човека да е ревнив, токсичен или прекалено много да работи, а на теб нещо да ти липсва.... внимание от него, например? Не знам, не мога да обвинявам само едната страна, мога да опитам да се поставя на мястото и на двамата.... И пак, казваш чао на такъв човек и тогава снабдяваш хралупата с пълнене. Или каквото там е необходимо. Ревнив, токсичен, не ти обръща внимание, каква връзка е това изобщо? 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Всичко мога за съответната сума. 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 45 минути, DarkChild каза: Всичко мога за съответната сума. Прощавай ти коя зодия беше? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 10 часа , Lelqtian каза: И пак, казваш чао на такъв човек и тогава снабдяваш хралупата с пълнене. Или каквото там е необходимо. Ревнив, токсичен, не ти обръща внимание, каква връзка е това изобщо? Конкретно ние сме имали над 10 години възрастова разлика и за това съм я прекратил. Сега, когато сме близки като години - нямам този проблем. В такива хора търсиш по-скоро сигурност. Това го осъзнаваш вече като мине малко време. Получавал си това, което искаш, но в чувствата все нещо не ти достига и сравняваш с първата си любов, но не става, не се получава. Внимание имах, но накрая не ми беше до отношения. Дадох си сметка, че за да съм от връзка във връзка, това не е човекът. Даже дълго време отлагах раздялата, до ковид. За това казвам - не е само виновен този който изневерява. Аз като @xroflx9 също го намирам за нормално докато не срещнеш твоята половинка. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 11 часа , DarkChild каза: Всичко мога за съответната сума. Ох, това пишех и аз… 3 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 27 минути, asylum каза: Ох, това пишех и аз… То си срам и позор за Залива 😆 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 11 часа , Andrew Cunanan. каза: Прощавай ти коя зодия беше? 1 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 13 минути, DarkChild каза: 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 @asylum криеш им паспорта по стара дубайска традиция и толкова 😆 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.