asylum Публикувано на Април 13 Report Share Публикувано на Април 13 2 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Babiчка! 7 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 друг човек 3 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Май е време да отворим раздел за естрадна музика, това ще си е точно на мястото там с другите ексхумации от време комунистическо. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 За какво да е готова? За баня или за тоалетна? преди 3 часа , fengergana каза: друг човек Мани, мани.... имаше яки песни. Какво е това сега? "ГОТОВА ЛИ СИ" - Ми не, не е готова.... Baby Born !| ОООО! КЛИП НА ГОДИНАТА! Кой друг е размахвал ШАЛ в Цветовете на дъгата пред морето? Колко различно, колко е еротично.... с този шал ще прикрие смучките навярно от врата на мъжа...... няма лошо..... чак е възбуждащо!!! 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Първия летен хит за годината. 🙏 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LuydmilGenov Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тази защо пее песен от 1995 година? Обаче как се раздава, сякаш пее хита на годината хах 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 Тази песен не е ли стара? Мисля, че вече съм я слушал. От 13.04.2025 г. от 16:14, DevilWish каза: За какво да е готова? За баня или за тоалетна? Мани, мани.... имаше яки песни. Какво е това сега? "ГОТОВА ЛИ СИ" - Ми не, не е готова.... Baby Born !| ОООО! КЛИП НА ГОДИНАТА! Кой друг е размахвал ШАЛ в Цветовете на дъгата пред морето? Колко различно, колко е еротично.... с този шал ще прикрие смучките навярно от врата на мъжа...... няма лошо..... чак е възбуждащо!!! Нали се отрече от чалгата каквато е сега и не иска да я помирише дори Играе го естрададжийка Текста малко звучи като: Готова ли си днес да те изчукат, готова ли си днес? Едно малко мъжленце да ми излиже дъртата п... От 13.04.2025 г. от 12:30, Andrew Cunanan. каза: Babiчка! Това е касиерката от блока, недей така 3 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 3 минути, FolkEmpire каза: Тази песен не е ли стара? Мисля, че вече съм я слушал. Нали се отрече от чалгата каквато е сега и не иска да я помирише дори Играе го естрададжийка Това е касиерката от блока, недей така Важното е да пие едно кафе по този повод. Явно е готова да е естрададжийка. 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 минута, DevilWish каза: Важното е да пие едно кафе по този повод. Явно е готова да е естрададжийка. При Чоплер май беше казала, че се срамувала от този си период (в чалгата) 2 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 4 минути, FolkEmpire каза: При Чоплер май беше казала, че се срамувала от този си период (в чалгата) Тя пък все едно има кой знае какви брутални кючеци, че да се срамува. Не я разбирам. И това кой ще й го слуша? 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 6 минути, DevilWish каза: Тя пък все едно има кой знае какви брутални кючеци, че да се срамува. Не я разбирам. И това кой ще й го слуша? Ще ходи на партитата на дует бРитон и ще им я пее А Драго Чая ще пошляпва увисналите си кожи 2 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 54 минути, FolkEmpire каза: Ще ходи на партитата на дует бРитон и ще им я пее А Драго Чая ще пошляпва увисналите си кожи Ритон нямат такива бози. 2 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 От 14.04.2025 г. от 17:31, Сцената обичам лудо каза: Първия летен хит за годината. 🙏 Уточни годината 1975 има шансове, но 2025 - няма да стане ... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 15 Report Share Публикувано Април 15 преди 1 час, Lelqtian каза: Уточни годината 1975 има шансове, но 2025 - няма да стане ... Шансове друг път. И визиите им са по-яки. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Знаех си, че песента е стара (от 2019-та), явно не е имала видео 1 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.