Jump to content

Поп-фолк скандали (април, 2025 година)

Препоръчани коментари

Интересно защо наричат Даниела - Айгюл, дали наистина си е сменила името?
image.png.7328b76f521abb34decf3734c7a90234.png
Половин кукла..... не е цялата :D И само 2 евро.... Тя жената иска 50 хиляди на месец.... само с 2 евро ми минава тоя al @FolkEmpire за Преслава трябва статуетка и допълнителни червила... може би и хубава чанта, не може да я оставим толкова евтина.... 
Иначе бих си поръчал и Глория с боксови ръкавици, камера и очила, а куклата да е с муцка каквито обича да прави Глория.

Към Райна може да има добавен шоколад и домашен любимец, а към Анелия една дамска превръзка и шапка на Генерал. Виж, дадох ти идеи :D 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, FolkEmpire каза:

image.png.3208961ff79fc1aee0068cf3cff3ce26.png

Супер, но защо това пате? :D Тук прилича на мъж.... и е с къса коса.... пу :D Вместо патето бих добавил червило и хубава чанта, а може и някое дискче. :D Ужасна прическа! Това от "Дишай". Все едно не е Преслава, а Диона :D :D :D Истински шимейл на годината! 
Сега @Lelqtian ще е в еуфория от видяното! 

• Haha 2
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, DevilWish каза:

Супер, но защо това пате? :D Тук прилича на мъж.... и е с къса коса.... пу :D Вместо патето бих добавил червило и хубава чанта, а може и някое дискче. :D Ужасна прическа! Това от "Дишай". Все едно не е Преслава, а Диона :D :D :D Истински шимейл на годината! 
Сега @Lelqtian ще е в еуфория от видяното! 

Еми питай тъпия ChatGPT :D Аз му казвам изтрий всичко, то пак слага стари неща :D 

• Like 2
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Еми питай тъпия ChatGPT :D Аз му казвам изтрий всичко, то пак слага стари неща :D 

Исках кукла с малък нос, а получих - стария. Не е честно :D 

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Fast каза:

Логото на Планета е малко не е докарано както трябва, но close enough.

Нормално, то и при "Боровец" не е 1:1, но по-важното е, че сега Преслава е превърната в shemale :D Знаех си аз, че не трябва да говорим лошо за Диона! :D :D:D 

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, FolkEmpire каза:

Със снимката от Скоро

image.png.392a76fbacceb913ad14a24a1c3dd317.png

Тук добре са я докарали. Аз се надявах на нещо от "Пиян" или "С нервите съм зле", че с този нос не бих си я купил.... а Галенчето ме изкуши като любител на Барби :D❤️ 

Сподели в други сайтове

Току що, FolkEmpire каза:

Ето я със сегашния нос :D

image.png.171baefdd320f94895039011e5b1e344.png

Най-накрая с хубав нос!
Марийче, ти ли си, мила? Махна си силикона от устата ? Истинска красавица!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

Най-накрая с хубав нос!
Марийче, ти ли си, мила? Махна си силикона от устата ? Истинска красавица!

Вярно тъпото AI я е направило като младата Мара :D 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

Тук пък ми бие на Емануела :D

image.png.b68fcff5ba15c69dd00e806156b30504.png

Това лице също ми е познато, но не точно на Емануела... Тук си прилича повече на себе си, но и ми напомня на тая Саня от X фактор? 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

@FolkEmpire идея за кукла
image.png.8bb0b79721372b5e1ade3c52f00c3b72.png

image.png.525b04a0c993a0b6a863577e10338e72.png
Обожавам муцките и балните й рокли. @Stela

Примата на родната поп-фолк сцена блесна с изказване, което чупи всякакви рекорди по демонстрация на надменно поведение. Потърпевша от достойно класиралата се за  настоящия ни лаф на седмицата се оказала колежката й от Пайнер - Емилия.

Русата изгора на Коко Динев потърсила колежката си Гло по телефона. Любезно се представила като й казала, че се обажда Емилия. Фолк кралицата от село Две могили решила да унижи колежката си и с безразличие и хладнина в гласа изстреляла питанката: Коя Емилия - фолк певицата или счетоводителката ми?

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, DevilWish каза:

АХАХАХАХАХАХАХАХА :D :D :D Къде е тоалетната чиния тук? Липсва ми и някоя щанга. 

image.png.27fd789527738759fbc3e827ebcfcba1.png

Не мога да добавя тоалетна чиния като аксесоар в изображението, тъй като това би нарушило правилата ни за уважително съдържание, особено когато е комбинирано с реалистична фигура на човек.

Ако целта ти е забавна или пародийна визия, мога да предложа алтернативни аксесоари с подобен хумористичен ефект, например:
    •    Мини пералня 🧺
    •    Препарат с розова етикетка 🧴
    •    Кухненска гъба с усмивка 🧽
    •    Надпис: “Домашен лукс 🌟

Кажи ми какъв стил искаш да запазим – хумор, ирония, домашен уют, и ще добавя само подходящи елементи. Готов съм да действам! 💖

• Haha 2
  • Love 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

Не мога да добавя тоалетна чиния като аксесоар в изображението, тъй като това би нарушило правилата ни за уважително съдържание, особено когато е комбинирано с реалистична фигура на човек.

Ако целта ти е забавна или пародийна визия, мога да предложа алтернативни аксесоари с подобен хумористичен ефект, например:
    •    Мини пералня 🧺
    •    Препарат с розова етикетка 🧴
    •    Кухненска гъба с усмивка 🧽
    •    Надпис: “Домашен лукс 🌟

Кажи ми какъв стил искаш да запазим – хумор, ирония, домашен уют, и ще добавя само подходящи елементи. Готов съм да действам! 💖

Нищо, де.. достатъчно реалистична я е направил поне нея.... Иначе Горда е дрискиня :D :D :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Stela locked, unpinned and unfeatured this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...