DevilWish Публикувано на Март 31 Report Сподели Публикувано на Март 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 31 Author Report Сподели Публикувано Март 31 Ако Булката има запек е задължително да слуша този Химн на Булките, които не могат да цвъкат в Люлката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 31 Report Сподели Публикувано Март 31 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 31 Report Сподели Публикувано Март 31 Само баса ми хареса в това нещо "Тати ше му купи БеЕмВенЦе"... Да, да и ще блъсне някой с бясна скорост... И тоя Тъпата глава как го толерират не знам... Ама сме тъп народ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 1 Report Сподели Публикувано Април 1 Цеци защо изобщо го канят в песни, само да крещи ли? Ева-Марти имаше добри попадения едно време... 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.