Jump to content

Апел за бан към @AndrewCunanan/Lelqtian

Препоръчани коментари

преди 4 часа , Andrew Cunanan. каза:

В момента са трима-четирима активните потребители, по-скоро ще си свършат работата за по 2- минути максум и после ще тъпея цяла вечер...

Може заради желанието ти да се завърнат неактивни потребители 😏😂

• Like 1
  • Haha 3
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Bunn каза:

Може заради желанието ти да се завърнат неактивни потребители 😏😂

Ми хайде де. Събуди ли се от зимния си сън и ти? :D 

• Like 2
Сподели в други сайтове

Абсолютното дъно е тая тема, дъното на селския клозет. И продължава да се пише жертва Ганьо, докато напада целия форум как не му играе по гайдата? Но за фурнаджийска лопата се раздаваха наказания, цупенето беше повече от любимката му, когато някой друг се вреди за певачка на Кокошарника и все някой друг раздава команди ;) 

• Like 1
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

Цялата тази ситуация съществува, защото аз, в някакъв момент не съм му играл по свирката, та е организирал очерняща кампания, форма на вмешателство, което е си е чиста проба селения. Едно е да беше казал "в момента се държиш лицемерно, стегни се малко" друго е публично да ме засрамва (за три последователни години) задето не съм наплюл Преслава, по начина по който е искал, или защото съм заключвал конкретни теми, без да му давам обяснение. Нима наистина е мислил, че щом е продължил толкова дълго, до степен да ми се отрази зле върху енгейжмънта, няма да проговоря за това? Не мога да бъда крепостник.

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Fast каза:

Цялата тази ситуация съществува, защото аз, в някакъв момент не съм му играл по свирката, та е организирал очерняща кампания, форма на вмешателство, което е си е чиста проба селения. Едно е да беше казал "в момента се държиш лицемерно, стегни се малко" друго е публично да ме засрамва (за три последователни години) задето не съм наплюл Преслава, по начина по който е искал, или защото съм заключвал конкретни теми, без да му давам обяснение. Нима наистина е мислил, че щом е продължил толкова дълго, до степен да ми се отрази зле върху енгейжмънта, няма да проговоря за това? Не мога да бъда крепостник.

Недей да стоиш вече у дома, излез, виж хора, намери си приятели

• Like 2
  • Thanks 1
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, THE IIconic каза:

Недей да стоиш вече у дома, излез, виж хора, намери си приятели

На мен едното не ми пречи на другото. Винаги ще си кисна, ако ще и на 70 да стана. С това съм израснал. Ти си по-заден набор, и няма как да разбереш.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Gerganafen каза:

Нека му е! Гледам, че и оня Гуцафен също все му реагира на коментарите, явно и той си го търси. БАН за тия!:feminist_en:

като ме тряскаше ежедневно не бях ''оня''!!!!

• Haha 1
  • Wow 2
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fengergana каза:

той визираше себе си, а не теб!

• Thanks 1
  • Haha 1
  • drunk 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, fengergana каза:

Себе си имах предвид! 2 дена ще те държа на сухо за наказание, че ме нападаш без причина🤪

• Like 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Kiss 1
  • skull 1
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Gerganafen каза:

Себе си имах предвид! 2 дена ще те държа на сухо за наказание, че ме нападаш без причина🤪

мило,време е да разкрием на форума,че сме един човек и страдаме от биполярност!!!

• Haha 2
  • Wow 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, fengergana каза:

мило,време е да разкрием на форума,че сме един човек и страдаме от биполярност!!!

ФалшиФ профил, мой профил!!!🤪

Screenshot-20250324-232335.png

Недей, че @Ergeni ще се зарадва, че Гери няма дори двама останали фенове, а само един :D

• Haha 2
  • Kiss 1
  • skull 3
Сподели в други сайтове

преди 44 минути, Gerganafen каза:

ФалшиФ профил, мой профил!!!🤪

Screenshot-20250324-232335.png

Недей, че @Ergeni ще се зарадва, че Гери няма дори двама останали фенове, а само един :D

Отдавна не ни интересува колко профили имате. Пишете на воля. Стига да е по правилата може да се въобразявате на 5 фена ако искате. :D 

• Like 1
  • Haha 3
  • Wow 1
  • drunk 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Gerganafen каза:

Иска ми се да имам бройките на @fengergana И да тича срещу мен, не мога да го стигна по километраж! Идол ми е!😘

за това се насочи към мъжете,мило!!! 

• Tongue 1
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Jake каза:

на AndrewCunanan му трябва едно нещо с три букви, не БАН. : - )

Прав си, дори Българска академия на науките са вдигнали ръце от него!

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Ergeni каза:

Прав си, дори Българска академия на науките са вдигнали ръце от него!

Помисли да добавиш другата трибуквена опция във форума. Много кандидати ще има за нея. 😂😂😂

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• DevilWish changed the title to Апел за бан към @AndrewCunanan/Lelqtian
  • KrasyoZlobarQ locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...