KrasyoZlobarQ Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 преди 4 часа , Fast каза: Мисълта ми е, че не е ОК да го оставяш да мине на тънко. Не виждаш ли, че се смята за недосегаем, и не изпитва чувство за вина? Той няма да стане друг. Всяко символично действие в случая е полезно. преди 7 часа , Lelqtian каза: Обратното може ли? Така и така продаваш форума, казвай съответната сума, да пестя от закуски, и си направим густото да пратим радиото в заслужена перманентна почивка по айпи. Престани, безсрамнико! Засрами се вече. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Author Report Сподели Публикувано Март 16 Аз все още смятам, че слагането на точки на прагът или почти на прагът за бан е най-доброто решение. Така хем ще бъде санкциониран за безпрецедентните си действия, хем дългите банове ще зависят изцяло от това какви прави в бъдеще. Мен така ме устройва. Win-win. След две години ще може да поиска точките му да бъдат свалени. Никога не съм казвал, че трябва да бъде перманентно баннат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 преди 9 минути, Fast каза: Аз все още смятам, че слагането на точки на прагът или почти на прагът за бан е най-доброто решение. Така хем ще бъде санкциониран за безпрецедентните си действия, хем дългите банове ще зависят изцяло от това какви прави в бъдеще. Мен така ме устройва. Win-win. След две години ще може да поиска точките му да бъдат свалени. Никога не съм казвал, че трябва да бъде перманентно баннат. Че той и сега е на прага за бан 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Author Report Сподели Публикувано Март 16 Току що, Ergeni каза: Че той и сега е на прага за бан Но не за 6 месечен бан, примерно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 преди 3 минути, Fast каза: Но не за 6 месечен бан, примерно. Няма такъв бан. Максимумът е 1 месец и само кондома го е получавал за изключителни заслуги. Няма как да прескочим цялата скала, за да удовлетворим очакванията ти. Ако толкова целиш да го баннем - рипортвай нарушенията му оттук насетне, за да трупа точки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Author Report Сподели Публикувано Март 16 Току що, Ergeni каза: Няма такъв бан. Максимумът е 1 месец и само кондома го е получавал за изключителни заслуги. Няма как да прескочим цялата скала, за да удовлетворим очакванията ти. Ако толкова целиш да го баннем - рипортвай нарушенията му оттук насетне, за да трупа точки. Идеята е, да остане във форума, но бъде по-зависим от правилника за известно време. Нещо като изпитателен срок. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Author Report Сподели Публикувано Март 16 Според настоящия правилник, ако точките му бъдат закръглени на 44, например, ще има 3 сериозни нарушения или 6 по-малко сериозни до евентуален 160-дневния бан. Настоящия регламент позволява потребилите да искат изчистване на точките след 2 години, но за него може да бъде направо изключение, и да може да поиска да бъдат премахнати след 1 година, да кажем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 От 9.03.2025 г. от 16:33, Fast каза: Тук е налице очерняне на характера (character assassination - CA), едно от най-ужасните неща, които можеш да причиниш от психологична гледна точка, умишлено да се опитваш да смажеш нечии социален капитал. Моделите му на поведение са твърде тенденциозни, за да бъде отметнато като нещо друго. мили, в този форум конкретно, в който сме 3-ма човека на кръст, само ти можеш да си очерниш имиджа със своите думи и действия. Не съм забелязал Леля ти Ан да е въздействал на някого. Ако не си харесван - самият ти си причината за това, а не някой друг. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 Току що, Andrew Cunanan. каза: мили, в този форум конкретно, в който сме 3-ма човека на кръст, само ти можеш да си очерниш имиджа със своите думи и действия. Не съм забелязал Леля ти Ан да е въздействал на някого. Ако не си харесван - самия ти си причината за това, а не някой друг. На мен ми беше безразличен, даже сме имали и хубави дискусии, но с последните си изблици ми опротивя и започнах да го мразя. Заслужено сам си срива репутацията и отиде в списъка ми с блокирани потребители. Сбогом, ревльо! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 Току що, asylum каза: На мен ми беше безразличен, даже сме имали и хубави дискусии, но с последните си изблици ми опротивя и започнах да го мразя. Заслужено сам си срива репутацията и отиде в списъка ми с блокирани потребители. Сбогом, ревльо! Както казваше Миглена Ангелова - "когато се превърнеш в жертва, спираш да бъдеш човек!". Тука положението е същото. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Author Report Сподели Публикувано Март 16 преди 42 минути, Andrew Cunanan. каза: мили, в този форум конкретно, в който сме 3-ма човека на кръст, само ти можеш да си очерниш имиджа със своите думи и действия. Не съм забелязал Леля ти Ан да е въздействал на някого. Ако не си харесван - самия ти си причината за това, а не някой друг. Точно защото е по-малък форум, думите на един човек е по-вероятно да повлияят на перцепция на останалите. Преди атаките му си бях комфортно в средата, нито харесван, нито мразен, но сегашния ми енгейжмънт рейт показва, че съм избягван. Не че аз не нося отговорност за това, но не и пълната. Няма такова нещо като радикална отговорност. Проблемът е, че преди можех да се измъкна, като напиша по "непопулярно" мнение, а сега не. А няма да е откровено да започвам нов профил. Знам че други потребители са го правили, но това не съм аз. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 преди 8 минути, Fast каза: Точно защото е по-малък форум, думите на един човек е по-вероятно да повлияят на перцепция на останалите. Преди атаките му си бях комфортно в средата, нито харесван, нито мразен, но сегашния ми енгейжмънт рейт показва, че съм избягван. Не че аз не нося отговорност за това, но не и пълната. Проблемът е, че преди можех да се измъкна, като напиша по "непопулярно" мнение, а сега не. А няма да е откровено да започвам нов профил. Знам че други потребители са го правили, но това не съм аз. егоистично. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 преди 43 минути, Fast каза: Според настоящия правилник, ако точките му бъдат закръглени на 44, например, ще има 3 сериозни нарушения или 6 по-малко сериозни до евентуален 160-дневния бан. Настоящия регламент позволява потребилите да искат изчистване на точките след 2 години, но за него може да бъде направо изключение, и да може да поиска да бъдат премахнати след 1 година, да кажем. Според настоящия правилник няма как да му бъдат поставени 42 точки накуп И да, в момента ти провеждаш кампания срещу лелята, но вредиш на себе си по този начин. Срещу себе си ли провеждаш кампания? Ако всички смятат едно, а ти друго - вероятно грешиш. Дори хора, които те подкрепят генерално вдигнаха ръце от тая тема. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 Цялата тема ми бие на: "Учителко, а пък Крис е по-харесван от мен, защото е рус и със сини очи. Ако Крис го няма, мен ще ме харесват, затова нека нарежем Крис с трион и после наредим органите му в бледнера..." 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Author Report Сподели Публикувано Март 16 преди 30 минути, Ergeni каза: Според настоящия правилник няма как да му бъдат поставени 42 точки накуп И да, в момента ти провеждаш кампания срещу лелята, но вредиш на себе си по този начин. Срещу себе си ли провеждаш кампания? Ако всички смятат едно, а ти друго - вероятно грешиш. Дори хора, които те подкрепят генерално вдигнаха ръце от тая тема. Как така провеждам кампания? Аз се боря срещу това във форума да има някой, който да може да оркестрира обществено мнение, не само за мен, а за който и да било. Не понасям авторитарни практики. Този потребител е отражение на Делян Пеевски. Тук показах нагледно как се е състояла и протекла кампания срещу мен. Обвиненията ми не са безпочвени. Липсата на подкрепа специално в този контекст, означава, че до голяма степен е проработила, защото вече нямам този глас. Затова изтъкнах, милион пъти - доказателствата са най-важния елемент тук. Знам че имахме разногласия преди, но се опитай да погледнеш над това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Karma93 Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 Разбирам, че този форум означава много за теб, но това е все пак дигитално пространство, в което никой дори не си казва името, годините и т.н. Представи си, че този форум изчезне - съдба, живот, всичко се случва. За какво ги хабиш тези нерви? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Author Report Сподели Публикувано Март 16 преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза: Цялата тема ми бие на: "Учителко, а пък Крис е по-харесван от мен, защото е рус и със сини очи. Ако Крис го няма, мен ще ме харесват, затова нека нарежем Крис с трион и после наредим органите му в бледнера..." Не, той се опита да ме пропъди, но въпреки това останах, макар и с лош статут. Сега искам да си понесе последствията за репутационните вреди, които няма как да бъдат поправени. В реалния живот, това, което е извършил тук е подсъдимо деяние. преди 29 минути, Karma93 каза: Разбирам, че този форум означава много за теб, но това е все пак дигитално пространство, в което никой дори не си казва името, годините и т.н. Представи си, че този форум изчезне - съдба, живот, всичко се случва. За какво ги хабиш тези нерви? Аз съм на хиляда места. Въпросът е принципен. Честно казано, ако се появи алтернативен чалга форум, аз съм аут. Фейсбук групите не ми харесват. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 Аз съм имал къде по тежък случай от този и не съм правил теми да рева, а напротив на въпросният щях да му го върна тъпкано на живо. Говоря за Слави, неговите последователи и цялата пропаганда, злоба, обиди и жлъч излята върху мен. Опитваше се да настрой почти всички срещу мен и почти успя, но лъжите му се показаха и кармата се стовари върху него. Аз не мисля, че твоят случай е специален и трябва да му се обръща повече внимание, защото например моя е къде по травматиращ , СА и всички изброени от теб, но АЗ не съм тръгнал да търся дигитално правосъдие. Всеки тук има такива случай от атаки на други потребители и ако се даде бан на Лелята, то всеки ще започне да реве за подобни неща. Просто трябва да си над нещата! Аз съм имал активни периоди и неактивни периоди, а сега пиша ако има нещо интересно и повече реакция на постове. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 преди 2 часа , Fast каза: Точно защото е по-малък форум, думите на един човек е по-вероятно да повлияят на перцепция на останалите. Преди атаките му си бях комфортно в средата, нито харесван, нито мразен, но сегашния ми енгейжмънт рейт показва, че съм избягван. Не че аз не нося отговорност за това, но не и пълната. Няма такова нещо като радикална отговорност. Проблемът е, че преди можех да се измъкна, като напиша по "непопулярно" мнение, а сега не. А няма да е откровено да започвам нов профил. Знам че други потребители са го правили, но това не съм аз. Забравяш че обра страшно много негативни от действията ти като беше модератор и тогава започна нехаресването ти от повечето потребители ( дори Пресови ). Ти сам казваш, че нито Лелята, нито ти носите пълната отговорност за нехаресването от останалите. Извод: Ти носиш отговрност за 80%, а Лелята 20% = Защо Лелята трябва да има бан за миналите ти грешки? В момента предизвикваш още повече нехаресване от последните живи души и само се излагаш! Пич си и ме е яд че се излагаш толкова за един бан. Направо си се**еш на цялата репутация изградена през ходините п.с. пътувам, но почнах да чета и ми вдигна кръвното!!!!!! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Author Report Сподели Публикувано Март 16 преди 19 минути, pechenko каза: Забравяш че обра страшно много негативни от действията ти като беше модератор и тогава започна нехаресването ти от повечето потребители ( дори Пресови ). Ти сам казваш, че нито Лелята, нито ти носите пълната отговорност за нехаресването от останалите. Извод: Ти носиш отговрност за 80%, а Лелята 20% = Защо Лелята трябва да има бан за миналите ти грешки? п.с. пътувам, но почнах да чета и ми вдигна кръвното!!!!!! Защото все пак е провел кампания. Можел е да не прибягва до това. Да не харесваш потребител е едно, да се опиташ да го смажеш - съвсем друго. Щях да си затворя очите, ако ставаше въпрос за единичен случай. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 преди 16 минути, Fast каза: Защото все пак е провел кампания. Можел е да не прибягва до това. Да не харесваш потребител е едно, да се опиташ да го смажеш - съвсем друго. Щях да си затворя очите, ако ставаше въпрос за единичен случай. Имаш ли доказателства за това си твърдение? Или е само плод на твойто въображение? И моля не ми пиши фермани със свободни съчинения, а постни скрийншоти, където @Lelqtian настройва всички срещу теб или замълчи завинаги! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 преди 39 минути, pechenko каза: Аз съм имал къде по тежък случай от този и не съм правил теми да рева, а напротив на въпросният щях да му го върна тъпкано на живо. Говоря за Слави, неговите последователи и цялата пропаганда, злоба, обиди и жлъч излята върху мен. Опитваше се да настрой почти всички срещу мен и почти успя, но лъжите му се показаха и кармата се стовари върху него. Аз не мисля, че твоят случай е специален и трябва да му се обръща повече внимание, защото например моя е къде по травматиращ , СА и всички изброени от теб, но АЗ не съм тръгнал да търся дигитално правосъдие. Всеки тук има такива случай от атаки на други потребители и ако се даде бан на Лелята, то всеки ще започне да реве за подобни неща. Просто трябва да си над нещата! Аз съм имал активни периоди и неактивни периоди, а сега пиша ако има нещо интересно и повече реакция на постове. Все едно като пратих твоя снимка на Адриана и тя те нерече "pencho" да не се погледнем вече. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Author Report Сподели Публикувано Март 16 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Имаш ли доказателства за това си твърдение? Или е само плод на твойто въображение? И моля не ми пиши фермани със свободни съчинения, а постни скрийншоти, където @Lelqtian настройва всички срещу теб или замълчи завинаги! Буквално всичко е в първия пост. + Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Сподели Публикувано Март 16 преди 1 минута, Fast каза: Буквално всичко е в първия пост. + Никой няма толкоз търпение да чете тоз ферман. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 16 Author Report Сподели Публикувано Март 16 преди 28 минути, Andrew Cunanan. каза: Никой няма толкоз търпение да чете тоз ферман. Бил е кристално ясен от самото начало. Обяснете ми, това на нормален пост ли ви прилича? Нямало съм да видя мир, нямало да му омръзне и прочие. И след като го написа това, ходеше подир мен с години наред, без да го познавам, без дори да сме си писали преди това. Не обвинявай мен че в момента съм жертва, а кой ме е превърнал в жертва. Аз няма да съм жертва винаги, нито се представям за жертва във всички ситуации. Не знам защо го интерпретираш така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари