asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 4 минути, DevilWish каза: Дали в Спотифай ги има албумите й? Сега си пуснах "Има светлина" и тя е с фолклорни мотиви. Ама на времето какви неща са правили..... и албуми , и клипове и песни.... Сега буквално е едно нищо в сравнение с преди. Това ще те изкефи 🤣 преслушай й старите албуми, както направи със Софка. Те даже са родени на една дата 🤣 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Току що, DevilWish каза: Пуснах си я. Добра е. Аз харесвам такива денс песни. Това за 1999 е доста добро. Деса пее вокала. На ти денс 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Екстра Нина е една от певиците с най-ужасен глас и тембур... :Д 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Току що, asylum каза: Това ще те изкефи 🤣 преслушай й старите албуми, както направи със Софка. Те даже са родени на една дата 🤣 Сега ще ги потърся в Спотифай тези албуми. Аз съм слушал The Best любовница и "От тук започва любовта", защото от там си харесах няколко песни. А "Пясъчен часовник" също ми допада. Онзи ден ми беше попаднала "САТЕЛИТ" 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 2 минути, DevilWish каза: Това изпълнение мисля, че съм го гледал добро е. Любимата ми песен е! ето ти и секси хит! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, asylum каза: Любимата ми песен е! ето ти и секси хит! Е тази също е добра. "Искай от мен" ми е много позната? Авторска ли е? Харесва ми. Тук определено ми улучи вкусът 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 11 минути, Andrew Cunanan. каза: 9-тият елемент ѝ е супер революционен проект за онези години, смесващ фолклор и етно музика. Даже си продава единия от апартаментите заради него. Той и сега си е революционен, а Нина още чат-пат провокира с експеримент! Б 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 4 минути, Jake каза: Екстра Нина е една от певиците с най-ужасен глас и тембур... :Д И на мен Преса ми е ужасна като тембУр, ма си има фенове и признание, като всяка друга. Зимувай! 3 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Тази е върховна! ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Кюрдски фолклор! Уникална дискография! Този клип беше феноменален, песента също: 2 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Екстрата имаше супер новаторски клипове като беше по-имощна, даже май като режисьорка се бе изявявала на времето. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, DevilWish каза: Тази е върховна! ❤️ Поздрав! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Току що, Andrew Cunanan. каза: Екстрата имаше супер новаторски клипове като беше по-имощна, даже май като режисьорка се бе изявявала на времето. Да и е режисьор на "Лято е" на Весела. Добре се е получило. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Екстрата имаше супер новаторски клипове като беше по-имощна, даже май като режисьорка се бе изявявала на времето. Да, тя завърши режисура в Петербург! 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Току що, asylum каза: Поздрав! Тази я слушах скоро от форума. Мисля, че ти я публикува? Благодаря ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Току що, DevilWish каза: Тази я слушах скоро от форума. Мисля, че ти я публикува? Благодаря ❤️ Аз или Стела. Поздравяваме се с нея и с Истинска жена. тая знаеш ли я 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 преди 3 минути, asylum каза: Кюрдски фолклор! Уникална дискография! Този клип беше феноменален, песента също: Тая песен ми е една от любимите нейни също. Току що, asylum каза: Аз или Стела. Поздравяваме се с нея и с Истинска жена. тая знаеш ли я О, да. Още на времето от Планета. Мисля даже, че в едно интервю и Нина спомена за тази песен, когато пускаше беста си? 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Току що, DevilWish каза: Тая песен ми е една от любимите нейни също. Тоя клип се хареса доста 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, asylum каза: Тоя клип се хареса доста Когато го пусна точно бях започнал да слушам. Не взе ли някаква награда на времето? 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 10 минути, DevilWish каза: Е тази също е добра. "Искай от мен" ми е много позната? Авторска ли е? Харесва ми. Тук определено ми улучи вкусът арабска е 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 преди 2 минути, asylum каза: арабска е Много ми е интересно защо не е клипирала тази песен? Хубава й е? Доста даже. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 2 минути, DevilWish каза: Когато го пусна точно бях започнал да слушам. Не взе ли някаква награда на времето? Не, клип взе Мария с Твоят град, избутвайки Нина, Малина, Камелия, Есил и Вероника, които най-много се стараеха по онова време 🤣 турбохит! 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 преди 1 минута, DevilWish каза: Много ми е интересно защо не е клипирала тази песен? Хубава й е? Доста даже. На всяко участие я пее, помти винаги започва с нея. И в два албума я включи, а клип йок 🤣 и тази ще ти хареса, макар аз да не я обичам 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 16 Author Report Share Публикувано Март 16 Току що, asylum каза: На всяко участие я пее, помти винаги започва с нея. И в два албума я включи, а клип йок 🤣 и тази ще ти хареса, макар аз да не я обичам Тези от "Чисто нова" й ги знам, но не знам има ли го като официален албум? На мен ми харесва кючека "Дръж ме" 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари