Jump to content

Поп-фолк скандали (Март, 2025 година)

Препоръчани коментари

преди 5 минути, Willy каза:

Цяла пролет беше по предавания да реве за починалото гадже и песента която му посвети и през юли изкара това. the rest is history 😭

Мда, много рязка промяна имаше при нея. Сякаш е получила brain replace - като смяна на сърцето, но на мозъка :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,1k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Периода 2014-17 не си бил успешен, ако против теб не е имало съмнения за купени гледания, част от културата е. Това гърмеше здраво!

• Like 3
  • Love 3
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, Willy каза:

Периода 2014-17 не си бил успешен, ако против теб не е имало съмнения за купени гледания, част от културата е. Това гърмеше здраво!

Даже помня като излезе в деня на премиерата. От първо пускане ме зариби :D И да, това Павлов сам няма как да го измисли :D 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , Emanuela.Carey каза:

Свършили са парите.

Нали се отказа от сладкарницата си и сега все от нещо трябва да изкарва. Прилича на Мортиша Адамс, но преяла с торти. Визията й тук е нелепа.

• Like 3
  • Sad 1
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, FolkEmpire каза:

Даже помня като излезе в деня на премиерата. От първо пускане ме зариби :D 

Да, ремикс се води и е къде-къде по-як от тъпия оригинал който беше представен на концерта.

Чувал ли си нецензурираната версия на този хит?!

1:28

• Like 1
  • Love 1
  • skull 2
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, Willy каза:

Да, ремикс се води и е къде-къде по-як от тъпия оригинал който беше представен на концерта.

Чувал ли си нецензурираната версия на този хит?!

Да май го имах на компа май нигъъъ маа факаа, малякаа, фак-фак-фак факин ХОР :D 

• skull 2
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, Willy каза:

Единствено за Фики беше валидно, защото днес кой ти слуша "Железен" или "Джале джале" + хиляда песни изместиха "Горе-долу"

Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Fast каза:

Единствено за Фики беше валидно, защото днес кой ти слуша "Железен" или "Джале джале" + хиляда песни изместиха "Горе-долу"

Железен, нито има гледания, нито е била мега хит. Песните на Фики тогава бяха големи сензации и успешни. В момента оцковото звучене от този период не е на мода и е нормално типичен представител на този период като Горе-долу да е забила.

• Like 4
Сподели в други сайтове

преди 14 минути, Willy каза:

Железен, нито има гледания, нито е била мега хит. Песните на Фики тогава бяха големи сензации и успешни. В момента оцковото звучене от този период не е на мода и е нормално типичен представител на този период като Горе-долу да е забила.

Преди време бях констатирал, че никой му слуша песните от тоя период в Spotify, въпреки че в Ютуб изглеждат надуто. Иначе мисля че в момента си прави реални гледания, но в началото беше яко помпане.

• Like 1
  • Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 9 часа , Andrew Cunanan. каза:

Именно! Кити пак е изляла един кош с глупости, но това ме разби:

Когато сравняваш две мутри! Ку-ку!

И отгоре на всичко обижда Гюр не само на жена, че даже красива! 

• Like 1
  • Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Kitty каза:

Явно го знаете от едни снимки от конкретен период. Тази визия сигурно не я познавате и не знаете каква песен и всъщност цял албум е направил.

Да ви имам и "богатата" музикална култура! Ама какво ли се учудвам, вие и орган не знаете точно какво e.:1000(27):

3b789a536edd945fb75da9aa94058761.jpg

fbed673d109175e6ab42bdaa62200d21.jpg

Балсаматора му е свършил чудеса, особено на втората снимка, но само ти неразумни юроде може да сложиш знак за равенство между външния му вид и дали ти се разтича шадравана с  музикалните му постижения. Още повече си е направо гнусло да пускаш водопада от … любов на човек, който е покойник от повече години от колкото ти е егнто по лична карта. 

• Haha 2
Сподели в други сайтове

преди 8 часа , Kitty каза:

Знам каква е, но казах, че не съм очаквала от нея да навлезе в криминалната сфера.

А как е на Запад - там се опитват да изкарат разни извратени неща като педофилията, зоофилията, изнасилването, като нещо нормално. Знаеше ли, че педофилите си имат своя партия в Нидерландия и се борят да я изкарат законово нещо нормално? А последните извратени олимпийски игри харесаха ли ти? Мъж да бие жени?

Много сме си добре със законите тук. Дебора не ми я давай за пример. Жена с леко поведение.  Аз в 12 клас ходех на училище и учех, четях книги и се подготвях за матурата по литература, но в крайна сметка нямахме такава, а можех от раз да изкарам шестица. Не съм киснала по заведения и момчета с мутренско поведение никога не са ме привличали.

Просто Камелия е голяма егоистка и не искаше да си осинови дете от дом, както направи Тони Дачева!

Ти пък се опитваш да проповядваш некрофилия - искаш да се сношаваш, легнала като мумия в леглото, с Фреди Меркюри, покойник от 30 и кусур години. По сякви критерии си много по гнусна от изкривената ти представа за запада. Моля се на иконите за тебе! 

• Like 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , Kitty каза:

Азис не може да изпее тази песен без типичните си цигански извивки, нито да изглежда толкова елегантно, колкото Фреди Меркюри!

Май и кьорава си станала, виждаш че Азиска много добре си пее лелчето до Фреди и после цигански извивки. Или съм забравил че освен остнало си и расистка ксенофобка? 

Остави човека да почива в мир, недей го откопава, ша са измориш да спрягаш лопатата, ще ти измръзнат краката. По добре засега тренирай гледане на нож за масло в кухнята, дано се престрашиш скоро да намажеш филия хляб. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

преди 4 часа , Kitty каза:

Този, който си постал, е грозник. Прилича на избягал от лудницата!

3c7a2af0c06e13dd4e831d0ecc1e0200.jpg

Ти си много запозната с лудницата, информация от първа ръка? 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 часа , Kitty каза:

Явно не сте чували песента "Back chat". Гифчето с Брайън Мей е от нея.

KAxHnb.gif

Вие от танците явно знаете само кючека. Е, някои знаем и се интересуваме и от други танци. Рап, хип - хоп..............

Тия ги танци ги знаеш само ти в твойто село. Гюбека си е друго. 

• Love 2
Сподели в други сайтове

преди 2 часа , DevilWish каза:

New Hit: Преслава !!! ❤️ 

Това пак е Presiana :D А в началото на какъв език говори тоя тъп робот? :D И тия текстове кой ги мисли винаги супер малоумните без смисъл :D Все едно някое дете на 5 тепърва учещо се да конструира изречения го е писало :D И тоя тъп аранжимент тип поп песен е супер изтъркан вече на всяка AI песен едно и също :D 

преди 2 часа , DevilWish каза:

Пак ли с тези скучни песни? 

Тя май тая песен й е лично нейна и я продава на всички медии. И по DSTV я въртят и по Планета и по Фен... :D

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза:

Емилия що е квадратна? По клипове има талия, а тук талията ѝ е по-голяма от дължината на масата?!

Защото не е Емилия, твърде заета е да приключи счетоводните отчети до края на месеца и е пратила някоя от Тройниците да я замества, по размера вероятно Деса. За което бързо е бил привикан Аристос да насмогне. 

• Like 1
  • Haha 2
  • skull 2
Сподели в други сайтове

• DevilWish locked and unpinned this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...