FitkataSlimTea Публикувано Февруари 22 Author Report Сподели Публикувано Февруари 22 Най-яката недооценена песен в албума! ❤️ ХИТ , СТИЛ, КЛАСА - Преслава! ❤️ Три месеца няма спиране!!! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Май 1 Author Report Сподели Публикувано Май 1 Песен на 2025 година! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 1 Report Сподели Публикувано Май 1 От 14.11.2024 г. от 19:55, Andrew Cunanan. каза: И тая е тъпа. Да пуска следващия албум. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Неделя в 08:24 Report Сподели Публикувано Неделя в 08:24 Равносметката за 1 година: Официален клип: 8,3 М Спотифай: 921 K Топик: 572 K Общо: 9,793 М 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Неделя в 09:18 Report Сподели Публикувано Неделя в 09:18 Много недооценен хит! Трябваше да има вече поне 15 млн… да беше я пуснала нея лятото. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FitkataSlimTea Публикувано Неделя в 11:58 Author Report Сподели Публикувано Неделя в 11:58 преди 2 часа , BaGaBoNtIn каза: Много недооценен хит! Трябваше да има вече поне 15 млн… да беше я пуснала нея лятото. Абсолютно! Тая песен трябваше да я пусне през май като самостоятелна, а бозицата "Беше ли ти хубаво" да е като пълнеж в албума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.