Emanuela.Carey Публикувано на Май 15 Report Share Публикувано на Май 15 music: Diamond Beat Production arrangement: Diamond Beat Production lyrics: Anastasia Mavrodieva, Diamond Beat Production Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Това почва като на Дилън - Единственияяя Музиката ми звучи като копирачите на Пашев, а то било негово това Доста странно звучи самия аранжимент, като демо. Много гадно й криви гласа на "няма Мйееейее" като някоя коза блее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тая като текст и припев е най-яка от трите, които пусна, но цялостно не е нещо запомнящо се. Само припевът е с повече заряд. Дано последната е най-яка. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много яко я е изпяла. Харесва ми. Доста се е постарала и за 3-те песни и видеа. Така се прави! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Само аз ли чувам: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Ckyka, konupa C4emu, Ga/\q u /\e/\q Hu gaH4e 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Това май наистина е най-доброто! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 И тук не ме спечели. Но е най-добре от трите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Последните песни от Пашев са трагедия от към мастер и текстовете са ала аба. Не ми харесава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Хубав текст! Ударните инструменти кефят 😃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Прилича ми на стила на Малката/Средната/Ванесата - може би е било нейно демо. Но кефи супер много! Хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много е добра. За сега май най-много ми харесва от другите. Има хитово звучене и дано се забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Брутална. Ще избухва яко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.