Wild_Style Публикувано на Февруари 12 Report Share Публикувано на Февруари 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Само втората част от припева ми хареса, другото е 1 към 1 с предните ѝ песни. Не вярвам да се наложи като хит или пък да я изстреля в топ имената. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Добра песен но е кавър как се казваше тази песен на Гръцки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 От всички премиери днес тази е най-силната! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Никакво разнообразие. Симпатична ми е като излъчване, пее, обаче харесвам много само една "Мина ми" и песента с Деси Слава. Нека разнообрази малко. Разбирам, че е ново име и трябва репертоар, но една и съща песен вече за кой път? 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 3 минути, Marin каза: Добра песен но е кавър как се казваше тази песен на Гръцки. пише че е авторска на Меди и Гурманов - втория обича да си взаимства от гръцкото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 8 минути, DevilWish каза: Никакво разнообразие. Симпатична ми е като излъчване, пее, обаче харесвам много само една "Мина ми" и песента с Деси Слава. Нека разнообрази малко. Разбирам, че е ново име и трябва репертоар, но една и съща песен вече за кой път? Момичето има потенциал, ама и тя като Меди, общо взето, пее една и съща песен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 12 минути, Emanuela.Carey каза: пише че е авторска на Меди и Гурманов - втория обича да си взаимства от гръцкото Това и оригинал. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yamall Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Три песни в един ден, а и трите тотал щета 😶🌫️ 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 преди 13 минути, Marin каза: Това и оригинал. На мен ми мяза повече на тази: Чопнали са и от двете песни наглите крадци и ми се пишат автори 5 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тоя отсвир с китарата в началото е като забързан на онзи от Името ти в началото Мьдьо циглето само си бере не краде! Ама хем нямат идеи празните им кратуни хем си чопят ей българска му работа. Гръцката версия е много по-добра, тая безличница с нищо не се помни. 3 Цитирай Report Злите близначки на пап-фолка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ckyka 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Приятна за слушане, две и до там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.