Jake Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 От 25.01.2022 г. от 1:13, Bibime каза: Защо мъжете с косми на гърба винаги са грозни? И не се подигравайте на жените с мустаци или много окосмение - имат си проблеми с хормоните, не е смешно Не е вярно, аз имам, но ги махам, не съм от грозните / :Д От 25.01.2022 г. от 1:54, DevilWish каза: Да, познавах един такъв човек и беше ужасно, даже сме говорили на тази тема, обаче дежурно беше да се оправдава и да казва, че го мързи да ги маха. Говориш с някой за космите в ушите му?!!!!! ПО темата: доста съм космат, навсякъде ми растат, махам само на гърба и скъсявам долу. Имам и голяма брада. Харесвам се така и това харесвам в мен много често. Изцялом епилирани мъже за мен е много грозно, освен ако не са много добре сложени или пасивни гейове. Мъжете имат косми, о, каква изненада... :Д Пътувам доста в чужбина, никъде не виждам масово да се махат косми на крака при мъже, по-скоро това е огромно изключение ако някой го направи. А за жените които ги било гнус от косми....Намерете си жени. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 4 минути, Jake каза: Говориш с някой за космите в ушите му?!!!!! Ехе, от 100 години е тая тема..... Да, имаше един такъв човек на който му казах да ги махне.... Ми така де.... гнусно е!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 2 минути, DevilWish каза: Ехе, от 100 години е тая тема..... Да, имаше един такъв човек на който му казах да ги махне.... Ми така де.... гнусно е!!! Така е, харесваме кьосе навсякъде! @Bibime Я сподели какво мислиш по темата... 😜 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 2 минути, DevilWish каза: Ехе, от 100 години е тая тема..... Да, имаше един такъв човек на който му казах да ги махне.... Ми така де.... гнусно е!!! Не мога да си представя да кажа на някой да направи нещо по външния си вид, ако ме е много близък или партньор. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 1 минута, Stela каза: Така е, харесваме кьосе навсякъде! @Bibime Я сподели какво мислиш по темата... 😜 И аз ❤️ Иначе мъже с брада са секси 😮 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 Току що, Stela каза: Така е, харесваме кьосе навсякъде! @Bibime Я сподели какво мислиш по темата... 😜 Харесваш ти, аз почти не съм виждал такива, точно обраното. "Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 1 минута, Jake каза: Не мога да си представя да кажа на някой да направи нещо по външния си вид, ако ме е много близък или партньор. Е, аз го познавах отдавна и просто му го казах директно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 Току що, DevilWish каза: Е, аз го познавах отдавна и просто му го казах директно. На мен веднъж ми се случи, колежка на 40, много дебела, ниска и с лице като измита чиния, да ми каже, защо не скъсиш брадата, ще те направи по-малък....Любезно замълчах и не казах нищо... :Д Съвети от хора които изглеждат зле или не са ми близки, никога не взимам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 2 минути, DevilWish каза: И аз ❤️ Иначе мъже с брада са секси 😮 Брадичка да, стига да не е някаква дълга като на поп 😁 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 Току що, Jake каза: На мен веднъж ми се случи, колежка на 40, много дебела, ниска и с лице като измита чиния, да ми каже, защо не скъсиш брадата, ще те направи по-малък....Любезно замълчах и не казах нищо... :Д Съвети от хора които изглеждат зле или не са ми близки, никога не взимам. В твоя случай е - присмял се хърбел на щърбел. Защо ще ти говори така? На някои мъже наистина им отива брада.... Това са непоискани съвети, но аз си позволих да му го кажа, защото кусура му не беше един, но това е дълга тема.... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 1 минута, Stela каза: Брадичка да, стига да не е някаква дълга като на поп 😁 Дълга брада определено е малко стряскащо в първия момент. Но ако я е оставил на 2-3-4 дена може..... Има хора на които им отива. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 Току що, DevilWish каза: В твоя случай е - присмял се хърбел на щърбел. Защо ще ти говори така? На някои мъже наистина им отива брада.... Това са непоискани съвети, но аз си позволих да му го кажа, защото кусура му не беше един, но това е дълга тема.... Ако сте близки, да. НО ми прави впечатление, че се дават масово непоискани съвети и то към хора които дори не са ти близки... Коментират се колеги, съседи... Аз не го правя. Как ще кажа на някой да си махне космите? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 2 минути, Jake каза: Ако сте близки, да. НО ми прави впечатление, че се дават масово непоискани съвети и то към хора които дори не са ти близки... Коментират се колеги, съседи... Аз не го правя. Как ще кажа на някой да си махне космите? Не сме били колеги..... но ако досадниците се броят за близки и да се парадира с това, че ги мързи да си махат космите, нямаше как да не засегна темата..... П.С. Да, за непоисканите съвети си прав. Но така се прави в нашата държава, за съжаление. Не става въпрос за космите точно...... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 10 минути, Jake каза: Не мога да си представя да кажа на някой да направи нещо по външния си вид, ако ме е много близък или партньор. Точно че ако някой ми е много близък, още повече пък интимен партньор мога да си кажа всичко без проблеми. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 1 минута, Stela каза: Точно че ако някой ми е много близък, още повече пък интимен партньор мога да си кажа всичко без проблеми. Тогава да, разбира се. но бъде готова да чуеш, ако не харесва дупето или гърдите ти и иска да ги оформиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 Току що, Jake каза: Тогава да, разбира се. но бъде готова да чуеш, ако не харесва дупето или гърдите ти и иска да ги оформиш. Е, половинката би трябвало да те харесва какъвто/каквато си.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 1 минута, Jake каза: Тогава да, разбира се. но бъде готова да чуеш, ако не харесва дупето или гърдите ти и иска да ги оформиш. Е аз говоря за променливи неща като косми, хигиена, иначе за неща касаещи оперативни корекции не бих го казала на никой. И то е ясно, че всеки има косми, нормално е мък, леко наболи след бръснене, нооо някаква гора примерно е гнусно. Има хора, които са прекалено космати наистина и не мисля, че е хигиенично и естетично да се държиш така. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jake Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 3 минути, Stela каза: Е аз говоря за променливи неща като косми, хигиена, иначе за неща касаещи оперативни корекции не бих го казала на никой. И то е ясно, че всеки има косми, нормално е мък, леко наболи след бръснене, нооо някаква гора примерно е гнусно. Има хора, които са прекалено космати наистина и не мисля, че е хигиенично и естетично да се държиш така. Но това е за теб, за други е изключително секси, така че е въпрос на личен избор и предпочитания. Говорим все пак за нормално окосмяване, не нещо прекалено. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 Мисля че е кошунство да епилирате косми, родени от гнойни пъпки (те са се пръкнали с такива родилни мъки) или стърчащи от бенки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 4 минути, Ergeni каза: Мисля че е кошунство да епилирате косми, родени от гнойни пъпки (те са се пръкнали с такива родилни мъки) или стърчащи от бенки. Има пинсети за тая работа. Хващаш и дърпаш 😁 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 2 минути, Stela каза: Има пинсети за тая работа. Хващаш и дърпаш 😁 И пъпката се пръска в огледалото хахах 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bibime Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 4 часа , Jake каза: Не е вярно, аз имам, но ги махам, не съм от грозните / :Д Говориш с някой за космите в ушите му?!!!!! ПО темата: доста съм космат, навсякъде ми растат, махам само на гърба и скъсявам долу. Имам и голяма брада. Харесвам се така и това харесвам в мен много често. Изцялом епилирани мъже за мен е много грозно, освен ако не са много добре сложени или пасивни гейове. Мъжете имат косми, о, каква изненада... :Д Пътувам доста в чужбина, никъде не виждам масово да се махат косми на крака при мъже, по-скоро това е огромно изключение ако някой го направи. Ух, като се припотиш как ли се спарва ... и какъв ли облак се разнася около теб 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 преди 1 час , Ergeni каза: И пъпката се пръска в огледалото хахах И става секси пъпка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 Не. Видно и от тази снимка - нямам и нужда 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KrasyoZlobarQ Публикувано Март 17 Report Сподели Публикувано Март 17 Поздрав за всички ирански принцеси във форума! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари